|
Okupljanje clanova Skenderija 17.02.07
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: Okupljanje clanova Skenderija 17.02.07
..., useljivu i u voznom stanju. Za našeg Čengu.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 02-19-2007 09:04 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Hahahahaha...Ma Pajero koristi zastitu...ali samo i izvanrednim sitvacijama...A jos kada te je nazvala na telefon i rece eto me...i mi cekaj, cekaj, cekaj...i onda mi krivi...Sta bi samo Serif rekao na ovo...hahahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-19-2007 09:06 AM |
|
 |
alesija
Member

Status:
|
Hahahahaha...Ma Pajero koristi zastitu...ali samo i izvanrednim sitvacijama...A jos kada te je nazvala na telefon i rece eto me...i mi cekaj, cekaj, cekaj...i onda mi krivi...Sta bi samo Serif rekao na ovo...hahahahahaa
pa vidim kolko vam je bilo stalo da dođem niko nije ni sms poslao da vidim sta je samnom sto me nema
tvile
|
|
| 02-19-2007 09:09 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
hahahha tesko njemu   
Nije ti fol
mi cekamo
cekamo
cekamo
nidje te
pa cekamo cekamo
tako ces i sljedeci put izraditi  bolje reci odmah necu da se druzim a ne da nam jadnog ne zasticenog limun pajera ujedas 
nisam ja nikog ujela Boga mi,ja sam samo rekla sto vidim....a da sam mogla doći dosla bih...nego sljedeci put organizujte u pivnici ili u parku princeva,ili u lightu...negdje gdje ima i muzika 
Ali pazi joj izbora mjesta...da neces jos da ti uz striptiz Cenginog peugeota poklonimo...PIVNICA??? PARK PRINCEVA???...za ne povjerovati...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-19-2007 09:10 AM |
|
 |
alesija
Member

Status:
|
hahahha tesko njemu   
Nije ti fol
mi cekamo
cekamo
cekamo
nidje te
pa cekamo cekamo
tako ces i sljedeci put izraditi  bolje reci odmah necu da se druzim a ne da nam jadnog ne zasticenog limun pajera ujedas 
nisam ja nikog ujela Boga mi,ja sam samo rekla sto vidim....a da sam mogla doći dosla bih...nego sljedeci put organizujte u pivnici ili u parku princeva,ili u lightu...negdje gdje ima i muzika 
Ali pazi joj izbora mjesta...da neces jos da ti uz striptiz Cenginog peugeota poklonimo...PIVNICA??? PARK PRINCEVA???...za ne povjerovati...
za striptiz cemo se dogovoriti a za izbor mjesta neznam sta fali,malo obiđi ta mjesta pa cemo pricati dalje .....ccccc....svasta.
tvile
|
|
| 02-19-2007 09:12 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Obisao 1000X...ali ne radimo mi svi u leasingu...kada budes isla malo pored imena jela, baci pogled na desnu stranu gdje su cijene...pa onda izracunaj...nas 10 kada dodje...odose pare za tvoj peugeot ko halva...
|
|
| 02-19-2007 09:17 AM |
|
 |
alesija
Member

Status:
|
Obisao 1000X...ali ne radimo mi svi u leasingu...kada budes isla malo pored imena jela, baci pogled na desnu stranu gdje su cijene...pa onda izracunaj...nas 10 kada dodje...odose pare za tvoj peugeot ko halva...
no comment
tvile
|
|
| 02-19-2007 09:19 AM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Joj ba svi napali kolegicu a ona zove na vjencanje de ti ba nama reci kad ce mo mi doc na to vjencanje,eee ljudi sljedece okupljanje Alicino vjencanje samo kolegice nes nas moc nahranit kolko nas ima ,i nemoj slucajno da ne dodzes na okupljanje heheheheh
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-19-2007 09:31 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ako Ajdin krene njoj samo na hranu ce trebati jos jedan kredit (ili kako se to kaze u lizingu)...A valjda ce se pojaviti na tom "okupljanju"...ako ne bude zbrisala na more...
|
|
| 02-19-2007 09:37 AM |
|
|
alesija
Member

Status:
|
ejjjj pošto je 1.mart ne radni dan...mogli ste nesto tad organizovati :) :) OBECAVAM DA CU SE POJAVITI
tvile
|
|
| 02-19-2007 09:52 AM |
|
 |
|
|