|
Okupljanje u Sarajevu
|
| Author |
Message |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
&CRANCK: Danas ti sviram na semaforu prema Mercatoru na glavnoj, jesi vidio moje masinke???
ne skontah te cuo sam da neko svira ali si nepoznat...............pa se ne obazirem na takve 
@sportas ti divljaj koliko hoces okupite se vi divljaci samo i divljajte do mile volje bez nas,pa razvaljujte auta i nek vas murija pise....
|
|
| 08-17-2005 08:42 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
esso ko tebe ba ... jel te ko sta pitao ionako je bolje bez nafuranih debilcosa , imas GTI-a kao da imas Boga Allaha!!!Nece te niko moliti da dodjes
Mislim da je svaki moj komentar suvisan... Drugi ljudi su ti dali odgovor u moje ime !
|
|
| 08-18-2005 06:35 AM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
ccccccccc ccccc sramota
|
|
| 08-18-2005 08:00 AM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 08-18-2005 08:08 PM |
|
 |
Sportas
Junior Member

Status:
|
@ crank: koja je poenta sredjivat auto ako ces ga vozit 25kmh, nisam mislio da ikoga uvrijedim, ali meni je fakat glupo da se raja okupljaju i da gledaju u tudja sredjena auta.....besmisleno......
|
|
| 08-25-2005 04:36 PM |
|
|
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
@ crank: koja je poenta sredjivat auto ako ces ga vozit 25kmh, nisam mislio da ikoga uvrijedim, ali meni je fakat glupo da se raja okupljaju i da gledaju u tudja sredjena auta.....besmisleno......
Pa nije besmisleno ako skontas da postoje tuning&styling sajmovi, po Njemackoj pogotovo, gdje ljudi upravo to i rade... gledaju u druga sredjena (staticna) auta....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 08-25-2005 04:54 PM |
|
 |
crx
Banned
Group: Banned
Status:
|
Pa ne gledaju auto da se dive, već se dive autu koje gledaju, ako je ono sređeno. Onda ide faza dva, priđu pa bliže gledaju, pa skontaju da motor nije originalni, pa da je glava motora druga, pa da je izduvna grana druga, pa onda pitaju kako si napravio ovo i ono, gdje, a imas li broj telefona čovjeka koji ti je radio, od koga si nabavio, i tako se rodi jedno novo prijateljstvo, a posmatrać sazna mnogo caka i cakica, koje kasnije upotrijebi da sredi svoje auto, te tako krene da skuplja sevape dajući informacije znatiželjnim posmatračima, čime se krug zatvara. he he
|
|
| 08-25-2005 09:19 PM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Pa ne gledaju auto da se dive, veæ se dive autu koje gledaju, ako je ono sreðeno. Onda ide faza dva, priðu pa bliže gledaju, pa skontaju da motor nije originalni, pa da je glava motora druga, pa da je izduvna grana druga, pa onda pitaju kako si napravio ovo i ono, gdje, a imas li broj telefona èovjeka koji ti je radio, od koga si nabavio, i tako se rodi jedno novo prijateljstvo, a posmatraæ sazna mnogo caka i cakica, koje kasnije upotrijebi da sredi svoje auto, te tako krene da skuplja sevape dajuæi informacije znatiželjnim posmatraèima, èime se krug zatvara. he he
Eh to. To i jest smisao...
|
|
| 08-26-2005 10:24 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Pa dobro, sta raditi onda? Paliti gume i okretati se pod rucnom do u besvijest? I to ce dojaditi brzo...
|
|
| 08-26-2005 10:34 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
Pa dobro, sta raditi onda? Paliti gume i okretati se pod rucnom do u besvijest? I to ce dojaditi brzo...
NE kontam sta se palite. Mi se skupljamo i vidjamo. Nama je dobro, drzat cemo se ovako kako smo i dosad. Meni najmanje u zivotu treba da stojim kao na Kosevu i gledam hoce li mi neko sa kadettom od 1000 maraka zapucat u auto. Ne privlace me skupovi na kojima neko dolazi da ljeci komplexe.
Pravi fanovi su se nasli i druze se i uce jedni od drugih. Meni vise ne treba...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 08-26-2005 10:52 AM |
|
 |
|
|