|
Pakleni tandem
|
| Author |
Message |
Bojana Tufegdzic
Member

Group: Registered
Status:
|
hahaha, cekaj ti samo kada se rasturi ta ljubav zvana Barni & Ferrari......cccccc pa onda ce i vama da izmisle neku aferu "berilium" i nista momci od vase dominancije.......hahahahahahhahahah.
NAPRED KIMI ŠAMPIONE
FOREVER MCLAREN KIMI & SENNA
|
|
| 10-31-2003 04:21 PM |
|
|
mihael
Member

Status:
|
da coultharda nije bilo mika titulu '98-e osvojio ne bi..nemojte da nabrajam sto je sve DC uradio te sezone..da ne spominjem onaj nedozvoljeni sistem kocnica na prve dvije trke kada su poene ostavili..i timu i vozacu..
zasto DC-a ne razumijem..1998 on je do te godine bio prvi vozac mclarena i bio je njihov favorit..medjutim prevrce se sve u korist mike..2002-e on je prvi i jedini kojeg mclaren smatra za borbu za titulu odjednom nastupa kimi (zato mu svaka cast)..ove godine DC kao da je debitant u F1 u odnosu na kimija...
za barrichella se zna da je drugi vozac i ugovorom obavezan da pomogne Schumacheru ako je potrebno..
ne zaboravite..Barrichello nije ni jednu titulu osvojio Shumacheru, niti jedan drugi vozac koji je bio s njim u tim..Schumi je svaku titulu osvojio ubjedljivo...
DC je donio titulu miki '98 i '99-e..kimju je pokusao u francuskoj, engleskoj i pogotovo u americi ali mu nije uspjelo..
http://www.velikanagrada.com
|
|
| 10-31-2003 04:38 PM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
E, sad jel mogu malo ja......a kako je Sumi uzeo svoju prvu titulu 94 u Benetonu...teretili su ih da im je formula bila neregularna.....imali su tezi donji deo od dozvoljenog, pa neispravan filter za gorivo e a to su jos i priznali i na kraju.....nista....daj Miho nekako uveka zaobilazis ovu temu. I sta sad, treba uzeti Sumiju titulu, pa mislim to je smesno.......a kada su Edi i Sumi 98 u Maleziji imali santimetar siri spojler od dozovoljenog - da bi poboljsali aerodinamiku na bolidu (doduse diskavlifikovani su) ali vidis kako se i Ferari bavi nedozvoljenim radnjama, i sta sad........pa niko nije savrsen. E, a ova prica Sumi sam uzimao tiulu, e malo sutra.....pa pazi ovako 2001 i 2002 i moja baba bi uzela sampionsku titulu da je vozila za Ferari........nego pazi ti tretman vozaca u Ferariju NPR. Sumi u boksu 7 i nesto SEC. a Barikelo uvek vise NPR. oko 9 SEC......hm, zanimljivo........pa to nema nigde, samo u Ferariju (ahahhahaahhahaha)
MCLAREN FOREVER
|
|
| 10-31-2003 05:25 PM |
|
 |
mihael
Member

Status:
|
daleko od toga da zaobilazim temu..schumacher je bio nekoliko puta diskvalifikovan u benetonnu..pa je osvojio titule..u maleziju '99-e deflektori su na izgled bili 1 cm izvan dozvoljenog..zbog zalbe tadasnjeg tima stewart, koji se borio sa williamsom za poziciju, Ferrari je diskfalifikovan odma poslije trke..medjutim kad je deflektor izmjeren utvrdjeno je da je u potpuno normalnim granicama pravila i da je koristen isti taj skoro cijelu sezonu..zato nemoj to bojana da uporedjujes sa kocionim sistemom '98-e kad je mclaren imao nezavisno kocenje na zadnje tockove sto je strogo protiv pravila..otkriveno, dokazano, medjutim samo receno mclarenu da skloni to..bodovi, tacnije 20 mikinih i mclarenovih ostadose..
uvjek pricate tu pricu kako bi i vasa baba osvojila titulu 2001 i 02-e (nisi jedina koji to govori)..to je krajnje neozbiljno...dugo se radilo da bi se doslo do tog nivoa..Schumacher je odradio vise testova nego sva tri vozaca mclarena zajedno..kompletni tim je godina stvarao bolid takvog kvaliteta...dovoljno je reci da je preko 50 puta uzastopno ferrarijev vozac bio na postolje..Schumacher je 38 trka odvozio bez mehanickih problema na bolidu..
to za pit stop Ferrarija treba pratit trku i taktiku..sve zavisi koliko ko goriva toci u bolid..a. mo.r.ate svi priznat da Ferrari ima perfektan box..ali ni to nije slucajno..svake godine u decembru ferrarijevi mehanicari su podvrgnuti testiranju fizicke spremnosti..stavljani na treninge..dijete...
|
|
| 10-31-2003 06:53 PM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
Da se i ja malo nadovežem na branjenje DC.
A ti se nikada ne bi sjetio VN Belgije 1999 i starta utrke, kada je Mika bio prvi, a DC drugi, i odmah ga Coulthard obilazi na startu i skoro ga izgurao sa staze. U Mercedesu su divljali zbog takvog poteza, dok je Ron Dennis samo hladno odgovorio, ako Mika misli biti prvak mora i pobjeđivati.
I tebi na znanje David je utrku pobjedio, a Mika je završio kao drugoplasirani, a svaki bod mu je bio kao kuća.
Što se tiče neregularnih stvari njih će uvijek biti, a evo Bojana ti je lijepo neke i navela.
Ja ne poričem da nije DC pomagao Miki, ali bilo je i trenutaka kad kad ga baš nije pazio, kao ovaj primjer 1999 na VN Belgije.
Kada ja i ti doživimo tako nešto od M.S i Rubinha možeš malo bolje napadati Mclaren, a do tada By By.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 10-31-2003 06:57 PM |
|
 |
mihael
Member

Status:
|
kome se prvo mika zahvalio kad je osvojio titulu??? prvi je bio Coulthard jer je mika bio svjestan koliko mu je DC uradio za tu titulu...da nije nista nego sto je u spa uradio 98-e..
evo za kimija ove godine...vjerovatno i ne znas da je DC pokusao da izbaci Schumachera sa staze u indianeapolisu kad ga je Schumi prestizao..imam ti slliku mjesta u koji je DC raspalio f2003ga...pa francuska ove godine..silverstone...
kimi je odlican ali ne bi volio da mu titulu donese DC..
i znas sto je zalosno u svemu tome..na kraju ron denis izjavljuje kako ce coulthard bit favorit iduce godine...
|
|
| 10-31-2003 10:09 PM |
|
|
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
pa dobro realno...za babu, zar nije tako? hahahahahaha........Bas me zanima kako bi Sumi vozio 80-tih godina kada su bolidi bili koliko toliko ujednaceni........a da mu je kolaga argentinac Karlos Rojteman.....hehehehe
|
|
| 11-01-2003 08:33 AM |
|
 |
McLarenovka
Member

Status:
|
svega se na netu nadje pa i "tajni" (?!) dnevnik ms-a. evo yedan dio a vi tumacite za sebe:
>>No.1 for Rubens for not minding that Ferrari gave him 10 less horsepower for the first few races until I had established a good points lead in the Championship. Ross said Rubens knew about this but I am not too sure. <<
Kada ja i ti doživimo tako nešto od M.S i Rubinha možeš malo bolje napadati Mclaren, a do tada By By.
i ja mislim da necemo ljudi moji to dozivjeti. mozda i bismo kad bi se samo rubinho pitao?
http://mclaren.blogger.ba
|
|
| 11-01-2003 01:36 PM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
kome se prvo mika zahvalio kad je osvojio titulu??? prvi je bio Coulthard jer je mika bio svjestan koliko mu je DC uradio za tu titulu...da nije nista nego sto je u spa uradio 98-e..
evo za kimija ove godine...vjerovatno i ne znas da je DC pokusao da izbaci Schumachera sa staze u indianeapolisu kad ga je Schumi prestizao..
Sve je to u redu što ti govoriš, ali ti se svezo te 98 ko pijan plota. Što ne komentarišeš 1999 i VN Belgije.
Što se tiče da je DC pokušao izgurati M.S to je pretpostavka, a znam vidio sam onu ogrebotinu na boku M.S bolida. Znaš li ti da je DC na Indy-u stalno vozio na slickovima, da u Mclarenu točno znaju kada se staza počela sušiti i da pozovu Kimija odmah u boks.
Sve ti je to nomalno, ali ti sada se svezo DC, a o svom ljubimcu ništa ne govoriš.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 11-01-2003 02:25 PM |
|
 |
Hakkinen01
Member

Status:
|