Thread Closed  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
organizovanje sr
Author Message
cupo
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

kao sto vec reko jedino je bilo suncano

sarajevo
dva auta startaju iza njih publika na stazu
tuzla
dva auta startaju iza njih publika na stazu

tako da nema razlike izmedu tuzle i sarajeva

a sto se tice sr u hrvatskoj jeste bolji ali to ne znaci da mi ne mozemo biti jos bolji pogledajte malo sr u srbiji jos bolji od hrvatske itd.

09-21-2005 10:33 AM
Find all posts by this user
Sike
Posting Freak

Ismet Wrote:
Ma, problem je u tome što je Pirelli cup organizovao AUTO 4x4, a ne u propustima.

Ovo je već paranoja. Svi koji kritikuju Pirelli kup kritikuju ga zbog AUTO 4x4... Rolling Eyes
Ja nemam pojma šta je AUTO 4x4 i ne znam nikog iz Auto.ba - zašto bi mi smetali ?

Quote:
Zar nije bolje da se svi na svoj način uključe i pomognu i Pirelli cup i Mostar i Gradišku, pa da to na nešto liči?

Jeste. Još bi bolje bilo kad bi se ujedinili i napravili pravu stvar ali...

SRCBL

This post was last modified: 09-21-2005 10:42 AM by Sike.

09-21-2005 10:35 AM
cupo
Junior Member
**

pirelli ili ne ja kazem ne moze samo biti vazno sarajevo mostar banjaluka dajte malo morala i tuzli a ko ce organizovati to je nebitno vazno je druzenje a ne samo prica bio sam u sarajevu, banjaluci, osjeku, gradiska, mostar nisam mogao i zalim ali bice.

09-21-2005 10:41 AM
Ismet
Member

De, ba Sike, znaš da nisi u pravu. Sve se može reći. Ja konkretno nisam u Pirelli cupu. Jesam u klubu 4x4. Bio sam u organizaciji u sarajevu, jer VI VELIKI POZNAVAOCI SR-a niste htjeli da se uključite. Bili ste pozvani i nuđeno je.
Sve u svemu, kako god bilo, uz sve probleme, nedostatke i sve što ide uz to, Pirelli cup ide. Sa malim zakašnjenjem, ali ide svih pet trka. Eto, i nagrade su se popravile i ustalile. A, što se tiče slijetanja sa staze, zar to nije normalno? Pa tramvaj ili voz izleti iz šina, što ne bi auto sa staze. A i šaka u nos? Pa zar to za nas balkance nije "poraz" što je samo jedna?
Koliko sam čuo, i pored velikog zalaganja i truda nije puno bolje bilo ni u Mostaru. Nije lako obuzdati 30-40 momaka nadojenih adrenalinom, a kamoli masu balkanske gospode od nije važno koliko stotina ili hiljada duša. Šefe, stani pred masu pa probaj.

09-21-2005 10:44 AM
Ismet
Member

Pa Sike, hajde da se udružimo. Ili se udružite, vi mlađi. ALI SE UDRUŽITE. Zašto, fakat zašto ne bi i Tuzla bila u kolu, i Zenica, i Doboj?

P.S. A ono za "kurvi kažeš......" to je samo kada to kaže kurva. Radi konkurencije. Vjerovatno!

Nije baš lijepo vrijeđati se.

09-21-2005 10:50 AM
Sike
Posting Freak

Ismet Wrote:
De, ba Sike, znaš da nisi u pravu. Sve se može reći.

Može ? Eno ja rekoh šta mi smeta na auto.ba pa ispade da serem, da sam miš... Ne bi ja baš rekao da može...

Ismet Wrote:
P.S. A ono za "kurvi kažeš......" to je samo kada to kaže kurva. Radi konkurencije. Vjerovatno!

Nije baš lijepo vrijeđati se.

Laughing Laughing Laughing Valjda si skontao da nisam bukvalno mislio... Ismete, Ismete... Laughing

SRCBL
09-21-2005 11:01 AM
Ismet
Member

Sike, malo je i šale bilo. A, možeš reći sve. To što neko misli da je neko drugi miš, neka uživa u tome. Nisu pojedinci mjerilo za cijeli sistem. Ima na auto.ba jako puno fine raje. I prave raje. Što se ba svi vrijeđate kao neke fufice od 8 godina?

09-21-2005 11:13 AM
dacho_sa
Member

ushtipak Wrote:
Zasto se tolika prasina dize oko sr Tuzla nemam pojma, sto se tice kvaliteta sr tuzla mogu samo reci da je izmislio sr za "ono" u Sarajevu, ako nista prostor za db je bio ok, nagrade se nisu davale na njivi, parking za posjetitelje je bio ok, konobari ljubazni itd. Nisam neki vrsni poznavaoc sr-a ali po meni kao obicnom posjetitelju je bilo lijepo,a koliko sam upoznat i jos nekoj raji koji se po prilicno kuze u sr nije bilo lose...
Sto se tice SR-a u Sarajevu to bi bilo super naravno ako sta znaci gosp. Ismetu evo ja prvi bez ikakve novcane naknade radim kao hostesa, mada nisam zgodan i imam brkove Very Happy sve u cilju da imamo sto vise SR bez icijeg novcanog ili nekog drugog interesa, jednostavno da se druzimo.

Pa meni fakat nije jasno sto se svi nes furate i lose komentarisete bilo koji Street race sto se odrzava u bih pa zar nije bolje da svi pomognete umjesto sto s***** samo o necemu sto ne valja jedino je brkata hostessa rekla pravu istinu o svemu . Takodje nisam neki poznavalac niti idem nes puno na sr. al svakako podrzavam tu organizaciju a vi sto pricate da je losa pa nek vam babe vase organizuju bolju . A sto se tice Tuzle Tuzla je bila beton prvo utrka je bila zanimljiva samo tako, prostor i citava organizacija je bila predobra kisa je usrala malo i eto sto je predugo kasnio start utrke al zato sve ostalo je bilo na nivou takodje i dB drag je odrzan dobro..... tako da sve pohvale idu tuzli i organizaciji citavoj......toliko od mene....

p.s. BRKATA HOSTESA mogla bi meni radit u radnji malo heheh al obrij noge nemoj brkove to danas pali Very Happy

09-21-2005 11:16 AM
Sike
Posting Freak

dacho_sa Wrote:
Takodje nisam neki poznavalac niti idem nes puno na sr.

Kako onda znaš da je organizacija bila "predobra" ?

SRCBL
09-21-2005 11:19 AM
dacho_sa
Member

Sike Wrote:

dacho_sa Wrote:
Takodje nisam neki poznavalac niti idem nes puno na sr.

Kako onda znaš da je organizacija bila "predobra" ?

pa samim tim sto sam rekao da nisam neki poznavalac znaci da ne mora da se uvazi moje misljenje al onoliko koliko znam meni je dovoljno da zakljucim da je bilo predobro i kad uzmem sve nase uslovo u drzavi onda je to to....... i naravno ne zelim da blatim niti jednu organizaciju sr. u BiH a sto se tice Hr. i Srbije cisto me zaboli sta je kod njih i da li je bolje........ za razliku od nekih..... kao sto sam rekao treba nas podrzat a ne nkog drugog ko nema veze s nama

09-21-2005 11:41 AM
Pages (12): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 17 658 09-26-2008 03:45 AM
Last Post: lucozade
  Pista za SR u Zalužanima Sike 22 1,092 11-29-2006 07:29 AM
Last Post: pajero1987
  Pojasnjenje glede anketa za SR Edis Jasarevic 0 292 10-22-2006 09:24 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Razlika Drag i SR? lucozade 44 1,839 10-19-2006 11:12 AM
Last Post: Dottore
  Banja Luka SR dB Drag , by Audio Team Čitluk Dottore 5 853 09-18-2006 10:14 AM
Last Post: muh@

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: