Cestitam baby i u isto vrijeme ti zavidim, prvio auto jos tako lijepo!
U moje vrijeme smo se morali zadovoljiti necim mnogo skromnijim Zelim ti mnogo srece i da se navozas treba u njemu tonu Bravo sampione
Cestitam baby i u isto vrijeme ti zavidim, prvio auto jos tako lijepo!
U moje vrijeme smo se morali zadovoljiti necim mnogo skromnijim Zelim ti mnogo srece i da se navozas treba u njemu tonu Bravo sampione
Ma i ja sam trebao startati sa nekim 15+ godina autom, ali igrom prilika, iskocila mi je ova sansa, i zagrizao sam ko lav!
Skyline Wrote:
ne, mislio sam na one sa WRC-a
neces valjda staviti Golfove felne?
ma necu, necu, nego mi se svidja dizajn onih felgi, uglavnom, htio sam da pokazem kakve bih felge volio(koji dizajn)
Ehh wrc, wrc Ali ne bi stojala bijela boja felgi sa zlatnim autom
Mozda bi crna boja felgi najbolje odgovarala, ali...
na felgama pazi na ET, uzmes sa manjim od tog sto je na tim i ne trebaju ti distanceri...a zasad ja nista ne bih dirao...polako sve, ipak je prvo auto i ne moze se sve jbg...kad budes imo, kupi cestite felge da fino stoje...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
na felgama pazi na ET, uzmes sa manjim od tog sto je na tim i ne trebaju ti distanceri...a zasad ja nista ne bih dirao...polako sve, ipak je prvo auto i ne moze se sve jbg...kad budes imo, kupi cestite felge da fino stoje...
Upravo to...Nemam bash sad da balaham...A trebao bih mu i zupcasti mijenjati, malo ovjese pogledati, i zadnji lonac.
Mozete li mi reci kako se uzima sportski auspuh? Jel to isto sto i rezonantni?
Ja stvarno nemam pojma oko toga. Gdje cu naci taj auspuh za ovaj Citroen?
Jel se onda stavlja sportski zracni filter? a gdje se to nadje?
This post was last modified: 04-07-2008 08:04 PM by poKle.