Post Reply  Post Thread 
OPREZ MSN
Author Message
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
OPREZ MSN

Samo da javim da se pazite na msn messengeru ko ga koristi jer se pojavila neka sala ili virus.
Dobijete link slucajno od prijatelja i kad kliknete proslijedite ga dalje vasim contact-ima koji su online i tako njih zarazite. Nista ozbiljno samo vam se svi prozori otvore i sve tako dok ne pobrisete, malo se covjek prepadne al moze se obrisati i sve je ok al beze gubite vrijeme. A ja sam uradio i System restore na jedan sat unazad.
Nadam se da sam pomogao na vrijeme. Pozdrav.

AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
11-27-2006 10:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Drejk
Member

RE: OPREZ MSN

eh meni je pre neki dan stigao neki download. i kad sam ga otvorio CVRC! odbrojava mi 30-tak sekundi i komp se restartuje! nikad vise!!

11-27-2006 10:24 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

mnogo bolje rjesenje od system restore.. koristi Firefox... da si koristio Firefox ne bi bio inficiran.

usput.. virusi se prvo smjeste u system restore... zato je pametno tu opciju iskljuciti.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-27-2006 10:41 PM
Fele
Posting Freak

Koristim al opet sam inficiran. Evo danas nemogu msn da otvorim, javlja neku gresku. Neznam mozda da obrisem i ponovo instaliram. Skeniro sam PC bilo je oko 5 zrazenih filova i obriso sam, jedino sto mi msn sad neradi.

AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
11-28-2006 09:52 AM
gogg
Member

ja sam svome slozio zastitu tako da mu nista ne moze ni primirisati.a da i primirise imam particiju tako da se ne bojim brisanja file-ova...samo mi je onda pegla opet mrezu pravit...zone alarm+ad-aware+spyware booster+avast antivirus.prije je bio norton al je istekla "licenca".nisam se pametnjakovic sjetio sacuvati stari code,jer je samo taj i primao...

11-28-2006 02:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Msn IP beCCCCa 2 632 01-23-2008 11:26 PM
Last Post: d0ga
  MSN HACK edo_16v 10 6,273 07-02-2007 11:29 AM
Last Post: Faya_M5
  Hotmail, MSN, ebuddy, Kopete??? Sajo_Turbo 9 7,692 03-16-2007 10:04 PM
Last Post: igyracer
  Problem sa MSN ajdin_ze 20 1,382 01-17-2007 11:36 PM