|
organizovanje sr
|
| Author |
Message |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Da,da...
Nego naletih slučajno na komentar jednog od učesnika -
Ljudi,ja sam mislio da ja u batajnici bila losa organizacija,pa bre ono u batajnici je izgledalo kao organizacije trke formule 1 u odnosu na ovo...
na dragu onaj sa mercedesom SL65 AMG BITURBO,covek u toku trke ide i svira da se ljudi sklone sa staze mislim dajtee...a i u pravilima za drag race pise da sirina staze cini mi se mora biti 6m ili 8m nisam siguran i da mora biti bar 1km pravca...ja sam po onom kisovitom vremenu jedva stao dole sa 160 na sat...
iako sam dobio megan-a odlukom zirija ja sam bio sporiji
sve u svemu i da smo ostali u novom sadu smorili bih se,ovako bili videli,malo se zezali,kolko tolko lepo se proveli i ubili jednu dosadnu nedelju
Ja sam i pre citao neke bljuvotine o tom pirelli 402 kup-u i sad mi je sve jasno
SRCBL
|
|
| 09-21-2005 11:45 AM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ima na auto.ba jako puno fine raje. I prave raje. Što se ba svi vrijeđate kao neke fufice od 8 godina?
Ima fine raje al je ta raja jako rijetka ! A bas je taj problem sto je tamo jako puno tih "fufica" koje ni vozacke nema ! Fali im malo-puno godina da i dodju do nje, a pametuju o SR-u i slicnim auto-moto sportovima ko veliki. I ja npr. trebam sa njima nesto da se dogovaram...
I to izlijetanje i "stocanje" na stazi je prava sramota ! Prvi put u zivotu cujem da se tako nesto desilo na ovim prostorima i to za vrijeme SR-a.
Sta je sebi taj vas redar dao za pravo ili sta mu je organizator dopustio to mi nije jasno ???
Kakva je logika organizovati SR na neadekvatnoj stazi i to po kisi ???
Jesu li ti organizatori koji, kako kazes, od trke do trke smanjuju broj gresaka uopste razmisljali da takmicari moraju sigurno da se se zaustave poslije draga ???
Uska staza, mokar asfalt i masa raje tik uz stazu .... Dobro je da se zavrsilo samo na jednom izlijetanju i da niko nije zavrsio slupan,pregazen ili u najgorem slucaju poginuo !
This post was last modified: 09-21-2005 11:56 AM by esso_sa.
|
|
| 09-21-2005 11:49 AM |
|
 |
dacho_sa
Member

Status:
|
pa seljaka i treba udarat njma jedino motikom mozes nesto dokazat da ne treba da se radi haj ba eso tebi eto ko smeta sto je neko dobio po nosu bolje da ga je redar opali nego kako auto.... *ebes pjesaka ode auto ba
|
|
| 09-21-2005 11:54 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Klase pireli kupa su takodje smijesne npr.1400-1800 ccm.
The Power Of Dreams
|
|
| 09-21-2005 12:38 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
Ma eto nisu
Ja s Golfom uđem u klasu npr Fiće od 180 konja, ili Uno Turbakom....
|
|
| 09-21-2005 12:47 PM |
|
 |
Armagedon
Junior Member

Status:
|
Po tome sto je samo jedno auto sletjelo sa puta,samo jedan posjetitelj je dobio saku u glavu od redara itd.
A ko je sletio sa ceste?
Saku u glavu je dobio gledalac od redara vjerovatno zato sto je zasluzio.
Sad ce edis zakljucati temu jer ima govora o pirelli cup-u
Najveca postignuta brzina u bijeljini je 210 km/h SL 65 AMG , kako vlasnik kaze 613 KS i on je sam rekao izlaznu brzinu znaci nije niko od organizacije mjerio radarom. Pa ko vjeruje neka vjeruje!
Sarajevo stvarno jest bila katastrofa ali stvari idu nabolje u pozitivnom smislu i pravo mi je drago.
|
|
| 09-21-2005 01:02 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Najveca postignuta brzina u bjeljini je 210 km/h SL 65 AMG ,kako vlasnik kaze 613 KS i on je sam reko izlaznu brzinu znaci nije niko od organizacije mjerio radarom. Pa ko vjeruje neka vjeruje!
Koje je vrijeme postigao ? Valjda ste mjerili vremena...
SRCBL
|
|
| 09-21-2005 01:04 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Ma eto nisu
Ja s Golfom uđem u klasu npr Fiće od 180 konja, ili Uno Turbakom.... 
Ili ako vise volis sa Integrom koju Vukasovic vozi na brdskim trkama.
The Power Of Dreams
|
|
| 09-21-2005 01:04 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Najveca postignuta brzina u bijeljini je 210 km/h SL 65 AMG , kako vlasnik kaze 613 KS i on je sam rekao izlaznu brzinu znaci nije niko od organizacije mjerio radarom. Pa ko vjeruje neka vjeruje!
.
Nemam ja sta da vjerujam kad znam , a ti vjeruj u sta god hoces.
Lijepo je Chimera objasnio da taj auto ide 12.5 na 402m a 0-200 km/h za 12.9 sec i to na idealnoj podlozi koja naravno nije mokra. (fabricki podatci).
The Power Of Dreams
|
|
| 09-21-2005 01:08 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Edise, malo pretjeruješ. Znaš i sam da sam u pravu. Pa, bolan, pusti više to lično sa svojim drugom. Da love treba, treba. u nabrajanju si zaboravio nagrade. A, nije lako dobiti ni papire. To ti dobro znaš. Pokušao si prošle godine. I? I ostalo je samo "pričaj miško". U Tuzli je svaki "miško" bar imao priliku da vozi. Da proba. De, bolan, okreni se malo raji. Fakat te ne shvatam.
koga sam ja ismete uopste spomenuo u mom odgovoru. Ovo gore je moje misljenje kako bi trebalo izgledati. Nikoga nisam spominjao, niti sam imao namjeru. i spomenuo sam nagrade
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-21-2005 01:10 PM |
|
 |
|
|