|
Odlazak esso_sa
|
| Author |
Message |
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Odlazak esso_sa
Esso nemoj ici ostani jer ovaj forum treba ljude kao sto si ti.
Naravno da treba.Ako ti Esso nesto znaci prvo kad otvorim Forum pogledam sta si ti pisao.Zato ispusi(kao sto sam i ja jednom napravio)i onda brzo nazad A ja evo obecavam da cu samo zbog tebe prestati da mrzim Golfove
|
|
| 02-04-2006 10:33 PM |
|
|
Nex km/h
Member

Status:
|
Ja nisam tako često tu, ali svaki put sam osjetio da je esso tu za raju i da je fer. Mislim da trebamo biti jarani, a ne cyber "glumim ti druga".
Kad mi prahne, ja ga stisnem! :)
|
|
| 02-04-2006 11:04 PM |
|
 |
W0dk4_B0y
Member

Status:
|
Nisam vidjeo zbog cega je ispala frka, ali koliko sam mogao vidjeti da esso ima kvalitetne postove i da covjek zna o cemu prica. Bilo bi mi zao da napusti forum. Nadam se da ce se malo te strasti smiriti. Pozdrav.
Driver for life
|
|
| 02-05-2006 03:05 AM |
|
|
chemb@
UBICA NA 2 TOCKA
Group: Banned
Status:
|
Esso nemoj ici ostani jer ovaj forum treba ljude kao sto si ti.
Naravno da treba.Ako ti Esso nesto znaci prvo kad otvorim Forum pogledam sta si ti pisao.Zato ispusi(kao sto sam i ja jednom napravio)i onda brzo nazad A ja evo obecavam da cu samo zbog tebe prestati da mrzim Golfove
 . Esso vracaj se ,nemoj zezat,vidis da se svi slazu da ovaj forum treba tebe,i ljude kao sto si ti,ono sto je bilo,bilo je, ne treba razmisljat o proslosti,pravila ovog foruma su jasna,ti,hondagirl,crank i jos mnogu su ih objavljivali vise puta,tako da niko ne moze reci da ih ne zna,mogli su ih napamet nauciti. Eto toliko od mene,nadam se da ce esso ovo sve procitati i shvati da treba da ostane na forumu. Esso vrati seeeee!
-chemb@-
This post was last modified: 02-05-2006 10:36 AM by chemb@.
|
|
| 02-05-2006 10:16 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Standardna procedura... čovjek ode - ostali ga kao mole da se vrati - on se vrati... Viđeno već 100 puta.
SRCBL
|
|
| 02-05-2006 11:21 AM |
|
|
schmidt
Member

Status:
|
|
| 02-05-2006 12:33 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Vec sam se ranije odjavio i napisao da se necu vise javljati ali kad vidjeh ovaj post moram napisati jos jedan kratki txtic. Hvala svima na pozivu nazad i hvala ljudima koji me cijene. Zbog raznih nesuglasica koje su se desile a izazvane mojim radom kao admina i znatnim pogorsanjem foruma u zadnje vrijeme, trenutno se ne osjecam da pripadam ovdje i odlucio sam da se vise ne javljam. Moja odluka da se vise ne javljam ne znaci da necu povremeno pratiti forum. Kao sto i Sike rece, mozda nekad i dodjem ako se sredi situacija. To sada trenutno nece biti ! Do tada svima vama zelim ugodno postanje i puno dobrih auta, motora i svega ! Pozdrav !
Esad Sijercic
|
|
| 02-05-2006 01:08 PM |
|
|
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Cuj kad smo se prvi put videli, noc mi je protekla gadno 
Nemoj da kad te vidim drugi put tebi noc protekne gadno
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 02-05-2006 04:12 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
iako sam se slozio stobom glede drugih stvari, necu da se slozim, glede toga sto kazes 'forum se pogorsao''
Izvini, ti si administrator, pa kako se to pogorsao a da nisi ucestovovao u tom pogorsavanju.
Kada god se neko s nekim posvadja krivi forum. Krivite sami sebe sto se svadjate a ne krivite forum. Forum je samo objekat preko kojeg komunicirate.
A ako vam se ne svidja taj objekat, nemojte nikako ga posjecivati, ja cu biti najrahatniji.
Edis Jasarevic
To sad fol potpisivati poruke ha?
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-06-2006 09:33 AM |
|
|
Vector
Administrator

Status:
|
iako sam se slozio stobom glede drugih stvari, necu da se slozim, glede toga sto kazes 'forum se pogorsao''
Izvini, ti si administrator, pa kako se to pogorsao a da nisi ucestovovao u tom pogorsavanju.
Kada god se neko s nekim posvadja krivi forum. Krivite sami sebe sto se svadjate a ne krivite forum. Forum je samo objekat preko kojeg komunicirate.
A ako vam se ne svidja taj objekat, nemojte nikako ga posjecivati, ja cu biti najrahatniji.
apsolutno, cuj kriv forum, pa ovaj forum ce sve nas najvjerovatnije nadzivjeti, jer forum moze zivjeti onoliko dugo koliko ce postojati auti, motori i internet, a ne koliko ce neko od nas mijenjati raspolozenje... postoje i nove generacije koje ce ga nekad preuzeti i prilagoditi novim okolnostima, a forum, kao i sve u zivotu, oscilira i dise na samo sebi svojstven nacin
Automotodrom...
|
|
| 02-06-2006 11:59 AM |
|
 |
|
|