A razlog je ovaj "Double Chevron"
Znaci, nekako sam zbavio auto evo prije par dana, i "vas" sam sretan, ipak prvo auto
U pitanju je Citroen Xsara Coupe 1.4i 75KS, 1999god
Auto je u extra stanju, nije udarano, farbano, cak nema ni onih udaraca od parkiranja... Necu reci da auto nema onih sitnih problemcica, ali sve u svemu ja sam zadovoljan... Prijasnji vlasnik ga je odrzavao, pazio, a i dobro poznajem prijasnjeg vlasnika tj. on mi je clan obitelji
Za sad planiram da nabavim zvucnike kakve, jer zvuk u autu je bijedan...
A i ubrzo cu morati mijenjati zadnji lonac (progorio je, ali se ne cuje buka) pa bih volio odmah staviti kakav auspuh da daje malo zvuka iz ove masinice(kod drugara na pug106 1.4 auspuh prafo fino zvuci, a u biti mislim da je to ista masina; pug=citroen)
Volio bih i promjeniti felgice, al` sve u svoje vrijeme
Slike nisu nesto(mobitelom), a ni auto nije ocisceno, pa kad ga ocistim, ispoliram onda cu da slikam
I da, boja, boja, ehh ta boja... Pa eto, jeli pravimo spektar boja na forumu ili ne??
Ja sam dosad vidio samo dvije xsare sa ovom bojom u BiH (jedna je sa onim crtama preko krova) ali kod njih nisu u boji one plastike na odbojnicima i vratima
P.S. Ne obazirite se na nered oko kuce, kuca je u izgradnji(da ne reknete:"vidi peksimeta, zna auto prati, a ne zna oko kuce pocistiti"
This post was last modified: 04-06-2008 05:26 PM by poKle.
Cestitam druze i kad krenem na Boracko moram ja to malo probati...neka je sa srecom...a mene si zafrkavao za boje...vidis kako se sve vraca...hahahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Hvala ljudi
@goran16v : Taj lik garant sad vozi citroen c4
@pajero1987 : Bujrum! Ah cuj, sta da kazem, nisam te trebao zezati Hahahaha , zezam se, meni se svidja boja, zato sto je jedinstvena! a i mobitelom sam ruzno uslikao, inace uzivo ova boja je bash extra!
@skyline : felge bih trebao,na dvije je rub dobro otesan na citavoj felgi,ali posto ne zaradjujem sam, ostavit cu to za kasnije...ovo su sad 14",a najbolje bi bilo dva broja vece(16"), ako mogu, i to nekakve mrezaste(te mi se najvise svidjaju)
vidjet cu hocu li distancere stavljati odmah sad(na sva cetiri tocka) nekako mi tockovi previse uvuceni
This post was last modified: 04-06-2008 08:47 PM by poKle.