Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 Next > Last »
peugeot 205 Gti
Author Message
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline

ma znam za taj o kome ti govoris,ali ja nisam 100% siguran da je to evo II,neko mi je rekao da je to evo I a da ima samo spojlere od evo II,neznam mozda se varam.
Ovaj sto sam se ja utrkivao sa njim je stranac i frajer je dobro ulozio u njega,ali za*ebava da velika max brizina i nije mogao da parira GSi-u,stvarno je tako nemam razloga da izmisljam,*ebe mi se za OPEL smatram da je sranje kao auto uopsteo ali moram mu skinuti kapu za motor i mijenjac
Mi u klubu smo stavljali sve moguce kombinacije mijenjaca i npr. na GSi kad stavis mijenjac od calibre 16V mozes ici 264 bez ikakvih drugih prepravki,a ako na calibru 16 V stavis 5 brzinu od dizela 1.6 teoretski calibra moze ici preko 300 km/h.Ja sam vozio takvu calibru 240 km/h na 4000 obrtaja,ali nije imala snage da prebaci vise obrtaje posto je bila obicna 16V bez ikakvih prepravki i naravno imala je veliku "rupu" izmedju 4 i 5,ali kad uzmes mijenjac sa 6 brzina mozes da slozis prilicno mocnu kombinaciju,ali...vidim da mi niko nista nevjeruje,pa neda mi se ni pisati...

http://www.smchiptuning.com
06-20-2004 06:29 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sixpack
Banned

Group: Banned

pa krvolok jel se ti to trkas s babama pa koji ti je vise vidis da se ljudi smiju na tvoje replike gsi evo2 pa covjece taj auto je bar duplo brzi od opelovih bicikala

nisam brz ali ipak?
06-20-2004 10:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

pa jeste brzi ako mislis na max brzinu,brzi je ako mislis i na ubrzavanje do 100 km/h ali na cesti medju saobracajem nije brzi,jer sam licno covjeka za pare uzimao.GSi je jedino imao mijenjac od vectre i nista vise.Nevjerujte ljudi vasa stvar...

06-21-2004 04:48 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered

Ja stvarno ne shvacam tebe krvolok ljudima kad kod nas nesto pocinjes objasnjavati oni sve to shvacaju kao neki vic, salu, zato ih treba ostaviti u misljenju da su oni najbolji i najjaci. Oni su vozili i EVO I i EVO II oni su to testirali to dobro pa ti sa sigurnoscu mogu reci kako to auto ide. Stvarno ljudi mi ovdje pricamo o necem a ne trudimo se dokazati da neko nije u pravu ili jeste. Hajdemo stvarno pricati nesto konkretno sto ima veze sa mozgom nego post iza post samo govoriti e znas ova GSI moze ovo, a drugi e jadniku jedan taj GSI nije ni za trkanje sa tvornickim stojadinom doslovno hajde kanite se toga i pisite nesto sa vezom.

06-21-2004 06:06 AM
sixpack
Banned

krvolok prijatelju aj nadji neku cestu da mi dokazes taj tvoj gsi sa nekim cipovima i sta jaznam vec pa covjece trkas se s nekim amaterima dacu ti da krenes prije eto jel ok

nisam brz ali ipak?
06-21-2004 12:42 PM
KRVOLOK
Administrator

ja trazim da dodjes 17.07 pa ces se uvjeriti.

p.s.ja nemam GSi,ali sam vozio i vr6 sa 230 konja i svakakvih slabijih verzija tvoga auta i znam kako ide,a neznam kako drugacije da dokazem svoje tvrdje nego na cesti.Dodji na skup posudicu i calibru i GSi-a i u obicnoj varijanti a i neke napucanije pretstavnike pa cu ti dokazati o cemu pricam.Mislim da je to posteno.

06-21-2004 04:06 PM
sixpack
Banned

ma to sto kazu imaju konja ovoliko ili onoliko to je prica ja ovdje imam kolegu jma istog ali starijeg kaze ima 207 ps a ja ga poderem i te price meni bi bilo drago da dodjem ako mognem nac vremena zbog posla sad cu u subotu u osijek i tako

nisam brz ali ipak?
06-21-2004 04:31 PM
passenger57
Posting Freak

Sike,si siguran da je onaj zuti EVO II??? Confused
jednu vece je ispred mene malo divljao na startu i nije mi ulio povjerenje u tih 200ks ili koliko vec ima...

06-21-2004 09:59 PM
chimera
Posting Freak

Quote:
Mi u klubu smo stavljali sve moguce kombinacije mijenjaca i npr. na GSi kad stavis mijenjac od calibre 16V mozes ici 264 bez ikakvih drugih prepravki,a ako na calibru 16 V stavis 5 brzinu od dizela 1.6 teoretski calibra moze ici preko 300 km/h.Ja sam vozio takvu calibru 240 km/h na 4000 obrtaja,ali nije imala snage da prebaci vise obrtaje posto je bila obicna 16V bez ikakvih prepravki i naravno imala je veliku "rupu" izmedju 4 i 5,ali kad uzmes mijenjac sa 6 brzina mozes da slozis prilicno mocnu kombinaciju,ali...vidim da mi niko nista nevjeruje,pa neda mi se ni pisati...

Teoretski ti prenos omogucava...al motor to ne moze podrzat.Tako da je prica beze...a ovo sto si dosao do 4000okr ti je dovoljan dokaz...s tim da je pitanje kuda i koliko cesta mora biti duga...jer mogu mislit kako ubrzava tj.neubrzava sa takvim mjenjacem...

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
06-22-2004 04:45 AM
Sike
Posting Freak

passenger57 Wrote:
Sike,si siguran da je onaj zuti EVO II??? Confused
jednu vece je ispred mene malo divljao na startu i nije mi ulio povjerenje u tih 200ks ili koliko vec ima...

Nisam siguran - ali tako izgleda, e sad šta je pod haubom ne znam.

06-22-2004 05:21 AM
Pages (8): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Seat Leon Cupra i Golf GTI by O.CT Tuning -dene- 3 851 06-24-2008 11:07 AM
Last Post: cybernck
  VW GTI - Flat Out Fele 5 432 01-04-2008 11:29 PM
Last Post: tibor987
  Volkswagen Golf 5 GTI Fele 4 4,008 01-03-2008 11:32 PM
Last Post: Skyline