|
Permant Long Life - Modrica
|
| Author |
Message |
emirmosnik
Member

Group: Registered
Status:
|
Permant Long Life - Modrica
Dali je 'ko upoznat s ovim proizvodom (to je tzv. crveni permant koji je obavezan za neke marke vozila, kao i npr. preporucljiv (ali ne obavezan) za VW, Porshe, Audi, Seat, Škoda vozila, a vjerujem i za ostala)
Dosta je kvalitetniji i ima dosta dodatnih supstanci koje uticu na kvalitet i td.
Samo me interesuje cijena ako je neko upoznat, a o kvalitetu nema dileme.
"PERMANT LONG LIFE pruža vrhunsku zaštitu motora i sistema za hlađenje 5 godina ili 240 000 km."
Postoje dvije vrste "-40" koji se sipa bez razblazivanja i "100" koji se razblazava zavisno o potrebi i uslovima exploatacije.
Opsirnije na site-u:
http://www.modricaoil.com/permantll.htm
Molim komentare.
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
|
|
| 10-14-2006 03:48 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: Permant Long Life - Modrica
nema reklame!
Na svakom pise da je najbolji najkvalitetniji..ne vjeruj svemu sto pise
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-14-2006 05:43 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
i zasto dajes komentar tipa: ''Dosta je kvalitetniji i ima dosta dodatnih supstanci koje uticu na kvalitet i td.''
jesi probao?.. jel sto posto znas da je tako?
na osnovu cega si donio taj zakljucak da je dosta kvalitetniji?
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-14-2006 05:50 PM |
|
 |
emirmosnik
Member

Status:
|
Ne, nisam tako mislio u poredjenju sa drugim markama.
Mislio sam iskljucivo da je to najkvalitetniji permant te kompanije jer ako si citao sastave druge dvije vrste permanta koje proizvode, trebalo bi da je kvalitetniji jer se naglasava da su ostala dva jeftina za svoj kvalitet, a sto sa ovim trecim nije slucaj. To je sve sto me interesovalo, dakle otprilike cijena tog treceg pomenutog. (Dali je velika razlika u cijeni u poredjenju sa boljim brandovima Castrol ili Valvoline) That's all.
Nego eto kad vec imas drugacije misljenje, imas li neki savjet koji je permant dobar i koji ima iskrenu etiketu. Naravno i ostali interesanti neka se ukljuce.
|
|
| 10-14-2006 09:16 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
Ja sam sipam samo fabricke koji uzimam u ovlastenim servisima, i koji su propisani manualom za moje auto.
|
|
| 10-15-2006 08:02 AM |
|
 |
emirmosnik
Member

Status:
|
Mislio sam baciti pare na neki extra kvalitet, ali danas sam se odlucio za INA Antifreez.
Nije los jer vidim posjeduju certifikate standarda:
-ISO 9001
-ISO 14001
-OHSAS 18001
+ ima pojacanu zastitu od hrdje.
A usput takodje je podrzan za mnoge marke automobila kao sto su:
Mercedes Benz, Audi/VW/Skoda/Seat, Volvo, Saab, Porsche, Scania, Man, Bmw, Tam, Steyr, Mtu, Khd i Opel/GM.
Vise para u džepu, a kvalitet na nivou.
|
|
| 10-16-2006 01:03 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Sve je to isto...samo neka pregura zimu i da ne zaledi pa belaj...ali ipak mislim da je najbolje uzimati u svom servisu...po katalogu...ljudi znaju sta tvoje auto voli...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-16-2006 07:38 AM |
|
 |