Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Pitanje pocetnika
Author Message
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Pitanje pocetnika

hotazmaj Wrote:
E bug je u bolnici i ne znam koliko ce ti on sad moci pomoci. Poznajem ga odlicno i momak je za 10. Mozda neko ne zna al Gogo je u kriticnom stanju nakon udesa od preksinoc na barama (Prevrnuti golf III iz novina).

Pogledaj datum kada je post napisan.A da nije e-bug t.j. Gogo momak za deset ne bih ga preporucoBig_boss

09-29-2007 08:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nigrutin
Member

yamasaki nevalja nicemu moze za te pare naci one kineze sa suzukijevom masinom dobro se drze a u vuca im je zadovoljavajuca
mislim da se zove zip

02-23-2008 03:31 PM
e.bug
Senior Member

ajdin_ze Wrote:
Prvo DD na 4um.
Za 600 - 800 km mozes naci nov skuter sumnjivih marki koje su se pojavile na trzistu kod nas.Za polovan a kvalitetan(npr.aprilia) morat ces potegnut u djep staraca puno vise.Nemoras nista polagati jer po novom zakonu nemoras imati A polozeno ako vozis motor do 125ccm.
Kacige ti polovne idu od 50km pa nagore a nove 200 pa nagore.
Jakne iskreno neznam.Ja sam kombinezon platio 400 eura ali ja vozim sportake.Tebi jakna netreba za skuter.
Registracija isto neznam koliko je za skuter ali evo ti primjer.Za svoju Yamahu 125 ccm ja sam platio prvu registraciju 200km a sljedeca je 145km.
Kako i zasto neznam ali eto kao fol prva pa je skuplja.

P.S.
Imas skutera novih po par hiljada a bilo koji poznatije marke polovan ti nije ispod 1500km.Pogledaj malo oglase na market.ba vezane za motore.

Ne treba ti polozeno A ali ti treba polozeno A1, tako da ti isto dodje Smile. Vise ti se isplati kupit nekog polovnog peugeota, apriliu ili tako nesto nego nekog novog kineza. Pozdrav za "tatu" Wink

ps. nisam vidio datum Very Happy

ride it like you stole it

This post was last modified: 02-23-2008 03:54 PM by e.bug.

02-23-2008 03:52 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: