Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Paprica
Author Message
Engin
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

zlatan Wrote:
Dragi Edise.

Moguce da izvjestaj na konkurentskom site-u nije bio novinarsko savrsenstvo ali je bar bio brz i ono sto mene zanima su rezultati i vremena SVIH takmicara po voznjama tako da mogu da poredim ko se popravio i koliko.A to koliko je bilo gledalaca i kakvo je vrijeme bilo moze da se saceka par dana.
p.s.
To koliko ko postova ima neznaci da je isti konstruktivan.
Ja cu nabiti postova za mjesec da nada neces vjerovati ( tipa: super ili Evil or Very Mad ili Very Happy Very Happy Very Happy itd. Isto i sa postovima gdje se upise link pa se ti onda pitaj sta se krije iza istog)
Ja citam sve a odgovaram samo kad mislim da ima razloga.
Najvise me interesuju brdske trke u BiH jer su u pitanju moji stari jarani, koje uzgred pozdravljam.

Svaka cast Zlatane.

05-31-2005 12:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
paprica
Junior Member
**

Group: Registered

zlatan Wrote:
Dragi Edise.

Moguce da izvjestaj na konkurentskom site-u nije bio novinarsko savrsenstvo ali je bar bio brz i ono sto mene najvise zanima rezultati i vremena SVIH takmicara po voznjama tako da mogu da poredim ko se popravio i koliko.
A to koliko je bilo gledalaca i kakvo je vrijeme bilo moze da se saceka par dana.

p.s.
To koliko ko postova ima neznaci da je isti konstruktivan.
Ja cu nabiti postova za mjesec da nada neces vjerovati ( tipa: super ili Evil or Very Mad ili Very Happy Very Happy Very Happy itd. Isto i sa postovima gdje se upise link pa se ti onda pitaj sta se krije iza istog)
Ja citam sve a odgovaram samo kad mislim da ima razloga.
Najvise me interesuju brdske trke u BiH jer su u pitanju moji stari jarani, koje uzgred pozdravljam.

Pravila foruma:
Quote:
3. Vrijeđanje i nekonstruktivna i zlonamjerna kritika na račun bilo kojeg člana PunGas.com foruma rezultira trenutnim banom.

Rolling Eyes

05-31-2005 12:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

zlatan Wrote:
Dragi Edise.

Moguce da izvjestaj na konkurentskom site-u nije bio novinarsko savrsenstvo ali je bar bio brz i ono sto mene najvise zanima rezultati i vremena SVIH takmicara po voznjama tako da mogu da poredim ko se popravio i koliko.
A to koliko je bilo gledalaca i kakvo je vrijeme bilo moze da se saceka par dana.

hmm. Rezultate sam saznao telefonom od takmicara. Da ih dobijem od ''press sluzbe'' BIHAMK-a nema sanse jer oni samo izgleda misle na dnevnice. Opcepoznata je cinjenica da Pungasovci nisu popularni u BIHAMK-u pa otuda zapinje i dosta stvari. I pored toga, mislim da smo vas snabdjeli aktuelnim i detaljnim informacijama sa staze i to vec tokom subotnjeg treninga.
Obzirom da je zbog lose komunikacije sa BIHAMK-om i drugih obaveza, izvjestaj malo kasnio ne znaci da on nije aktuelan, jer na konkurentskom sajtu jeste mogli procitati vremena, ali ne i ostale stvari. U stvari, jedino sto ste mogli procitati i jesu vremena, koja su uzeli od bihamk.a, a koje mi nismo uspjeli dobiti nego se snalazimo putem telefonskih razgovora sa takmicarima.

Zasto mi nismo dobili vremena?
Zato sto poturamo ledja zbog svakoga, pa kada neko treba da poturi nekada ledja i za nas- nema nikoga. Zbog svega toga, sam ja licno pomalo izgubio volju da izvjestaj postavim 5 minuta poslije trke.

Mislim da cemo u skorijoj buducnosti, nakon interne reorganizacije biti puno aktuelniji i po pitanju izvjestaja sa trka i po pitanju novih informacija. Na zalost, zbog integracije PunGas.com sa Auto magazinom, ispalo je da jedno vrijeme tu integraciju mora istrpiti PunGas.com na korist Auto magazina. Volio bih da nije tako, ali isto tako bih volio da u sto skorijoj buducnosti, PunGas.com ponovno postavimo zajednickim snagama na cvrste temelje i dalje izgradimo i forum i site, u jednom novom pogledu i smjeru djelovanja.

Kada smo za 1. april pisali ''saljive vijesti'', nismo se bas salili. Skoro u svakoj vijesti koju smo objavili bilo je i trunke istine.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-03-2005 06:51 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: