Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Pitanje Muzika?
Author Message
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered
Status: Offline
RE: Pitanje Muzika?

Tanki kablovi za napajanje uređaja i moguće da su lošiji i kablovi od zvučnika, provjeri da li se griju + - kablovi kada pojačaš malo muziku i dok auto radi. Ja sam sebi proveo kompletnu novu instalaciju u autu sa kablovima od veš mašine pošto sam imao isti problem sa standardnom instalacijom. Ima ih kupiti, naravno, nisu ni skupi, ali ja volim sve to sam da uradim sa svoim materijalom Very Happy. Ovakva muzika ne može dobro raditi na samom akumulatoru da je neznam kakav! Što reče Damir, treba to sve spojiti na akumulator + osigurač, naravno i isprobati pod uslovom da je auto upaljeno.

pokle Wrote:
A kablovi su dobri, radio mu je covjek sto zna to...

Ko je radio ako nije tajna?

Ništa me ne pitajte o BMW-u jer ja solim pamet velikanima. Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!

This post was last modified: 03-27-2008 05:17 PM by MK516.

03-27-2008 05:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
poKle
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Pitanje Muzika?

MK516 Wrote:
Tanki kablovi za napajanje uređaja i moguće da su lošiji i kablovi od zvučnika, provjeri da li se griju + - kablovi kada pojačaš malo muziku i dok auto radi. Ja sam sebi proveo kompletnu novu instalaciju u autu sa kablovima od veš mašine pošto sam imao isti problem sa standardnom instalacijom. Ima ih kupiti, naravno, nisu ni skupi, ali ja volim sve to sam da uradim sa svoim materijalom Very Happy. Ovakva muzika ne može dobro raditi na samom akumulatoru da je neznam kakav! Što reče Damir, treba to sve spojiti na akumulator + osigurač, naravno i isprobati pod uslovom da je auto upaljeno.

pokle Wrote:
A kablovi su dobri, radio mu je covjek sto zna to...

Ko je radio ako nije tajna?

Hvala, ma mene je samo zanimalo sta je uzrok problema, da znam za ubuduce Very Happy

Radio mu covjek iz Konjica, on radi muzike svima u Konjicu, pa valjda zna... Faladžić(Yapa)

03-27-2008 06:27 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Auti i muzika... Vector 7 677 07-19-2007 08:27 AM
Last Post: Rainman
  Muzika Fiesta_Boy 10 1,204 07-18-2007 08:40 PM
Last Post: pajero1987
  Muzika Pungas clanova esso_sa 31 5,476 02-07-2007 10:18 AM
Last Post: Schumi
  kapacitet kondenzator - pitanje prelude za lude 2 823 09-09-2006 09:31 PM
Last Post: prelude za lude