|
Pajero bye-bye
|
| Author |
Message |
sadik007
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Pajero bye-bye
Tvoja jedina sreca je da nisi vrat cvrknuo. U ovakim nesrecama posto je auto tesko, a krov nemoze tezinu da podnese, jednostavno se samo sljepi i ode vrat. Tako extra si prosao..
Iz mog iskustva sa SUV... mora da si naletio na nesti, pokusao skrenuti, i onda da bi popravio situaciju i osjecaj da se dize auto skrenuo kontra.. i tako to ide... Gledaju ci slike, mislim da jedino mozes kupiti cijelu novu karoseriju (box)... pa da prebacis sve iz jedne u drugu, samo je pitanje gdje naci. pogledaj po HR, i hrecegovini. mora da neko ima otpad samo djipova, aaaaaaa
sad sam se sjetio, na uluzau u BL pored vrbasa ima jedan..
Sretno
|
|
| 09-26-2007 01:58 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
To bi ti Herkules mogao pogledati...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-26-2007 02:07 PM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
Ajd' ako iko moze, nek pogleda ima li gdje karoserija za pajera dugog...Nemora samo ovdje kod BL, ako ima jos negdje takav otpad samo za dzipove, molio bi da pogledate pa da mi javite broj telefona...
Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
|
|
| 09-26-2007 03:33 PM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
Vasa procjena: 6 hiljada za njega ovakvog, dovoljno? Nedovoljno? Motor je u tip top stanju, palili smo ga, znaci nista nije osteceno u ovoj nesreci... Samo to sto se vidi (ako dovoljno vidite) je osteceno...
Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
|
|
| 09-28-2007 02:25 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma ne zna sta da ti kazem...da je malo, nije. Ali opet sta kupiti za 6000KM????
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-28-2007 03:56 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Hmmm 6000, ne znam stari da li se isplati, ali ne znam i to da li ćeš moći dobiti više... Ne znam koliko je tačno vrijedio prije nesreće pa ti ne mogu reći da li je ponuda bezobrazna ili je u redu!
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 09-28-2007 04:22 PM |
|
|
freak
Member

Status:
|
Moj ga otac nije htjeo dati ispod 15 hiljada prije udesa...Jer je auto stvarno bilo tip top...2004 kad ga je uzeo, odvezao ga je u zagreb na servis i potrosio oko 20 hiljada kuna samo na servis motora...Promjenio je sve moguce. I od tad nije imao ni jednog kvara, a vozen je svakodnevno sa moje strane, oceve strane i ponekad bratove...Jedino sto se mjenjalo na njemu je ulje i sipalo se gorivo...I da promjenio je gume na pocetku ove godine..
|
|
| 09-28-2007 05:18 PM |
|
 |
kurbla2005
Member

Status:
|
nadji drugog na stranim tablama prebaci sve na ovu sasiju ako nije kriva i prodaj ostatak dijelova to bi ti trbala bit naj povoljnija opcija
|
|
| 09-28-2007 06:30 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Moj ga otac nije htjeo dati ispod 15 hiljada prije udesa...Jer je auto stvarno bilo tip top...2004 kad ga je uzeo, odvezao ga je u zagreb na servis i potrosio oko 20 hiljada kuna samo na servis motora...Promjenio je sve moguce. I od tad nije imao ni jednog kvara, a vozen je svakodnevno sa moje strane, oceve strane i ponekad bratove...Jedino sto se mjenjalo na njemu je ulje i sipalo se gorivo...I da promjenio je gume na pocetku ove godine..
Možda 6000 i nije tako loša ponuda s obzirom da faktički prodaješ samo motor, papire i malo dijelova koji se mogu iskoristiti. Šta ćeš, halali ako možeš 9000KM i prodaj...
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 09-28-2007 06:36 PM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
nadji drugog na stranim tablama prebaci sve na ovu sasiju ako nije kriva i prodaj ostatak dijelova to bi ti trbala bit naj povoljnija opcija
Rado bi to uradio, al' smo u financijskoj stisci... Majstor jedan kad je pogledao, rekao je da ima 5-6 hiljada stete..A nismo u mogucnosti to raditi.. Nije jos ni odluceno da cemo ga prodati, ali samo sam htjeo malo drugih misljenja za cijenu.. Covjek sto je dosao da ga uzme, vozi brdske trke i bavi se sa tim "dilanjem" auta, pa mi je malo cudno sto je ko iz topa ponudio 6 hiljada, i to da ga vozi odma isti dan, dao bi kaparu.. Pa sam zato htjeo druga misljenja, jer vjerovatno vrijedi vise, dok takav "maher" nudi odma te pare za njega...
|
|
| 09-28-2007 06:46 PM |
|
 |
|
|