|
OVO KOREKTAN FORUM???
|
| Author |
Message |
stardust_rnr
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
OVO KOREKTAN FORUM???
Pa stvarno! Ovo je glupost cista! konacno neko dodje i kaze sta misli i Vi zatvorite temu??? Nek Vas je sramota! Ono sto vam je lik napis'o za prenose u potpunosti je u pravu! To je sramota za drzavu i za TV Hayat na sto lice prenosi! KATASTROFA!!! Nek Vas je stid!
|
|
| 10-06-2007 03:47 PM |
|
|
raikonen/massa
Junior Member

Status:
|
RE: OVO KOREKTAN FORUM???
ovo će sad ispast da sam ja otvorio temu samo pod drugim nickom. Nisam. I da moj odgovr na tvoj posljenji post. Ne pucam ni nakakvo mjesto. Sportsko novinarstvo me ne zanima. Volio bi da mi Edis odgovori ako htjedne. Nek to učini preko PPa jer ja više neću dolazit tu jer zaključavate svaku temu.
Pozdrav,
|
|
| 10-06-2007 03:53 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ne moze te vi otvoriti tema koliko ih Ajdin moze zakljucati. Mislim da je ovih tema bilo i previse. Ne zato da bi se ukazalo na greske nego jednostavno sto raja ne citaju dovoljno pazljivo. Prvo da vam kazem oko predstavljanja na forumu. Tacno je to da ne morate. Tacno je i to da moze te slagati ili reci istinu u predstavljanju, ali to se ovde radi. Nije djaba podforum "Clanovi".
Drugo i osnovno Edis odlicno radi svoj posao uzevsi u obzir stanje u kome to radi. Je li iko od vas bio na Hayatu? E pa gospodo draga, dok Edis sam komentarise F1 i brine se o svemu na tom istom HRT kojeg vi hvalite na sva usta (moja preporuka: onda tamo i gledaj te F1) njih dvojica komentarisu, imaju hrpu montazera, reditelja i ostale logistike...
I na kraju Ajdine zakljucaj svaku temu gdje ce novom clanu foruma prvi post biti da napada i pljuje po PUNGAS.com i Edisu.
Pozdrav...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 10-06-2007 04:09 PM by pajero1987.
|
|
| 10-06-2007 04:08 PM |
|
|
stardust_rnr
Junior Member

Status:
|
Ja shvatam da Edis nema idealne uslove za rad al ako to radi onda nek barem prati trku dok je prenesi, a ne da cita tamo s live-timing-a koji kasni. A ja bih rado gledala na HRT al nam je to RAK uskratio kako bi pruzio Edisu sansu. Uostalom zasto ne nadje sugovornika??? Nek npr. pravi kviz da se forumasi "Clanovi" takmice u znanju F1 da budu gosti u Emisiji?! Sigurna sam da bi se mnogo ljudi na to odazvalo i da bi se tako razbila monotonija prenosa. U ovom "sranju" sto nam RAK radi smo svi zajedno pa zasto sebi ne bi napravili nesto od toga???
|
|
| 10-06-2007 05:18 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Tog sagovornika treba neko i da plati...Da neces ti??? I nije to Edisov privatni biznis da organizuje nagradnu igru "sa Edisom na formulu"...cccc
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-06-2007 05:27 PM |
|
|
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
To je sramota za drzavu i za TV Hayat na sto lice prenosi! KATASTROFA!!! Nek Vas je stid!
mislis na istu televiziju koja se ukljucuje nerijetko u krugu za zagrijavanje, ili gotovo par sekundi prije starta, televiziju na kojoj ima vise reklama nego samog sadrzaja, ah da i televiziju koja je koliko se sjecam prosle godine citavu jednu utrku s*ebala prenos, da ne ulazim u prepucavanja s novom tv, manipulaciju itd...
trebamo biti prezahvalni jer imamo ikakav prenos utrka
I'm not usually a grammar Nazi, but did you type that with your nose?
http://dee.pticica.com/
|
|
| 10-06-2007 06:08 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Ja shvatam da Edis nema idealne uslove za rad al ako to radi onda nek barem prati trku dok je prenesi, a ne da cita tamo s live-timing-a koji kasni. A ja bih rado gledala na HRT al nam je to RAK uskratio kako bi pruzio Edisu sansu. Uostalom zasto ne nadje sugovornika??? Nek npr. pravi kviz da se forumasi "Clanovi" takmice u znanju F1 da budu gosti u Emisiji?! Sigurna sam da bi se mnogo ljudi na to odazvalo i da bi se tako razbila monotonija prenosa. U ovom "sranju" sto nam RAK radi smo svi zajedno pa zasto sebi ne bi napravili nesto od toga???
ajde ne pretjerujte, sta ja imam veze sa RAK-om zivota ti?
Cuj oni meni pruzaju sansu? Kakvu ba sansu?
Ja radim prijenose Formule 1 honorarno, inace imam potpuno drugaciji posao i Formula 1 mi na zalost nije primarni posao.
Radim ovaj posao 7 godina i nema sta da mi nekakav RAK pruza sansu. Zar mi treba nekakva sansa nakon 7 godina ovogo posla?
I nema RAK veze sa tim totalno pogresno zakljucujete.
Zamislite da vi papreno skupo za nase uslove platite prava prijenosa, i onda vam dodje neka televizija i potpuno besplatno emitira isti sadrzaj na teritoriji za koju si ti platio TV prava a on nije?
Tu se radi o stotinama hiljada eura, a ne o par KM. Al to je za drugu prichu.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-06-2007 06:18 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
i ja radim za Mrezu Plus a ne za Hayat, ali honorarno. Nisam nikada bio niti sam sada stalni uposlenik. Odradim samo f1 i to su sva moja zaduzenja. Sto se tice broja reklama, RAK-a, kvalitete programa rasporeda, ja sa tim nemam veze, radim sto mi se kaze i kada mi se kaze da radim.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-06-2007 06:20 PM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status:
|
Pa stvarno! Ovo je glupost cista! konacno neko dodje i kaze sta misli i Vi zatvorite temu??? Nek Vas je sramota! Ono sto vam je lik napis'o za prenose u potpunosti je u pravu! To je sramota za drzavu i za TV Hayat na sto lice prenosi! KATASTROFA!!! Nek Vas je stid!
Nekontam kakve veze imaju drzava i Hayat al nebitno.Napisala si 4 posta u godinu dana na forumu i sva 4 pametujes Edisu.Mislim da je krajnje vrijeme da se uozbiljis i pocnes malo razmisljati i o drugim stvarima osim interneta.
Nadji si drustvo,momka ili djevojku sta vec volis ako ista volis.Previse interneta ti skodi.Vidi se iz prilozenog.
ovo će sad ispast da sam ja otvorio temu samo pod drugim nickom. Nisam. I da moj odgovr na tvoj posljenji post. Ne pucam ni nakakvo mjesto. Sportsko novinarstvo me ne zanima. Volio bi da mi Edis odgovori ako htjedne. Nek to učini preko PPa jer ja više neću dolazit tu jer zaključavate svaku temu.
Pozdrav,
Opet moram reci nezakljucava i nebrise Edis nego mi ostali.Posto sam ja bio tu kad si poceo sa pametovanjem ja sam i obrisao tvoj post i ponavljam opet bi.Nezakljucava se svaka tema.Samo one koje pisu takvi kao ti.Trebas biti svjestan da na PG-u mi imamo pravila kojih se pridrzavamo i koja su tu zbog reda na forumu.Ako ih neces postovati netrebas biti tu.Nece niko plakati za tobom.
i ja radim za Mrezu Plus a ne za Hayat, ali honorarno. Nisam nikada bio niti sam sada stalni uposlenik. Odradim samo f1 i to su sva moja zaduzenja. Sto se tice broja reklama, RAK-a, kvalitete programa rasporeda, ja sa tim nemam veze, radim sto mi se kaze i kada mi se kaze da radim.
Dzaba objasnjavat kad nekontaju.Kao sto Goran rece u jednom postu kad je upitan(citiram):
-Boze prosvjetli ih.(neko)
-Nazalost odustao sam.(Goran)(ovo necu nikad zaboraviti)
Tako trebas i ti druze.
I opet moja malenkost JA zakljucavam da nebi bezveze raspravljali o likovima koji ovdje dodju samo da bi kuhali.Imate tema more na forumu.Napisite nesto pametno.Ako znate................
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 10-06-2007 07:33 PM |
|
|