Peugeot nastavlja s uobičajenom formulom uspješnog privlačenja pažnje na velikim salonima automobila. Novi atraktivni prototip najavljen je za Pariz.
Novi koncept, zasad označen kao 'RC...', otkriti će nam brojne stilske, tehnološke i mehaničke ideje, koje bi u bliskoj budućnosti lako mogli ugledati na nekom produkcijskom Peugeotu. Sličan recept primijenjen je i na prošlogodišnjem salonu u Frankfurtu, gdje je pažnju plijenio atraktivni, pola milijuna eura vrijedni 308 RC Z, a samo 6 mjeseci kasnije potvrđena je i njegova serijska proizvodnja.
Novi koncept, zasad označen kao 'RC...', otkriti će nam brojne stilske, tehnološke i mehaničke ideje, koje bi u bliskoj budućnosti lako mogli ugledati na nekom produkcijskom Peugeotu. Sličan recept primijenjen je i na prošlogodišnjem salonu u Frankfurtu, gdje je pažnju plijenio atraktivni, pola milijuna eura vrijedni 308 RC Z, a samo 6 mjeseci kasnije potvrđena je i njegova serijska proizvodnja.
malo bogatasa posjeduje svoju imovinu-imovina njih posjeduje!
Mocan je do bola...Posebno ova zadnja slika...Zna li se koliko ce biti mocan stroj unutra?
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...