|
Opel Manta GT
|
| Author |
Message |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Bolje bi ti bilo da naučiš pisati, jer očigledno ne znaš koristiti tačku i zarez. Svojim znanjem možeš impresionirati raju sa faksa mene ne. Ne namjeravam se s tobom dalje raspravljati.
|
|
| 06-03-2004 06:14 AM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
e ljudi pa cemu nervoza i takav ton,obadvojica ste u pravu svako na svoj nacin.Naravno da je puno 15-20 000 eura za motor i za te se pare moze kupiti tvornicka zvijer,ali treba imati u vidu da nikad tvornicki konji nisu isti kao tuningovani i ima ljudi koji vole toliku tuningovanu snagu da voze.Nije isti osijecaj voziti auto od 200 konja standardno i onaj koji je napucan od 100 do 200 konja,a to se placa i tu je ta velika cifra,onaj ko jednom proba tako napucan auto i ako je pravi ljubitelj motora i snage nikad vise nece pozeljeti da kupi gotov tvornicku auto.Sve zavisi sta ko hoce,neko voli da se provoza na titanijumskim tockovima od 5000 eura a neko te pare radije daje za klipove a ima onih koji imaju i jedno i drugo ali samo znate kako je to rijetko.
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 06-04-2004 05:25 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
e ljudi pa cemu nervoza i takav ton,obadvojica ste u pravu svako na svoj nacin.Naravno da je puno 15-20 000 eura za motor i za te se pare moze kupiti tvornicka zvijer,ali treba imati u vidu da nikad tvornicki konji nisu isti kao tuningovani i ima ljudi koji vole toliku tuningovanu snagu da voze.Nije isti osijecaj voziti auto od 200 konja standardno i onaj koji je napucan od 100 do 200 konja,a to se placa i tu je ta velika cifra,onaj ko jednom proba tako napucan auto i ako je pravi ljubitelj motora i snage nikad vise nece pozeljeti da kupi gotov tvornicku auto.Sve zavisi sta ko hoce,neko voli da se provoza na titanijumskim tockovima od 5000 eura a neko te pare radije daje za klipove a ima onih koji imaju i jedno i drugo ali samo znate kako je to rijetko.
Nisam ja protiv tuninga (daleko od tog), sve što sam do sad vozio (osim coupea) sam "sređivao". Ali sve kad skontam tuning je "rupa bez dna, ako se to upuštaš treba imati poprilično rapa, jer nije osnovno nabrijati motor. Po meni je najbolje kupiti fabrički tjuniran automobil.
|
|
| 06-04-2004 06:46 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
KRVOLOK - Je li "radite" vi Alfe ?
|
|
| 06-04-2004 06:49 PM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Bolje bi ti bilo da naučiš pisati, jer očigledno ne znaš koristiti tačku i zarez. Svojim znanjem možeš impresionirati raju sa faksa mene ne. Ne namjeravam se s tobom dalje raspravljati.
Ja nisam ovo zapoceo ali ni ja nemam namjeru da se naganjamo sad jer bio ovo bilo bezveze i sam post je namjenjen kao sto sam rekao Opel Manti i volio bi da tako ostane. Eto ne duljimo ovo dalje mozda ima stvari koje ti meni mozes reci ali vjeruj ti meni da i ja imam dosta toga tebi reci ali to nije bitno. Koliko sam primjetio tu smo stalni i to na ovom dijelu foruma pa zakopaj sjekiru i ja sam evo poludio ovaj jedan dan bez rada pa sam nasao jos malo zanimljivosti ali cekam da mi slike odobre pa cu pokazati jos jednu zvijerku eto citajte i uzivajte.
|
|
| 06-04-2004 07:01 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
ma radimo sve...samo sto su dijelovi za alfu skuplji
Mi narucujemo dijelove sa dvije-tri strane i u principu Njemacka auta su najpovoljnija a sva ostala malo su skuplja.Koja alfa konkretno?
|
|
| 06-04-2004 07:06 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
|
| 06-04-2004 07:15 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
auuu covjece pa dobar auto imas...Ovaj je motor idealan za prepravke,tvornicki je prilicno utusen i moze se sa njim svasta raditi.Samo ja nebih rasturao onakav auto,steta je to za street race,uzmi neku "kantu" pa onda opleti.
|
|
| 06-04-2004 07:22 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
auuu covjece pa dobar auto imas...Ovaj je motor idealan za prepravke,tvornicki je prilicno utusen i moze se sa njim svasta raditi.Samo ja nebih rasturao onakav auto,steta je to za street race,uzmi neku "kantu" pa onda opleti.
Ne znam ni ja šta ću - još se prekontavam. Ne trebaju mi dva auta, a GTV ću radije zapaliti nego ga prodati ispod 15.000. Probaću ga prodati preko jedne auto kuće, a ako ne uspijem - kad skupim pare eto me kod tebe u Gradišku. Gdje si bio prije godinu dana, ja sam morao ići u Italiju po djelove. A "majstori" u BL nisu znali ni klinasti remen promjeniti.
|
|
| 06-04-2004 07:38 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
kad skupim pare eto me kod tebe u Gradišku
ma nemoras u Gradisku ja zivim na Bulevaru,odrastao sam u Gradisci pa volim tamo ici a inace zivim u BL
|
|
| 06-04-2004 07:49 PM |
|
 |
|
|