dosla si obadva prstena za opruge/weitec,kostaju 56€ bio sam bez texta ali staces tako je to.
Sutra ako postignem ugradi cu opruge auto na spuru i tako da sam zavrsio tehniku.
Drugi dio rada pocinjem sa limariom i prepreme za farbanje.[/align]
Za kratko vrjeme bice preradena moja web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
Dobro se to nesto kuha kod tebe drug... pozdrav i sretno...
Kada stizes u Sarajevo, reko si januar?
ma sve lagano,imam neki drugi stvari koje su prednje ali ovo cu malko ulaganit.
Nisam mogo u januaru nego dolazim sredine februara,jeli jos stoji za farove ???????
Nisam mogo u januaru nego dolazim sredine februara,jeli jos stoji za farove ???????
Naravno da vazi... a i bolje sto kasnis jer nemam sada love... hihi... do plate... Znaci crne... a vidjet ces sta im se sprema kada stignu i prodju kroz moje ruke... (OOo)======(oOO)
Naravno da vazi... a i bolje sto kasnis jer nemam sada love... hihi... do plate... Znaci crne... a vidjet ces sta im se sprema kada stignu i prodju kroz moje ruke... (OOo)======(oOO)
Pozdrav drug i sretno... vidimo se uskoro...
ok hehhe znam sta ces uradit bice extra poso.....cuo sam za tebe
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
kakva tajna ??? ne kontam !!!!! koliko kostaju u setu ili ???
Zezam te znam da si negdje napisao ali mrsko mi traziti...da, koliko kostaju u setu zmigavci i stopke...drug mi ima naravno Golfa II pa ga zanima...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...