|
Pakleni tandem
|
| Author |
Message |
Kimi
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Pakleni tandem
E svašta, čuj Montoya i Schumacher u istom timu. Nema šanse da Michael nekome prepusti BR.1 u Ferrariju. Montoya ne bi sigurno ni za njega vozio, a niti bi Michael prepustio svoj položaj u Ferrariju.
Kimi Raikkonen je od Ferrarija dobio ponudu prije Mclarena, ali nije prihvatio, jer zna što ga tamo čeka, pa isto tako smatram da neće ni Montoya doći u Ferrari dok je tamo Michael ili možda da u Ferrariju dopuste borbu između svojih vozača. E to ja sigurno neću doživjeti dok je Michael u Ferrariju.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 10-29-2003 10:14 AM |
|
|
Kimi
Senior Member

Status:
|
Michael i Montoya u istoj ekipi.
Teško
Ayrton Senna da Silva
|
|
| 10-29-2003 10:18 AM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Ne verujem......svako ko zeli da postigne nesto u svojoj karijeri nece voziti u tandemu sa M.Sumaherom. U Ferariju da ali kada Sumi ne bude vozio..........mislim bez uvrede, ali prosto tako je..........
|
|
| 10-29-2003 11:34 AM |
|
 |
McLarenovka
Member

Status:
|
ma barrichello sasvim dobro igra ulogu cuvara ledja schumiju.
mislim da montoya ipak ostaje u williamsu - na svu moju radost.....samo grdna steta sto coulthard ostaje tamo gdje yeste!
http://mclaren.blogger.ba
|
|
| 10-29-2003 12:53 PM |
|
 |
mihael
Member

Status:
|
grdna steta sto coulthard ostaje tamo dje jest?????? da nije njega bilo ne bi ste ni miku imali za sampiona..
da je kojim slucajem Schumacher imao drugog vozaca ko sto je DC..odavno bi imo rekord od 7-8 titula..
coulthard je nevjerovatan timski igrac i nikad ga necu razumjeti..uvjek je bio u konkurentne timove a nikad se za titulu borio nije..ali je zato donio drugima titulu..
http://www.velikanagrada.com
|
|
| 10-29-2003 07:01 PM |
|
 |
McLarenovka
Member

Status:
|
cuj nije se borio za titulu. o tome i nisam najbolje upucena raspravljati ali van svake logike da se covjke koji je "vijekovima" u f1 >>nikada<< nije borio za titulu.
ja ga ne volim. to sto ga ja ne simpatisem nema nikakve veze s tim je li on dobar vozac ili ne. ima bogatu karijeru....itd....al uvijek kazem >>bolje se dostojanstveno povuci<<
P.S. nije dje nego gdje
http://mclaren.blogger.ba
|
|
| 10-29-2003 07:18 PM |
|
|
Kimi
Senior Member

Status:
|
nikad ga necu razumjeti..uvjek je bio u konkurentne timove a nikad se za titulu borio nije..ali je zato donio drugima titulu..
Da ja tebi nešto pojasnim, kako ti ne shvataš Coultharda, kad to isto radi Barichello u Ferrariju, i to bolje nego David.
Znači ne razumiješ Coultharda, a razumiješ Barichella. Ma daj.
Ayrton Senna da Silva
|
|
| 10-30-2003 10:30 AM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
hahaahhahahahaha............e sad stvarno. Pa sta placljivi Barikelo radi......mislim Miho raspravljali smo i ranije...........dovoljno je reci A1 RING pa to je za plakanje. Vec smo konstatovali da timske naredbe postoje, da su uvek postojale i da ce ih biti.......ali kao na VN Austrije......ne ne ne ne.....ja prosto ne verujem. Joj a u Indijanapolisu prosle godine Sumi kao da vrati Barikelu...hahahahahah nisu se najbolje dogovorili pa je Sumi davao razlicite izjave...........ahhahhah.Tako veliki tim poput Ferarija da tako nesto napravi sampionu sveta........hahhhahahahahahahahahah. E, Sumi Sumi koliko god ga cenim kao vozaca i dopada mi se njegov stil voznje...jeste ponekad stvarno ispadao magarac.......hahahhahahahahha.
|
|
| 10-31-2003 03:41 PM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
ju zaboravi da napišem.
NAPRED KIMI ŠAMPIONE
FOREVER MCLAREN KIMI & SENNA
|
|
| 10-31-2003 03:42 PM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
E pa da nam je Michael našao na nečem drugom zamjerati pa hajde, nego na timskim oderedbama.
Ayrton Senna da Silva
|
|
| 10-31-2003 04:17 PM |
|
 |
|
|