Imacu novi projekat za zimu.
325i cu svakako odjavit preko zime,rest radove cu pocet tek u martu,tako da mi nebude dosadno..... malko cu napucat zimsko auto.
Klasicni tuning Motora i pritiska Turba.Zdracni hladnjak od Sprintera cu ugradit nesta na pumpi i na pritisku turba cu pojacat manuelno i jedan blow off ventil jednu gljivu.optimiranje pumpe na kraj rada.
Felge 15 zoll OZ neke sa 195/50R15,opruge 40mm amortizere pojacane.naprjed neke vece kocnice.Nova farba,auto je bjelo i ostace bjelo,samo metalik dodat na farbu.
sofer seibu cu promjenit,Cristalne Farove od jette i zmigavce na blatrobranu u paru sa crvenim stopkama i jedan xenon kit H7 6000k maska bez znaka,VW Motorsport volan orginalan
zadni lonac prochrom komplet .
Kad pocnem radit auto postavicu malko slika.
Prva slika Volan...
Za kratko vrjeme bice preradena moje web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
hmm nisu sve stvari nove ,felge polovne al u dobrom stanju.
sve komplet oko 2000€ nisam siguran da li cu ga lakirat u bosni ili u hamburgu.
trebaju se neke stvari oko lima promjenit,vrata prednja ljeva i staklo gepek/poklopac karamolke maska
jeste ako kupujes neke kvalitetne sa imenom BBS OZ Racing Dynamik
,farbanje auta kosta od svega najvise ovde nije ispod 1200€
felge nisu nove samo ce bit gume nove ali tu racunam oko 250€ ,guma nije siroka i tako da je jeftina .
This post was last modified: 11-18-2007 02:04 PM by BMW-E30.
felge nisu nove samo ce bit gume nove ali tu racunam oko 250€ ,guma nije siroka i tako da je jeftina .
ma da ne treba biti široka guma, za style je dovoljna dimenzija, a što je guma šira više se opterećuje osovina
ma da ne treba biti široka guma, za style je dovoljna dimenzija, a što je guma šira više se opterećuje osovina
u pravu si,gledo sam i dvice golfove sa 18 ske i nisam bio od ozgleda zadovoljan,ako se postavi objes kako treba nema problema kad su i montirane siroke i gume.postavi pojacane komponente i sve ce bit kako treba.
baš je pao snijeg jučer i vozam se ja tako okolo, kada sam se vratio kući sve je oko točkova bilo puno snijega, a lufta ima okolo 5cm, 15" gume 195/50...i još su ljetne...
HEEH brate nek je sa srecom da projekat bude uspjesan ,a znam da hoce jer ti si opicen do bola ti ces to da sriktas, eto daj nam slika nemoj da dugo cekamo