Thread Closed  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Ovaj forum ide u pizdu materinu!
Author Message
demasine
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

Rijec"ventili"je nastala u mojoj mahali,kada su se pojavile prve serije kofol brzih auta tipa GTI 16v i sl. Od tada ja i moja raja zovemo kofol brza auta uglavnom benzinska "ventili" jer i drugi vozaci koji ih imaju pricaju kako su "ventili" zakon ! E nisu ! De masine su najjace (nebi djaba tenkove pogonile) i jake su poput rudarskih dizalica !
E sad ja citam na ovom forumu o nekakvim novopecenim "ventilasima",koji kupuju kojekakve Svapske trulje od 1000 maraka(nabavna u DDR) pa ih ovdje kao nesto napucavaju,rezu amortizere(izmisljaju toplu vodu),nesto farbaju...teze necemu....Kao imaju "ventile",nekakve konje,chipove....bla,bla,bla....
Poenta mog banovanog posta je ta da takvi sebi priuste kakvog Stojadina ili S-paketa i spuste se na zemlju....Za brzo auto treba mnogo vise od puste volje....Najvise para i truda.......
I molim Vas da mi vise ne banujete postove,zelim da se iskristalise sta su "ventili" a sta prava kvalitetna i brza auta nebitno jesul benzinci ili dieseli(a dieseli su zakon,to garantujem zato sto ga ja vozim)
Skrecem paznju moderatoru da malo obrati paznju sta i koga banuje.....

02-03-2005 11:48 AM
Find all posts by this user
Sike
Posting Freak

demasine Wrote:
Rijec"ventili"je nastala u mojoj mahali,kada su se pojavile prve serije kofol brzih auta tipa GTI 16v i sl. Od tada ja i moja raja zovemo kofol brza auta uglavnom benzinska "ventili" jer i drugi vozaci koji ih imaju pricaju kako su "ventili" zakon ! E nisu ! De masine su najjace (nebi djaba tenkove pogonile) i jake su poput rudarskih dizalica !
E sad ja citam na ovom forumu o nekakvim novopecenim "ventilasima",koji kupuju kojekakve Svapske trulje od 1000 maraka(nabavna u DDR) pa ih ovdje kao nesto napucavaju,rezu amortizere(izmisljaju toplu vodu),nesto farbaju...teze necemu....Kao imaju "ventile",nekakve konje,chipove....bla,bla,bla....
Poenta mog banovanog posta je ta da takvi sebi priuste kakvog Stojadina ili S-paketa i spuste se na zemlju....Za brzo auto treba mnogo vise od puste volje....Najvise para i truda.......
I molim Vas da mi vise ne banujete postove,zelim da se iskristalise sta su "ventili" a sta prava kvalitetna i brza auta nebitno jesul benzinci ili dieseli(a dieseli su zakon,to garantujem zato sto ga ja vozim)
Skrecem paznju moderatoru da malo obrati paznju sta i koga banuje.....

Kao prvo - dobrodošao, da si napisao normalan prvi post niko ti ga ne bi brisao i zaključavao.
Kao drugo - nemoj nikom da skrećeš pažnju i prijetiš jer sa tim nećeš ništa postići.

02-03-2005 11:54 AM
demasine
Junior Member
**

Hvala na dobrodoslici....
Nije prijetnja niti bilo kakvo preseravanje....
Ali Tebi kao moderatoru niko ne daje za pravo da po svom ceifu odobravas ili ne odobravas pravo na misljenje i postanje.....
Mozes kao takav promijenit ime,naziv posta ili nesto slicno...Ali ukidanje, banovanje i takvo ponasanje nije zdravo i podlozno je osvetoljubivim akcijama koje krajnji konzumenti foruma u revoltu mogu napravit.....
Razmisli malo o ovoj sugestiji......

02-03-2005 12:17 PM
Sike
Posting Freak

Ima na forumu puno zanimljivijih tema od ove...

02-03-2005 12:33 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

demasine Wrote:
Hvala na dobrodoslici....
Nije prijetnja niti bilo kakvo preseravanje....
Ali Tebi kao moderatoru niko ne daje za pravo da po svom ceifu odobravas ili ne odobravas pravo na misljenje i postanje.....
Mozes kao takav promijenit ime,naziv posta ili nesto slicno...Ali ukidanje, banovanje i takvo ponasanje nije zdravo i podlozno je osvetoljubivim akcijama koje krajnji konzumenti foruma u revoltu mogu napravit.....
Razmisli malo o ovoj sugestiji......

nastavis li sa ovakvim prijetnjam ja cu te licno i banovati ne samo sa foruma nego sa servera.
Svako ima svoje pravo na misljenje, ali mdoeratori i administratori su tu da vode raspravu (odatle i naziv mdoerator).

U slucaju da rasprava vodi svadji ili na temu koja nije u duhu foruma, administratori i moderatori imaju pravu da takvu temu-zakljucaju, prebace u smece, ili u krajnjem slucaju pobrisu. Administratori imaju pravo i da banuju, stim da se sa tim moraju sloziti ostali administratori.

Meni licno se ni malo ne svidja ton sa kojim nastupas-citiram: ''Ali ukidanje, banovanje i takvo ponasanje nije zdravo i podlozno je osvetoljubivim akcijama koje krajnji konzumenti foruma u revoltu mogu napravit.....
Razmisli malo o ovoj sugestiji....''

Mnogo bolji od tebe su pokusali... nisu uspjeli. Nemoj da se igras...

Smatram ovu raspravu zavrsenom, i zakljucajem temu.

Daljnje prijetnje Pungas.com forumu, sajtu, mdoeratorima ili administratorima se nece tolerisati!
Sad ti malo razmisli o ovoj sugestiji.

I Sike nije moderator, nego administrator.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-03-2005 02:29 PM
Visit this users website Find all posts by this user
dr
Posting Freak

Status: Away

Glavno da ne prokuva.
Vodeno il' zracno al' hladjenje je potrebno.
Tumac srklet - no selamet.

To k'o moja - administratorska.

02-03-2005 08:23 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  popravljen forum Edis Jasarevic 8 292 08-06-2008 03:12 PM
Last Post: Edis Jasarevic
Icon_mrgreen FORUM Hayabusa 25 1,756 03-11-2007 10:24 PM
Last Post: SamirBL