Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Pajero bye-bye
Author Message
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered
Status: Offline
RE: Pajero bye-bye

freak Wrote:

kurbla2005 Wrote:
nadji drugog na stranim tablama prebaci sve na ovu sasiju ako nije kriva i prodaj ostatak dijelova to bi ti trbala bit naj povoljnija opcija

Rado bi to uradio, al' smo u financijskoj stisci... Majstor jedan kad je pogledao, rekao je da ima 5-6 hiljada stete..A nismo u mogucnosti to raditi.. Nije jos ni odluceno da cemo ga prodati, ali samo sam htjeo malo drugih misljenja za cijenu.. Covjek sto je dosao da ga uzme, vozi brdske trke i bavi se sa tim "dilanjem" auta, pa mi je malo cudno sto je ko iz topa ponudio 6 hiljada, i to da ga vozi odma isti dan, dao bi kaparu.. Pa sam zato htjeo druga misljenja, jer vjerovatno vrijedi vise, dok takav "maher" nudi odma te pare za njega...

Tako je, samo možda neće biti druge ponude.... Jedan moj poznanik neki dan kupio motor, pitao sam za školjku ali nije htio da proda, nudio mu motor, a on kaže već sam našao Sad

Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!

10-07-2007 06:30 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
goran16v
Delegat

Group: Administrators

freak Wrote:

kurbla2005 Wrote:
nadji drugog na stranim tablama prebaci sve na ovu sasiju ako nije kriva i prodaj ostatak dijelova to bi ti trbala bit naj povoljnija opcija

Rado bi to uradio, al' smo u financijskoj stisci... Majstor jedan kad je pogledao, rekao je da ima 5-6 hiljada stete..A nismo u mogucnosti to raditi.. Nije jos ni odluceno da cemo ga prodati, ali samo sam htjeo malo drugih misljenja za cijenu.. Covjek sto je dosao da ga uzme, vozi brdske trke i bavi se sa tim "dilanjem" auta, pa mi je malo cudno sto je ko iz topa ponudio 6 hiljada, i to da ga vozi odma isti dan, dao bi kaparu.. Pa sam zato htjeo druga misljenja, jer vjerovatno vrijedi vise, dok takav "maher" nudi odma te pare za njega...

Ko zna, mozdaje gdje na kakvoj licitaciji potkacio slicnog koji ima mehanicki kvar po smijesnoj cijeni ili ima u steku dijelova (ili kompletnog na stranim tablama) pa bi ga sastavio u uklopio se u trosak od 10-ak hiljada ukljucujuci 6 od tebe, malo provozao i uzeo na njemu cistu peticu

Proud to be BMW E 21 owner!
10-07-2007 07:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
freak
Member

Evo malo novih slika, i zaboravio sam na ovu temu, a radilo se od kad je pocelo grijati... Cisto onako iz dosade, rastavljam polako.. Nema se financijskih sredstava jos uvijek za mjenjanje karoserije, pa, uzivajte Smile

Attached File(s) Thumbnail(s)

Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
06-03-2008 07:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Druze fino si ga udesio...Ma bice para samo neka je ziva glava, dobro si prosao...Sretno sa radovima...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
06-03-2008 07:19 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Bye - bye goran16v 7 268 05-20-2008 09:04 AM
Last Post: goran16v
  Vrijeme je za bye-bye! goran16v 14 770 04-08-2008 06:35 AM
Last Post: pajero1987

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: