Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
1 Votes - 5 Average   Novi sistem upozorenja na PunGas.com
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Novi sistem upozorenja na PunGas.com

evo sve sto legne na racun pungas.com ja tebi prepustam. Molim te samo da uplatis od te sume sto dobijes, nesto malo i za hosting.

sto se tice reputacije, mislis da nekog od admina boli ona stvar kakvu ko reputaciju ima. Reputacija je dosla sa forum software, stari oblik reputacije bio podlozan manipulacija, ali sadasnji je napravljen po uzoru na e-bay, ne dozvoljava manipulacije i javan je. Reputacije je dobra za korisnike (pod uslovom da je ne zloupotrebljavaju) i za nove clanove, da odmah kada dodju znaju kome se mogu obratiti za pomoc

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-18-2006 08:57 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Group: Registered

Kenno Wrote:
sve se svodi na ulizivanje nekim administratorima, a to je loše.

Shocked Aj ti meni navedi bar jedan razlog zbog kojeg bi se neko ulizivao administratoru. Ne znam odekle s potiče takva priča, ja kad sam bio admin niko mi se nije ulizivao.

SRCBL
09-18-2006 09:02 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

Smile nego su te cak i svakodnevno napadali, sto je i sada slucaj.
A znas odakle potice ta prica, mozes je pronaci u forumu smece

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-18-2006 09:05 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatiborac
Senior Member

I tako ti EJ gubish vreme pojashnjavajuci sve nanovo Smile mani se toga, doneo si pravila (za koja samtram da su OK) i tu stavljash tachku. Pusti ti sad shta ostali kazu jer ima jedna stara "Narodu se ne moze ugoditi". Pozzz.

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
09-18-2006 01:35 PM
pajero1987
Posting Freak

Nema toga ko je narodu udovoljio...pa onda...sto ljudi sto cudi...ali eto...ovo jest forum o automobilizmu i to najjaci u regionu...ali u njemu se nalaze i neke rubrike ne vezane za automobilizam..kao ona bez cenzure u kojoj je i bila tema seljaci i papci od koje je sve pocelo...Predlazem da ukinete sve teme koje se ne ticu automobilizma i to je to...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
09-18-2006 04:15 PM
Vector
Administrator

pajero1987 Wrote:
Nema toga ko je narodu udovoljio...pa onda...sto ljudi sto cudi...ali eto...ovo jest forum o automobilizmu i to najjaci u regionu...ali u njemu se nalaze i neke rubrike ne vezane za automobilizam..kao ona bez cenzure u kojoj je i bila tema seljaci i papci od koje je sve pocelo...Predlazem da ukinete sve teme koje se ne ticu automobilizma i to je to...

Pridruzujem se ovom prijedlogu Idea

Automotodrom...
09-18-2006 07:12 PM
M3
Senior Member

Znam da je off, ali pošto su zaključane sve teme za Cranka,
moram ovdje reći da se ne treba ljutiti na njega, jer on stvarno nije dobar...neuračunljiv najprije...tako da ovi što ga brane pravo griješe...
@BOB
Meni šta je nagovorio na PP, to je katastrofa,te da sam se "nakro u ratu", da sam seljačina, debil itd...
Samo zato što sam onom njegovom "mentoru" iz Rijeke prigovorio za riječnik prilikom komentarisanja Nihinog izlijetanja.
Citiram ( zove me licimuru, ja i ne znam šta je to) Laughing  :

"nisam ja kompleksas,vec ti ,jebote forum,sve shvatate za ozbiljno,jer ste glupi ko bukve,kad opljackate neke firme ko ti i tata ........
ja nigdje nisam rekao da sam trkac niti me boli *urac za trke,ako si brzi i to me boli *urac,da imam 10000 eura viska napravio bi auto da vas oderem sviju,a to bi sigurno bio neki ruzni stari auto kome bi se svi smijali,ali bi vas odero,ali posto se moj stari nije nakro,a ni ja,vec je trunuo u rovu u ratu da bi ga sad ovakvi smradovi i seljacine pljuvali svugdje,ko sto vi pljujete po forumima.......
eto ti kenana pa se snjim trkaj,on je tvoj nivo,mozete srat do besvijesti,kad naucite koja su 4 takta i na kom principu radi motor na unutrasnje sagorijevanje javite se,dotag ga mozete cokit preko tola svim vlasnicima stojadina i 128 ica
a obavezno posjeti moju stranicu http://www.sajsiga.ba
ovih dana kupujem domenu,pa ce biti posvecena debilima i seljacinam apoput takvih kao sto ste vi......
sretno i uzivaj,bolje ti je da supljiras pored staze nego sto vozis,drago mi je da si odlucio prodati auto i da si vidio da za tebe nisu trke
hahahahahhahahahahahaha"

Mislim da je neophodno da se onakvi uklone s foruma radi mira u kući.
ne mislim se pravdat, al nit sam imao firme, nit sam  šta nakrao,
još mi budala spominje rat i rovove ...a ja RVI sa 17 god.Laughing

elem, je*o njega

p.s.
link sa QM foruma, gdje se isto vidi koliko je šizno :

ttp://www.quartermile.ws/forum/viewthread.php?tid=3369

M3 E30 - The Ultimate Driving Machine

This post was last modified: 09-19-2006 11:44 AM by M3.

09-19-2006 11:43 AM
muslijam
Pedal To The Metal

Status: Away

@M3

Stvarno ne vidim svrhu ovakvog postaEvil or Very Mad

Crank je na ovom forumu bio puno vise negio sto ces ti ikad biti i bar se suzdrzi od ovakvih komentara sad kad vise nije tu. Za ovakve stvari postoji PP i ako imas nesto da mu kazes reci mu to preko PP-a (kao sto je i on tebi).
Ni ja se u potpunosti ne slazem s Crankovom reakcijom (ja ne bi tako postupio) ali ga u potpunosti razumijem, lik se je zezao ali su ga neki pogresno shvatili, pa je na tu zezenciju (koja je u sustini bila OK) dobio ozbiljne pogrdne komentare a posto je on takav kakav jeste i ne zeli nista i nikog da trpi, napisao je ono sto je napisao i boli ga briga...
Ali to je bilo i proslo tako da stvarno ne vidim svrhu ovakvog postaQuestionQuestionQuestion

A da ne pricam o tome sto ti je post u fazonu "Mama, mama, Crank mi uzeo klikere"

P.S. Slazem se sa kolegama u tome da bi trebalo ukinuti podforume koji se ne ticu automobila, motora i auto-moto sporta.

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74

This post was last modified: 09-19-2006 01:22 PM by muslijam.

09-19-2006 01:16 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

2 muslijam
Ma nemas ti pojma jarane, M3 je profi vozac...

09-19-2006 01:24 PM
Edis Jasarevic

muslijam Wrote:
Ni ja se u potpunosti ne slazem s Crankovom reakcijom (ja ne bi tako postupio) ali ga u potpunosti razumijem, lik se je zezao ali su ga neki pogresno shvatili, pa je na tu zezenciju (koja je u sustini bila OK) dobio ozbiljne pogrdne komentare a posto je on takav kakav jeste i ne zeli nista i nikog da trpi, napisao je ono sto je napisao i boli ga briga...
Ali to je bilo i proslo tako da stvarno ne vidim svrhu ovakvog postaQuestionQuestionQuestion

A da ne pricam o tome sto ti je post u fazonu "Mama, mama, Crank mi uzeo klikere"

P.S. Slazem se sa kolegama u tome da bi trebalo ukinuti podforume koji se ne ticu automobila, motora i auto-moto sporta.

Muslijam, ti si takav kreten, papak, i lopov i *ebem ti sve po spisku! Sta ti pricas, nemas ti pojma. TI si papak, ratni profiter i ko te uopste zvao da komentarises ista. Coki ga preko tola, ja sam govorim istinu, pa me boli *urac sta ti mislis o tome, jer istina boli,. Ovo je ipak virtuelni svijet, to sto ste se vi nalozili na to, boli me *urac, ja mogu zivjeti bez interneta. Svi ste kreteni, debili.

09-19-2006 02:35 PM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  koliko koristite PUNGAS ?? dejanGTI 26 651 02-15-2008 07:47 PM
Last Post: Civic 16V
  4. Rodjendan www.pungas.com ajdin_ze 20 597 09-28-2007 03:54 PM
Last Post: pajero1987
  3. Rodjendan www.pungas.com Hybrid 27 1,749 09-23-2007 12:44 PM
  PunGas Edis Jasarevic 111 3,694 08-24-2007 08:00 AM
  PunGas Party! Edis Jasarevic 24 981 04-03-2007 06:52 AM