Post Reply  Post Thread 
Otkrivena Xsara WRC
Author Message
Sead_Huseinovic
Member

Group: Registered
Status: Offline
Otkrivena Xsara WRC

Citroën otkrio izgled aktualnog momčadskog prvaka

Svjetski prvaci u momčadskoj WRC konkurenciji, Citroën Sport, danas su otkrili izgled svog automobila koji će nastrupati u ovogodišnjoj sezoni. Kao što znamo, WRC sezona 2004 započinje u petak, 23. siječnja legendarnim rallyjem Monte Carlo. Xsara se okrunila jedinstvenim rezultatom kada je na Monte Carlu 2003, u svojoj prvoj punoj sezoni, osvojila sva tri prva mjesta. Godinu dana prije toga, tijekom razvojnog programa, Citroën Xsara se popela do drugog mjesta u MC-u.

Prošlogodišnji pobjednik rallyja Monte Carlo, Sebastién Loeb ove će sezone na svojoj Xsari nositi startni broj 3, dok će momčadski kolega Carlos Sainz imati broj 4. Ipak, bez obzira na činjenicu da je favorit, Loeb pristupa oprezno predstojećem Monte Carlu: "Kao i svi i ja želim ostvariti što bolji rezultat, no činjenica da me smatraju favoritom ovog eventa postavlja dodatni pritisak kakav sam već imao prilike iskusiti. Pet asfaltnih rallyja na kojima smo nastupili prošle sezone nisu svi prošli baš najbolje, no ja sam ipak uspio osvojiti tri i u nekoj fazi voditi na preostala dva. To mi daje dosta povjerenja pred skorašnji nastup".

[img]http://www.paddocktalk.com/news/html/news/images/07/f1silly/FerrariV2.gif[/img]
01-21-2004 01:37 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  wrc IRL/NI prvi put lucozade 8 319 11-17-2007 08:07 AM
Last Post: Skyline
  WRC 2007 Vector 8 788 04-13-2007 05:43 PM
Last Post: The_Manager
  Subaru Impreza WRC Spec'07 Vector 3 677 04-13-2007 05:40 PM
Last Post: The_Manager
  WRC rebus Vector 8 1,043 02-01-2007 01:40 PM
Last Post: nismo
  WRC Ireland DYNO 0 283 01-13-2007 02:34 AM