Zasto mislis da iza svake rijeci se krije neka skrivena misao i poenta..
Dobar passat, dobar subaru, meni licno zanimljive slike.. Kome se gleda neka gleda kome se negleda nemora.. Vidis da sam postavio samo slike bez nekih komentara vezano za to...
WTF.... I kakve ljutnje.. jesu nesto svi ovih dana osjetljivi.. sta bi se imao ljutit..
Ne, nerazumes me.
Ja sam samo pitao,zato stio nisam shvatio poentu i ne bih zeleo da se uvredis,zato sto si se ti iscimao i postavio temu.
Zasto mislis da iza svake rijeci se krije neka skrivena misao i poenta..
Dobar passat, dobar subaru, meni licno zanimljive slike.. Kome se gleda neka gleda kome se negleda nemora.. Vidis da sam postavio samo slike bez nekih komentara vezano za to...
WTF.... I kakve ljutnje.. jesu nesto svi ovih dana osjetljivi.. sta bi se imao ljutit..
Ne, nerazumes me.
Ja sam samo pitao,zato stio nisam shvatio poentu i ne bih zeleo da se uvredis,zato sto si se ti iscimao i postavio temu.
ma dobre su slike nemas se sta ljutiti i ja da sam usliko nets stavio bih ali nikad ne ponesem aparat a kamere na mob neam nije bitna poenta neka se nesta desava na forumu interesantno bez ikakvih prepirki .pozdrav
Protivnik sam kamera na telefonima. Nikad nisam jurio to,zato sam i kupio digitalac i nosim telefon koji nema kameru.
Ali ako ,ipak, mislite telefonom slikati dobre fotke, od srca vam savetujem SE K750i.
Nije nam bas tema da sada pricamo o modelima telefona sa kamerama ili ne, ali slozicu se s tobom.. Ni ja nisam ljubitelj kombinacije mobitel/foto/video.. Medjutim ovo je slikao moj prijatelj, bas taj dan dok se sve montiralo i odma mi i poslao fotografije, jer ja nisam trenutno kuci, pa etoo da neduzim.. ako pogledas malo bolje subaru-a vidi se u pozadini dio passata.. oni se vozali pa slikali.. A eto, kao sto kazes neka se nesto i desava.