|
Pitanje pocetnika
|
| Author |
Message |
emirdr
Banned
Group: Banned
Status:
|
RE: Pitanje pocetnika
a kako se moze voziti sa ATV can-am (cetvorotockas) 800 kubika,moze li sa b kategorijom ili mora se polagati
|
|
| 09-26-2007 09:42 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 09-26-2007 11:02 AM |
|
 |
jasmiN_sa
Junior Member

Status:
|
|
| 09-26-2007 11:44 AM |
|
|
tata
Posting Freak

Status:
|
Koliko mogu ici max bez blokada?
  Ja te hvalim kako si pametan i savjestan buduci motordija a ti isti kao svi.Bolan prvo sijedi na njega pa malo nauci a onda se raspituj o skidanju blokada.
|
|
| 09-26-2007 03:54 PM |
|
 |
jasmiN_sa
Junior Member

Status:
|
Ne nisam isti kao svi...Samo me zanima koliko moze ici.Jer necu da dajem pare ako ne moze normalno ici.Sacekat cu malo pa cu kupiti skuplji motor,koji je bolji od onoga iz robota.Ne kazem sad da hocu da motor leti,nek ide 50-60 normala...Necu se glupirati,normalno cu voziti,ne uzimam motor da se kurcim itd itd.Ty
|
|
| 09-26-2007 06:08 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma pametan je Jasmin, upravu je koji cemu moj motor ako ne moze uz Vratnik ili Bistrik??? Niz brdo se i govno koluta...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-26-2007 07:19 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Istina. Ima i slika na forumu niz Višnjik. Pardon, nije vnogo, banana.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 09-27-2007 08:47 AM |
|
|
hotazmaj
Junior Member

Status:
|
sorry za Off-topic ali razmisljanje ovoga momka je za desetku.Razmislja o scouteru ali i o opremi i svemu sto bi ga cinilo regularnim na putu i sto bi mu mozda glavu spasilo.
Moje postovanje mladicu 
I ja sam to odmah primjetio i svaka ti cast.Samo da te to sto duze drzi.Najgore je kada se toliko osile da misle da im niko i nista ne smije.
Inace mislim da posaljes e'bugu PP,ako treba pozovi se da sam ga ja zamolio da ti pomogne,sjedite na kaficu u Radicevoj i supljirajte o motorima danima.I to je odlican pocetak a od njega mozes puno nauciti i saznati sve sto te interesuje.
E bug je u bolnici i ne znam koliko ce ti on sad moci pomoci. Poznajem ga odlicno i momak je za 10. Mozda neko ne zna al Gogo je u kriticnom stanju nakon udesa od preksinoc na barama (Prevrnuti golf III iz novina).
@ Sto se vozacke tice treba se polagat A1 kategotija za motor od 3kw pa navise, znaci svaka malo bolja marka (Gilera, Piaggio, Aprilia, Peugeot...) od 50ccm imaju 3,6kw. Znaci mora se a ato se mora nije tesko tako da jatrenutno polazem. Nemojte se zavaravat da ne mora, jer ja imam kaznu i t od 100km (po novom zakounu ona zuto crvrna cestitka). Problem je sto obicni policajci tj. prasinari neznaju zakon jer ih se ta oblast i ne tice i boli ih k. pa vas pustaju misleci da ne trebate imat. Svaki saobracajac zna i u to sam se ja najbolje uvjerio.
This post was last modified: 09-28-2007 08:48 PM by hotazmaj.
|
|
| 09-28-2007 08:47 PM |
|
 |
hotazmaj
Junior Member

Status:
|
sorry za Off-topic ali razmisljanje ovoga momka je za desetku.Razmislja o scouteru ali i o opremi i svemu sto bi ga cinilo regularnim na putu i sto bi mu mozda glavu spasilo.
Moje postovanje mladicu 
I ja sam to odmah primjetio i svaka ti cast.Samo da te to sto duze drzi.Najgore je kada se toliko osile da misle da im niko i nista ne smije.
Inace mislim da posaljes e'bugu PP,ako treba pozovi se da sam ga ja zamolio da ti pomogne,sjedite na kaficu u Radicevoj i supljirajte o motorima danima.I to je odlican pocetak a od njega mozes puno nauciti i saznati sve sto te interesuje.
E bug je u bolnici i ne znam kolkoce ti on sad moci pomoci. Poznajem ga odlicno i momak je za 10. Mozda neko ne zna al Gogo je u kriticnom stanju nakon udesa od preksinoc na barama (Prevrnuti golf III iz novina).
@ Sto se vozacke tice treba se polagat A1 kategotija za motor od 3kwpa navise, znaci svaka malo bolja marka (Gilera, Piaggio, Aprilia, Peugeot...) od 50ccm imaju 3,6kw. Znaci mora se a ato se mora nije tesko tako da jatrenutno polazem. Nemojte se zavaravat da ne mora, jer ja imam kaznu i t od 100km (po novom zakounu ona zuto crvrna cestitka). Problem je sto obicni policajci tj. prasinari neznaju zakon jer ih se ta oblast i ne tice i boli ih k. pa vas pustaju misleci da ne trebate imat. Svaki saobracajac zna i u to sam se ja najbolje uvjerio.
|
|
| 09-28-2007 08:48 PM |
|
|
jasmiN_sa
Junior Member

Status:
|
I koliko otrpilike kosta polaganje za 50 kubika?
|
|
| 09-29-2007 08:27 AM |
|
 |
|
|