Thread Closed  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Ovaj forum ide u pizdu materinu!
Author Message
Damir
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Ovaj forum ide u pizdu materinu!

Eh stvarno se iznervira. Dodjem ovdje jednom u 3 mjeseca kad ono isto. Koji djavo morate dirati postove. Taman sam poceo da odgovaram na temu "Fi fol furate ventile!!!!!!", kad ga onaj sike iskljuci. Sike majke ti sta je sa tobom imas preko 3000 postova ima li osim tebe iko na ovom forumu, zbog cega moras svakom loncu biti poklopac, hajde loncima, nego i soljicama i serpama i kazanima.. ccc. Ja nisam jedini koji tako misli, ako je tema nevaljala ostavi je u smece i nek se tamo nastavi do mile volje. Ili u necenzurisano svejdno.

Ja nisam jedini koji tako misle: evo samo iz ove teme "Vi fol furate ventile":

Morpheus: " ljudi jeste i vi neki pa samo tjerete raju",

cranck: "stvarno nije fer ,oceraste coeka".

sixpack: "ljudi koji je vama k.... pa niko nesmije napisat sto misli ?znaci sad neko voli nesto i to nesmije da napise ???sramota da vas bude vi kad nesto napisete sto je neprimjereno onda je to u redu???"

Ne znam sta vi mislitite ko je ovdje sef a ko nije ali ovaj forum stavno ide u pizdu materinu.
Najradije bi poceo sve da psujem redom, ali boli me briga nemam vise snege da se borim protiv onih koji po svom misljenu ljubomorni na one koji daju svoj udio na ovom forumu.

Aj vozdra.

02-02-2005 12:40 PM
Find all posts by this user
Sike
Posting Freak

Re: Ovaj forum ide u pizdu materinu!

Damir Wrote:
Eh stvarno se iznervira. Dodjem ovdje jednom u 3 mjeseca kad ono isto. Koji djavo morate dirati postove. Taman sam poceo da odgovaram na temu "Fi fol furate ventile!!!!!!", kad ga onaj sike iskljuci. Sike majke ti sta je sa tobom imas preko 3000 postova ima li osim tebe iko na ovom forumu, zbog cega moras svakom loncu biti poklopac, hajde loncima, nego i soljicama i serpama i kazanima.. ccc. Ja nisam jedini koji tako misli, ako je tema nevaljala ostavi je u smece i nek se tamo nastavi do mile volje. Ili u necenzurisano svejdno.

Ja nisam jedini koji tako misle: evo samo iz ove teme "Vi fol furate ventile":

Morpheus: " ljudi jeste i vi neki pa samo tjerete raju",

cranck: "stvarno nije fer ,oceraste coeka".

sixpack: "ljudi koji je vama k.... pa niko nesmije napisat sto misli ?znaci sad neko voli nesto i to nesmije da napise ???sramota da vas bude vi kad nesto napisete sto je neprimjereno onda je to u redu???"

Ne znam sta vi mislitite ko je ovdje sef a ko nije ali ovaj forum stavno ide u pizdu materinu.
Najradije bi poceo sve da psujem redom, ali boli me briga nemam vise snege da se borim protiv onih koji po svom misljenu ljubomorni na one koji daju svoj udio na ovom forumu.

Aj vozdra.

Ti dođeš jednom u tri mjeseca i nakačiš se na najgluplju temu na forumu. Ako baš voliš da "kopaš po smeću" otključano ti je pa nastavi.

02-02-2005 01:04 PM
tepSIJA
Banned

Group: Banned

Uhh sto se napalio kao Plavuša ..

polako , smiri se. djelimicno te razumijem , ali neka si se ti ispuhao bice ti lakse ...

Sike zatvara teme iz jednog prostog razloga.
DA se raja ne svađa, kratko i jasno... a da se prebaci u smeće ili sta dr, isi bih vrag bio, A onaj iz teme "Vi fol furate ventile" nema pojma o zivotu ili se pravi budala.. nesto jeste, onakvima je Golf 1 ili 2 dizel formula za trkanje po gradu...

A ono za Sixpacka... ja da sam se pitao ne bih ga ban.
covjek je govorio sta misli, a raja ga je pogresno shvacala. Jest da je napravio nekoliko prekršaja, ali nije jedini. i nije se znao ohladiti , vjerovatno je zato dobio Ban...

A to sto forum ide u pizdu materinu, je sasvim obratno...

To je mozda s tvoje tačke gledista...

naprotiv... forum kako koji dan sve je bolji, raznosvrsniji, mnogobrojniji .... uglavnom nece u pizdu materinu kao sto ti kazes...

a jedan je od najposjecenijih na ovim podrucijima...

pozdrav i nemoj me pogresno shvatit, ovo je samo moje misljenje...

Wink

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
02-02-2005 01:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user
chimera
Posting Freak

Slusaj ovako, nisi znao dati ime temi bez da psujes pa tako se sa tobom nema sta ni raspravljati ni uvazavati tvoje misljenje. Ja cu sad da zakljucam temu i zdravo...nema rasprave.

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
02-02-2005 02:17 PM
Cile
Member

Group:

Ne raspravljaj se s njim ubodi gaaaa Very Happy ...

:) :) :)
02-02-2005 06:42 PM
Damir
Junior Member
**

Chimera iskreno da ti kazem u skladu sa "napucavanjem", "spojelerima", "muzikom" i inim ulicnim zargonima vezanih za automobilizam... da lakse razumijete svrhu ili spiku, pa i to sto "forum u pizdu materinu" ide nista manje nije lose od "furanje ventila".
Mogo si umjesto zakljucavanja teme, promijeniti mi naslov ali to ocigledno nisi znao.

A stvarno mi nije jasno zbog ceka Sike citiras cijeli moj post??? Sta si time htio da kazes. Hm... nisi ga trebao otkljucavati sto se mene tice..

Bila ona najgluplja ili ne, ostavite ljude da kopaju po njoj, a ako je vama najgluplja sto uopste morate i pisati po njoj? Glupost cista, pogledajte forum elitesecurity.org 50000 ljudi i svako pise sta mu treba i odgovara na sto mu treba, ovdje 10 ljudi pravi sranje i tjeraju ljude cak i one koji dodju jednom u 3 mjeseca.

Ne morate odgovarti na poruku, ustedite sebi vrijeme, ja je necu ni citati ni posjetiti vise.

02-02-2005 10:00 PM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

Quote:
Ne raspravljaj se s njim ubodi gaaaa

Ubodi gaaaa ! Ubodi gaaaa aa ! Laughing

02-03-2005 07:17 AM
demasine
Junior Member
**

Cestitke Damire......Respect...Ovi moderatori zakljucavaju postove koji im ne pasu,pa me raspizde....Ako se ne popravite prema neistomisljenicima moze vam opet site zastopat....
Pozdrav,Demasine,autor"Vi fol furate ventile"

02-03-2005 07:18 AM
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

Sto se mene tice ja licno nebih nikoga banovao niti tjerao sa foruma,treba da bude razlicitih misljena,e sad naravno da se to moze zloupotrebljavati ali ima milion drugih nacina da se nekome skrene paznja i da mu se objasni u cemu je problem a ne da se banuje.

A tvoj post konkretno stvarno nije nista i nista neznaci.Toliko je bezveze napisan da ja nemam uopste ideje sta on i znaci:

Naslov ti je VI FOL FURATE VENTILE a sadrzaj DIZELI SU ZAKON, i sta sad to znaci...

Da li to znaci da dizeli nemaju ventile i da kod njih ventili nisu bitni jer su ekonomicni...
Da li ventili kod dizela neznace vecu snagu motora...
Da li nam ti preporucujes da vozimo dizele...
Da li su dizeli jaci od benzinaca u svojoj ili srodnoj klasi...

Nekontam kakve veze imaju ventili sa benzincima a nemaju sa dizelima.

http://www.smchiptuning.com
02-03-2005 09:49 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Lage- alijas240Z
Posting Freak

A ja kontao on propagira Dizelke, one farmerke.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
02-03-2005 11:15 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  popravljen forum Edis Jasarevic 8 292 08-06-2008 03:12 PM
Last Post: Edis Jasarevic
Icon_mrgreen FORUM Hayabusa 25 1,756 03-11-2007 10:24 PM
Last Post: SamirBL
  novi forum posix 24 2,414 03-27-2006 02:29 PM
Last Post: Vector