Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Pao s motora
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
Icon_frown  Pao s motora

Jucer je naj dragi i veliki ( barem moj prijatelj ) Ajdin_ZE pao s motora jer mu je jedan hajvan mamu mu uzeo prvenstvo i doveo u stiaciju da padne , sto se tice ozljeda mogu rec da je prosao relativno dobro a motor je pretrpio malo vece ozljede al rijesit ce on to ako bogda .Nego nas pajdo je malo sredio nogu rame znaci ugruhao fala bogu nije nista slomio i sad je dobro. Odmah jucer covjek nije htio da ide doktoru i ja sam ga zestoko krritikovao cas i posla u garazi prihvatio.Pa visad meni recite da je on normalan reko sam mu jucer jarane ako ti neces doktoru onda ce mo ti dovest doktora u garazu da te pregleda ! Njego odgovor je bio moze al samo da mi DOKTORICU dovedete u garazu i to kakavu dobru da ja nju pregledam .Slika nemam u onom behutu nismo stigli da slikamao nije nam bilo do toga .Eto to je nas jaran Ajdin_Ze eno ga ziv zdrav prav poslje nakog pada Fala dragom bogu pa je sve ok ja sam mislio ode covjek .I jos me maloprije zove galami sto nedolazim kod njega u garazu na kafu !!!

Daj te mu malo podrske raja bice mu drago ali zasluzio je i kritike jer nije htio da ide doktoruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-30-2007 07:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Pao s motora

ajdine, polazi kod doktora
kapiram da ti mozda ne osecas nista ( mada je verovatnije da te ugruvotine jako bole), ali pad je pad i trebao bi otici makar na povrsinski pregled

padao sam i ja i znam koliko je tvrd beton

Understeer is a crime - Colin McCrae
08-30-2007 08:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Francuz
Senior Member

Group: Registered

Stash, pere co'jk kosu samponom od koprive pa nece grom u koprive Wink
Gos'n Puricu veci izbor doktorica je u samome lijeglu dakle bolnici .Ne bi bilo lose da se uzajamno odete pregledavati,povrsinska rana ne znaci da nema nista Wink
Budi nam dobar i uzbrdo brz

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM

This post was last modified: 08-30-2007 08:23 AM by Francuz.

08-30-2007 08:22 AM
S-H-E-F
Senior Member

pa jestel nasli tog majuna od coeka,ja bi mu rebra izmasiro nas kako...........
ajde covjece doktoru,beton je beton,ljudi upadnu pjese pa slome ruku(nogu),bolje bi bilo da odes nego da kasnije imas problema(nedaj boze)...sretno,pozz!!!

"B"ayer-"M"otor-"W"erke

08-30-2007 08:53 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Idi covjece doktoru,budi pametan,te ozljede se tek poslije jave,
odradi sistematski i bar da budes miran,nemoj se zajebavat s tim jer pad je pad...
Joooj eto sto ja ne volim 2 tocka,ni kriv ni duzan mozes nastradat,a tu nemres nikako jeftino proc
Moj savjet,drzi se 4 tocka,sigurnije je i stabilnije!
Budi nam silan i dobro nam stoj Ajdine!!! (dobro si proso)
ZIVIO!!!

Just be... Dead Like Me!
08-30-2007 09:03 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fele
Posting Freak

Ma gore je prosao asfalt kad je ovaj beton od covjeka pao na njega, cuvaj se Ajdina i otidji pregledaj se bez obaveze mozda kaku doktoricu upoznas, pozdrav i cuvaj nam se.

FK automotive - prodaja - Pioneer

08-30-2007 09:24 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Ajdine Ajdine Smile
nek nije nista slomljeno ali opet trebas provjeriti to kod ''mehanicara'' u servisu koji se zove ''bolnica''

stoga hitno na ''vanredni servis i tehnicki pregled''

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
08-30-2007 09:46 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Evo samo da potvrdim pajdo je bio kod doktorice , noga je ok ima jeb ga malo oteknuca i zamotana je , uradili su mu i ostalu dijagnostiku sve je fala bogu dobro znaci sve je ok i kazu nema razloga za brigu hoda covjek normalno dobro malo je ugruhan sto jest jest al Ajdin je ba to .

Ipak su silne kritike vezano za doktora pozitivno uticale!!!

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-30-2007 09:51 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Hvala vam svima na lijepim rijecima i lekcijama.Bio sam jutros kod doktora i hvala bogu samo mi je koljeno previjeno i dobio sam par inekcija.Trenutno sam na mirovanju i nista neradim.Samo nadgledam.U svakom slucaju sam dobro prosao.
SHEFE nisam imao potrebe traziti majmuna jer nije mogao nikud otici.Ja sam se zabio u njegov prednji lijevi blatobran i odbio i odletio na trotoar malo se kotrljat.U svakom slucaju bez obzira sto mi je izletio ja sam kriv jer motor nije bio registrovan.Sve se dobro zavrsilo i to mi je jedino drago.Motor je pretrpio puno vise stete nego ja ali nista sto se neda napraviti.
Jos jednom vam hvala.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
08-30-2007 09:52 AM
Mido-Zdena-Sana
Fiat 1100R Artist

Bez kritike samo zelje za brzim oporavkom.Staces moze se to svakome desiti.

08-30-2007 03:47 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_cry Pao MI-17 makedonske armije Katz 9 283 01-13-2008 03:24 PM
Last Post: beCCCCa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: