|
OPREZ MSN
|
| Author |
Message |
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
OPREZ MSN
Samo da javim da se pazite na msn messengeru ko ga koristi jer se pojavila neka sala ili virus.
Dobijete link slucajno od prijatelja i kad kliknete proslijedite ga dalje vasim contact-ima koji su online i tako njih zarazite. Nista ozbiljno samo vam se svi prozori otvore i sve tako dok ne pobrisete, malo se covjek prepadne al moze se obrisati i sve je ok al beze gubite vrijeme. A ja sam uradio i System restore na jedan sat unazad.
Nadam se da sam pomogao na vrijeme. Pozdrav.
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 11-27-2006 10:20 PM |
|
|
Drejk
Member

Status:
|
RE: OPREZ MSN
eh meni je pre neki dan stigao neki download. i kad sam ga otvorio CVRC! odbrojava mi 30-tak sekundi i komp se restartuje! nikad vise!!
|
|
| 11-27-2006 10:24 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
mnogo bolje rjesenje od system restore.. koristi Firefox... da si koristio Firefox ne bi bio inficiran.
usput.. virusi se prvo smjeste u system restore... zato je pametno tu opciju iskljuciti.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-27-2006 10:41 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
Koristim al opet sam inficiran. Evo danas nemogu msn da otvorim, javlja neku gresku. Neznam mozda da obrisem i ponovo instaliram. Skeniro sam PC bilo je oko 5 zrazenih filova i obriso sam, jedino sto mi msn sad neradi.
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 11-28-2006 09:52 AM |
|
 |
gogg
Member

Status:
|
ja sam svome slozio zastitu tako da mu nista ne moze ni primirisati.a da i primirise imam particiju tako da se ne bojim brisanja file-ova...samo mi je onda pegla opet mrezu pravit...zone alarm+ad-aware+spyware booster+avast antivirus.prije je bio norton al je istekla "licenca".nisam se pametnjakovic sjetio sacuvati stari code,jer je samo taj i primao...
|
|
| 11-28-2006 02:59 PM |
|
|