Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
NSU TT(princ)
Author Message
macke
Member

Group: Registered
Status: Offline

E ljudi niste svesni koliko sam delova dobio uz ovaj auto Shocked ,toliko da mi samo jos jedna skoljka fali pa da sklopim jos jedan NSU.mnogi delovi su cak i novi neraspakovani,cica kupio jos ko zna od kad ali nije mu trebalo pa pobacao sve u podrum...imam jos jedan ceo motor i jedan u delovima,sva stakla,prednje i zadnje farove,potpuno nove paknove,felne jos 5 kom,amortizere......... ima mnogo toga napunio cale pun kombi kad prevozio delove.......uzgred i jedno pitanje da li neko mozda zna od cega mogu da se ubudze felne neke malo lepse,prevashodno celicne ali sire, ove sad su 12" ali mogu i 13" samo ne znam od cega jer ima 5 srafova Question

M motorsport racing team
[img]http://images.google.com/images?q=tbn:2vMqY1nSbPgJ:www.f1total.com/news/images[/img]
10-18-2004 09:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

wow, pa to zvuci odlicno!

koliko te je to sve izaslo, ako smijem da pitam? Wink

[205]
10-18-2004 10:59 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
macke
Member

Pa sve to me je kostalo 500e......nije mnogo obzirom da je auto u super stanju Rolling Eyes .......a da nisam dao pare vec je bila kompenzacija.

M motorsport racing team
[img]http://images.google.com/images?q=tbn:2vMqY1nSbPgJ:www.f1total.com/news/images[/img]
10-19-2004 09:33 AM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

macke Wrote:
.....uzgred i jedno pitanje da li neko mozda zna od cega mogu da se ubudze felne neke malo lepse,prevashodno celicne ali sire, ove sad su 12" ali mogu i 13" samo ne znam od cega jer ima 5 srafova Question

Pa zavisi sta hoces... mislim lakiranje u neki super lak i tako to? 5 sarafa? Uuuu to vec malo teze na 13ke...

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-19-2004 06:14 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
macke
Member

Pa mislio sam da li znate mozda od cega pasuju ali ne moraju biti 13" i ne neke moderne ipak auto je stari pa mu i prilice neke felne iz tog vremena...mnogo nezgodno sto imaju 5 srafova......nema veze videcu da prosirim ove sada Rolling Eyes Confused

M motorsport racing team
10-20-2004 11:50 AM
pinta
Junior Member
**

pozz svim ljubiteljima NSU-a

Dali ima neko predstave gde mogu da se nabave novi delovi za kocnice za NSU-a u pitanju je 1000c...u savrsenom stanju je auto ima 50000km,nije truo nimalo,covek ga je cuvao sa zeljom da kao odltajmer ga otera u nemacku...i dobije debele pare za primerak,medjutim covek je iznenada umro i nista od toga,auto je stojao u garazi i od stajanja izgubio kocnice,pa sta da radim?verovatno su gumice na cilindrima glavni kocioni itd...a mozda su i creva ona savitljiva u losem stanju,pa reko da pitam dali ovde neko zna ko bi te probleme mogao da mi resi...Neko je postavio pitanje vezano za 13'' felne a ima 12'' to odgovara od 1200c princa on je malo veci i nosi 13'' gume,a sto se tice alu felna to neznam od cega bi moglo da odgovara...unapred puno hvala,i molio bih vas da odgovre posaljete i na mail,msn ili isq...[/b]

11-15-2005 09:47 PM
dejo-flojd
Junior Member
**

RE: NSU TT(princ)

pozzz za nikicu i ljubiteljima nsu-a ima jedan na pobrdju u steku ja sam ga vidio slucajno iza kokosinca, a vidio sam tog u derventi kad sam isao u bg! bjeli je ili krem zar ne????????????8)

01-08-2006 01:31 PM
KosOOki
Member

RE: pozz svim ljubiteljima NSU-a

pinta Wrote:
Dali ima neko predstave gde mogu da se nabave novi delovi za kocnice za NSU-a u pitanju je 1000c...[/b]

Imam nesto delova za Princa 1200, cini mi se, ali nista tako potrosno kao gumice, creva... Za takve stvari ja bih jurio nekoga da mi to napravi...

01-29-2006 10:48 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  NSU Prinz 1300 Faya_M5 8 1,100 02-15-2007 05:46 AM
Last Post: Faya_M5
  volgaM24,nsu princ1200c,opel record coupe,mercedes 280se pepo 9 753 01-12-2007 10:52 PM
Last Post: Faya_M5
  NSU Ro 80 Kenno 17 2,793 02-08-2005 04:03 PM
Last Post: crank

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: