|
OBAVIJEST TAKMICARIMA BIH PRVENSTVA
|
| Author |
Message |
boris
Member

Group: Registered
Status:
|
Bezveze je sto ti mislis da se neko nasladjuje Tvojom stetom koja je ne velika nego prevelika.Osim toga mislim da samo nas nekoliko znamo koliko si truda i energije utrosio u taj auto,o finansijama je bezveze pricati.To sto sam napisao da li je SCHNITZER IZ MODRICE mislio sa na tebe posto znam da si vecinu stvari uradio sam i uz pomoc Kastra,sto je po meni za pohvalu ne za ismijavanje.
U komentaru sta mislite o vozacima iz OPTIME mogao si procitati sta mislim.Dugo sam u auto sportu da bih neke vozace izazivao ruglu,jer svako od nas zna kolike zrtve podnosimo da bi vozili,i kako vozili,nismo svi talentovani i nemamo svi iste uslove.
Zasto mislis da takmicari ne trebaju da bave svojom sudbinom?Mislis da neko brine u savezima sto je tebi pukao motor ili sto je BILLY ostao bez trkackog auta.Boli njih Miro za nas sve.Oni na kraju godine podnesu izvjestaj,a kako je to sve proslo ne interesuje ih.Zar ne mislis da bi bilo bolje da svakih 14 dana imamo trku,a ne svaka 2 mjeseca,jel si zato ulozio 50000-60000 eura da ti auto stoji u garazi!?
Miro i ako je bilo nekih komentara,za koje mislis da su te uvredili,ja ti se izvinjavam,ali sve to je ispalo iz nekog revolta zbog bojkota trke u Ugljeviku.Mislim da svojim autoritetom koji imas u OPTIMI,a znam da on nije mali,mozes puno uraditi za nas sve.
Eto toliko od mene,pozdrav Boris Selemba
|
|
| 11-11-2003 09:27 AM |
|
|
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
da odgovorim Josipovicu,
na jednoj temi poredio vremena na Igmanu i dosao do zakljucka da su on i Dren imali isto vrijeme.
To je cinjenica i mozda sam se nasalio na tu temu, a ako sam te necim uvrijedio izvini 
zao mi je da ti je na trci u Teslicu ekspodirao motor
|
|
| 11-11-2003 09:48 AM |
|
 |
Dren
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Bogami Miro, nadjoh ja i sebe u ovoj prozivci...
Mislim nezasluzeno, iako jeste bilo sale. Ali ko pogleda kompletnu prepisku, vidice da je to bila, sala na salu, pa tako odosmo malo dalje... Ja sam sada ponovo procitao sve komentare, i zeze jeste bilo, ali malicioznosti ne.
Zar nije kristalno jasan komentar: "Zao mi Schnitzer-a i EURO-va" ( cak i kad nisu moji... ), kao i: "U svakom slucaju steta, a njemu mogu misliti kako je. Ma ne mogu ni zamisliti !!!" ? I to jako zao, pogotovo meni, koji inace malo patim za firmom BMW, a o Schnitzeru kao dodatno izbrusenom dragulju da ni ne govorim, jer jako dobro znam sta znaci takav motor...
Ako si neke moje komentare shvatio pogresno tj. uvredjivo, izvini, nije mi bila namjera, u startu se radilo o prepisci ljudi koji znaju sta je ta masina, koliko kosta, koje njihovo srce boli kad pukne i tudja masina... Barem sam mislio da se toliko poznajemo, da ne mislis da je bilo s nekom zadnjom namjerom ili nasladjivanjem !? Mogao si na trkama primjetiti da ko mi nije drag, s njim se jedva i pozdravim, a ti mi nikad nisi bio u toj kategoriji, i jos nisi jer nemam razloga za tako nesto...
Dren
|
|
| 11-11-2003 11:45 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ocigledno je svako svakoga pogrešno razumio sad je malos tvar jasnije, a pomislih da je nesto drugo u pitanju
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-12-2003 05:45 PM |
|
 |
|
|