Post Reply  Post Thread 
PAT SYMONDS : RENAULT I McLAREN SU ISPRED SVIH-nebi se slozio
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
PAT SYMONDS : RENAULT I McLAREN SU ISPRED SVIH-nebi se slozio

Izvršni direktor inženjeringa u Renaultu, Pat Symonds, izjavljuje da je McLaren jedini konkurent Renaultu u pogledu pouzdanosti na zimskim testiranjima.

"Naš glavi cilj je napraviti što je moguće više kilometara prije prve utrke ove sezone, kao što smo to učinili i prošle godine," izjavljuje Symonds. "Uzimajući u obzir da smo na stazi manje dana, to znači da moramo više pozornosti posvećivati pouzdanosti bolida, kako bismo dobili ono što želimo. Testovi koji su ispred nas, u Bahrainu, su dodatna motivacija. Kada ste daleko od svoje baze, želite da je bolid što bolji."

"Gledajući brojke na testovima, mi postižemo postavljene ciljeve: naša prijeđena kilometraža, kao i ona od McLarena je daleko ispred naših konkurenata," dodao je. "I to je vrlo zadovoljavajuće za mene i cijelu momčad."

Ja se bas i ne bi slozi s ovim izjavama Symondsa jer svi dobro znaju da je Ferrari jedna jako tajnovita ekipa i da stede rijeci kad su testiranja i neke stvari u pitanju a i to je takticka igra zasto dat dozanja protivniku da si u top formi bolje ih malo drzat u neizvjesnosti . Po meni je ova izjava Symondsa bila namjerna nebili isprovocirala celnike Ferrarija da kazu nesto novo ali cisto sumnjam da ce se to desit jer u Ferrariju su jako proracunati.
Renault i Mclaren imaju stvarno zavidne rezultate i dosta truda su ulozili ali nereteba pored njih i Ferrarija zaboravir ni BMW za koje Masa tvrdi da su najvise napredovali, zatim jednu Hondu i Tojotu a tu je i Red Bull koji moze da bude veliko sezonsko iznenadzenje jer i Coultardu je vrijeme da pokaze sta zna pred penzijua a i ovu sezonu imaju jako dobar bolid !

Attached File(s) Thumbnail(s)

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
02-19-2007 09:56 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Toyota F1 se udruzila sa Batmanom Edis Jasarevic 5 173 07-05-2008 08:32 AM
Last Post: Rainman
  McLaren F1 u Skopje Katz 2 167 07-05-2008 06:23 AM
Last Post: abi 101
  Resume nakon prve tri utrke: BMW je otkriće ali su mu šanse male Rainman 2 281 04-18-2008 08:56 PM
Last Post: Rainman
  Ferrari protiv svih Gedoras 17 389 02-22-2008 06:25 AM
Last Post: Civic 16V
  KOVALAINEN STIŽE U McLAREN Rainman 6 267 12-20-2007 06:12 AM
Last Post: spico007

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: