Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Ode moj Gti u P.M.
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away

Daj mi broj od tog otpada, mislim da je Marić? A i ja sam mislio izrezati i staviti novi prag, ovaj je u *urcu

Čekam PP Wink

10-04-2005 12:12 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Gadno izgleda.... Surprised svega usitno, a nakupi se.... Sad
Ajde fino sad u akciju pa nek bude jos bolji.... Twisted Evil

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-04-2005 12:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

0-100 7,3 sec Wrote:
Gadno izgleda.... Surprised svega usitno, a nakupi se.... Sad
Ajde fino sad u akciju pa nek bude jos bolji.... Twisted Evil

Uh da samo znaš kako sam se naoštriooooooo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

10-04-2005 12:27 PM
ZEX-tuning
Junior Member
**

Status: Offline

Nemas pojma koliko mi je zao sto ti se to desilo,ali opet,kada sam video kako auto izgleda,jos sa ulice,odmah mi je na pamet palo sta je sa tobom,dobro je da je sa tobom sve u redu,a auto.... ma auto ces napraviti,ne sumnjam ja Wink

Steta sto se niste uspeli nagoditi pre policije (zato sto su ovi rekli da je krivica 50-50),ali opet,ko zna zasta je to dobro,onaj lik mi ni malo nije izgledao u dure (za one koji ne znaju lik je samo govorio da je na uslovnoj "zbog saobracajke od pre neki mesec" i samo trazio da se nagode).

Kolega i ja kada smo dolazili na raskrsnicu samo smo videli Shegijevog Saab-a na sred ceste i Golfa kod reklame,mislili smo da ste se vi sudarili Rolling Eyes , Cek,nesto mi ni sad nije jasno,jel Jetta stala kod one rampe,ili je on tu "sklonio" ???

Steta,Golf je bio prelep,narocito nakon spustanja,nista preterano,diskretno,ali opet dosta upacatljivo.
Steta.
Ma daj,napravices ti to,samo polako.

P.S. Gledaj da sto vise delova trazis po otpadima,mnogi su se presli pa kupovali nove koji nisu originalni pa ni u kom slucaju ne pasu na auto,a i ako pasu,onda nisu nikakvog kvaliteta.
btw. Potrudi se da pronadjes vrata i blatobrane u tvojoj boji,tako ces ustedeti nesto i na laku (koliko sam mogao da priometim na Golfu je fabricka bela boja).

10-04-2005 04:05 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

steta!

vezni lim ti je najvjerovatniije deformisan, ne mora uopste biti vidljivo golom oku.

Man maximum Machine minimum
10-04-2005 04:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Ima mnogo ostecenja.Ona vrata sa vozacove strane nemoras ofarbati komplet,, nego samo ispod lajsni,zakitovat malo i nece se primjetiti. Prag ces morati promjeniti.Mozda bude srece da nades limariju iste boje na otpadu i pola posla zavrseno.Nek je sa srecom.

10-04-2005 04:49 PM
ZEX-tuning
Junior Member
**

to nece biti to,ovaj golf je bio tip-top,a kupovanje nekog tamo iz nemacke je kupovina macka u dzaku,a eto vidis,tudjom krivicom moze opet na..bati jer se na svakoj saobracajki detaljno ispituju brojevi.

10-04-2005 09:52 PM
chimera
Posting Freak

Steta.

I ja bi radje ispravio prag...

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
10-05-2005 04:46 AM
Dottore
Jel te baca..!?

ZEX-tuning Wrote:
Steta sto se niste uspeli nagoditi pre policije (zato sto su ovi rekli da je krivica 50-50),ali opet,ko zna zasta je to dobro,onaj lik mi ni malo nije izgledao u dure (za one koji ne znaju lik je samo govorio da je na uslovnoj "zbog saobracajke od pre neki mesec" i samo trazio da se nagode).
Kolega i ja kada smo dolazili na raskrsnicu samo smo videli Shegijevog Saab-a na sred ceste i Golfa kod reklame,mislili smo da ste se vi sudarili Rolling Eyes , Cek,nesto mi ni sad nije jasno,jel Jetta stala kod one rampe,ili je on tu "sklonio" ???

Steta,Golf je bio prelep,narocito nakon spustanja,nista preterano,diskretno,ali opet dosta upacatljivo.
Steta.
Ma daj,napravices ti to,samo polako.

(koliko sam mogao da priometim na Golfu je fabricka bela boja).

Trebala bi krivica da bude MAJMUNOVA 100% vidjeću za koji dan kad bude zapisnik gotov. Šta ću se dogovarati kad nema za gaća a kamoli 1500,00 Maraka za Golfa a da me ne ispoštuje ubio bih ga hladno, a da idem za MAJMUNA na Tunjice neću. Lik je kreten svjetski, nedavno je pokupio nekog na motoru i dobio je uslovnu kaznu (mogao si vidjeti da mu je i desna strana Jete udarena). A Jetu je on sklonio jer je mislio kao "haberu ajd da se dogovorimo ove one" IDIOT.

E sad što se tiče dijelova tražiću po otpadu originalna i nešto se kontam da mjenjam boju auta??? Boja jeste originalna na njemu al i ovako i onako moram farbati sve osim haube, krova i gepeka!!! Sad nisam pametan šta da radim....

10-05-2005 07:52 AM
dsimic
Member

dottore Wrote:
E sad što se tiče dijelova tražiću po otpadu originalna i nešto se kontam da mjenjam boju auta??? Boja jeste originalna na njemu al i ovako i onako moram farbati sve osim haube, krova i gepeka!!! Sad nisam pametan šta da radim....

Mijenjanje boje je prilicno veliki posao -- potrebno je poskidati SVE, bas SVE dijelove unutrasnjeg tapacirunga, kako bi se i unutrasnji dijelovi limarije ofarbali u novu boju. Cak bi po pravilu trebao i vaditi motor, kako bi i ispod haube sve bilo u novoj boji. Ako se hoce uraditi "kako treba", promjena boje auta je OGROMAN posao. Pa sad...

10-05-2005 09:26 AM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  golf ll gti 16v kvar na motoru andjel 5 804 12-03-2007 09:34 PM
Last Post: BMW-E30
  golf 2 gti 16v.. freak 20 2,195 02-15-2007 09:29 AM
Last Post: freak
  Jedan GTI manje Alen_P 24 949 01-12-2007 04:38 PM
Last Post: bmw_m3