|
NURBURGRING GRAND PRIX 20, 21, 22 juli 2007
|
| Author |
Message |
197PS
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: NURBURGRING GRAND PRIX 20, 21, 22 juli 2007
Jao jesam se iznervirao danas, najvise iz razloga sto je Kimi ispao... pa onda nesto potom i kada je Alonso prestigao Massu... nije mi jasno kako? kad su stavili identicne gume, ali McLarenov bolid je bio puno brzi!!!
|
|
| 07-22-2007 06:32 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Ma meni krivo sto se sudarise 2 BMW-a i zasrase odma...dobro jos zavrsise 6. i 7.
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 07-22-2007 08:45 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Massa je očito imao problema pri kraju. Ako je neko gledao ostatak prenosa na RTL-u, a da zna talijanski, molim neka napiše šte je Massa rekao Alonsu, jer su se, očito, porječkali.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 07-23-2007 06:01 AM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
Massa se svojski trudio zadrzati Alonsa iza sebe, ali 4 kruga blokirati Alonsa koji je ocito bio brzi, bilo bi zaista cudo, a Massa je kasnije izjavio da su mu i gume pravile probleme.
Steta zbog Kimija. Ne znam samo sta mu bi na pocetku da ne ode odmah u box po gume za kisu...
Bilo je rasprave oko tog preticanja nakon utrke.
Talk us through that overtaking manoeuvre.
FA: Yeah, it was so close. The racing line was getting drier so to overtake you needed to go a little bit on the outside or the inside, on the wet part. We touched each other two times and I apologise to him (Massa) because I was so stressed when I finished the race because we nearly didn’t finish the race. Now I try to enjoy the victory and forget everything.
We saw some pictures of you not looking too happy as you got out of the car; what are your thoughts on that manoeuvre from Fernando?
FM: I was really surprised when he came to say that I did that on purpose. I would never do something like that on purpose. Like I said in Barcelona, it was normal, here it was normal and it’s going to be like that. So if he was a little bit unhappy, it’s not my problem.
Massa, what do you have against Alonso? And Alonso what do you have against Massa?
FA: Nothing, nothing it all. As I said, I will not talk any more about this. If I say something to him I apologise already in front of everybody, so I want to enjoy the win and there is nothing at all. I was not too happy at the end of the race because we touched each other but now, five minutes later on the podium I realised that this is motor racing, so I will not talk any more.
FM: I don’t have anything against anybody, I just do my race and I follow the rules of the sport, that’s all. If somebody tells me something I did wrong and I didn’t, I will be unhappy. That is normal. But if he has apologized, then that’s fine. He knows he was not right after the race.
http://dee.pticica.com/
|
|
| 07-23-2007 08:29 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Eto tu se dokazalo ko je ustvari Massa, a ko Alonso...sto nije ako je vozac, zadrzo Alonsa...naravno odg. je "Alonso je bio brzi", jest, al pogledajte proslu trku kad je tako isto Massa imo brzi bolid od Roberta Kubice, pa ga nije uspio prestic, a Kubica ipak ima daleko manje iskustva od Masse...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 07-23-2007 08:50 AM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Ma saće njima FIA u četvrtak oduzet' bodove...
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 07-23-2007 08:52 AM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Evo pervoda sa spanskog , masa je posizio jer je alonso provocirao i kad su se popeli alonso je rekao i sa ostecenim bolidom sam bio bolji, da bi mu masa rekao o majko moja pobjedio si pa tu sad nesto preicas , moj bolid nije bio uredu majko mila , i trebao si da malo vodis racu kako lijeces tj. onaj kontakt izmedzu njih dvojice dodir gumama, i tako isprovocirani i jedan i drugi razmjenili su jos par rijeci , alonsno dodavisi opet bio sam bolji ko ti je kriv , masa je rekao vidjet ce mo sljedecu utrkau ko je bolji majko mila
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 07-23-2007 09:42 AM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
Eto tu se dokazalo ko je ustvari Massa, a ko Alonso...sto nije ako je vozac, zadrzo Alonsa...naravno odg. je "Alonso je bio brzi"
ja Massu uopce ne branim. vidno je imao problema s bolidom, mada mislim da je to jos i prije drugog pljuska, jer je jos tada Alonso skidao malo po malo na vremenima, iako to Massa porice. uostalom jos iz Barselone se vuce to njihovo naguravanje (Alonso i Massa) i prepirke...
samo se pitam da je Kimi bio na mjestu Masse da li bi Alonso onako prosao ili bi na kraju popustili zivci, sto je kod njega izgleda cesto, sta bi bilo onda...
http://dee.pticica.com/
|
|
| 07-23-2007 10:19 AM |
|
 |
MersauX
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Poznato je da je Alonso trenutno najbolji vozac u kisnim uslovima, a Massa je uz to imao problema sa vibracijama na bolidu.
http://www.wlmsg.com
|
| 07-23-2007 12:00 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Poznato je inace da Massa uvijek ima problema sa necim...
Ovaj duel se vodi jos iz Spanije (i usput Civic, prricali su na spanskom), slicna situacija. Ako ko nije vozio sportski to je bio Massa koji je vozio od pasice do pasice i pri tome jos lijevim prednjim tockom dotakao bok Alonsovog bolida. Sumnjam na njegov potez i par krugova ranije kada je u posljednjem casu obisao "ratkapu" na stazi jer je Hamilton vozio iza njega i imao jako male sanse da je zaobidje. Vjerovao sam da Felipe nije medju top 8 vozaca ali u ovakvu prgavost...
Jos jedno poredjenje, Coulthard je cijelu utrku zadrzavao oba BMW-a koji su kud i kamo superiorniji od Red Bull-a nego sto su McLareni (ako su uopce superiorniji) od Ferrarija, pa je izdrzao za razliku od Masse, i na kraju, uvjeren sam da je na njegovom mjestu bio Raikkonen sumnjam da bi Alonso osvojio prvo mjesto.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 07-23-2007 01:49 PM |
|
 |
|
|