|
Pitanje za edisa
|
| Author |
Message |
start_finish
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Pitanje za edisa
Ma znam sve je jasno nego sam ja inace naviknut da se govori o statistici staze na kojoj se vozi.
Nego pitanje. Možda sam ovo već pito al eto nisam siguran. Jel imaš ti kakvog utjecaja na to kad će ić reklame. Jer primjetio sam da često puste reklamu baš par trenutaka prije nego krene replay starta utrke. Sad je recimo islo kad je izasao SC prvi put sto je OK ali je po meni trebalo ić tek nakon replaya da vidimo sta se desilo u tom sudaru koji je izazvao SC. Čak sam i na ITVu gledao i oni su reklame pustili u isto vrijeme. Pa tkao ako imaš ne bi bilo loše da reklame idu malo kasnije znači kad prodje tar replay starta koji bude 2-3 kruga kasnije. A posle se svasta može desit al eto ovo ne bi bilo loše ako se može promijenit.
|
|
| 04-28-2008 04:14 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
u principu imam kontrolu kada pustiti reklame, s tim da sam obavezan pustiti broj blokova reklama koji mi odrede.
Isto tako izmedju reklama mora biti 20 minuta prijenosa, te se moram uklopiti sa minutazom cijelog prijenosa.
Tako da kada imam 4- 5 blokova reklame, moram odmah na pocetku trke pustiti prvi blok, kako bi uspio pustiti sve predvidjene blokove reklame do kraja utrke.
Ja nekako nastojim da zadnji 10-12 krugova ne bude reklama, pa nastojim sto prije pustiti prvi blok.
Mogu sljedeci put pokusat malo kasnije pustiti prvi blok, ali opet ako budem knap sa vremenom, moram ga pustiti htio ili ne htio.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 04-28-2008 05:41 PM |
|
 |
start_finish
Junior Member

Status:
|
Pa ne bi bilo lose jer stvarno nekad start zna bit zanimljiv. Zapravo to je u većini slučajeva najzanimljiviji dio utrke nažalost. Tu ti se radi o mislim 2 kruga tako da ako će ti to sve pomjerit za 2 kruga nije toliko bed. Ova utrka je obilovala dosadom tako da se reklama mogla pustit bilo gdje ali zaista nekad ima utrka kad ja poludim na reklamu. Al šta da se radi. Da nije reklame ne bi bilo ni prijenosa. Tako nam grah pao
This post was last modified: 04-28-2008 08:22 PM by start_finish.
|
|
| 04-28-2008 08:21 PM |
|
|
McLarenovka
Member

Status:
|
edise, BURDE ne burdoa. ne zamjeri 
pošto je očito moj post ostao neprimijećen reko da ponovo zamolim. (:
Bourdais se čita burdE, a ne burdoa. AI = E. dojadilo mi je da navijam stalno da čovjek što prije ispadne 
edit: aaa evo rece burde sad haha
http://mclaren.blogger.ba
This post was last modified: 05-10-2008 10:18 AM by McLarenovka.
|
|
| 05-10-2008 10:17 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 05-10-2008 12:57 PM |
|
|
start_finish
Junior Member

Status:
|
KERS sistem nije dozvoljen ove godine. Honda ga je samo testirala vjeroatno u Barceloni na testu. O tome da ga koriste na utrci nema ni govora.
This post was last modified: 05-11-2008 11:49 AM by start_finish.
|
|
| 05-11-2008 11:43 AM |
|
 |
start_finish
Junior Member

Status:
|
Potez očajnika?
Ferrarijevi mehaničari zabrljali?
Ferrai je svaki put dolijevao vise goriva i brze se nije moglo.
Otvoreno navijanje za ferrari od strane sporstkog novinara?
Ako smatrate da je moj post uvreda brisite ga.
Pozdrav.
|
|
| 05-11-2008 12:49 PM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status:
|
Potez očajnika?
Pozdrav.
Sto se nerviras covjece bezveze.Nezavisi ti zivot od toga.Svi imaju pravo da preferiraju nekoga pa i ti.Uzivaj u zivotu.Previse je kratak da bi se nervirao zbog ljudi koji milione uzimaju za nesto od cega mi nemamo koristi nikakve osim sto mozemo dobiti cir.I ja sam navijac ferarija pa neces nigdje na forumu naci neki moj post vezan za to.Gledam,navijam ali se ne nerviram.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 05-11-2008 12:54 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
Potez očajnika?
Pozdrav.
sram ga bilo , hahahahahah
manijak ne moze biti svak
|
|
| 05-11-2008 04:49 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
Brawn said: "We've run it on a car for the first time. Not at a very high level but we've got it functioning."
McLaren sa istom tezinom bolida nije mogao dostici perfomanse Ferrarija i to se vidjelo na kraju utrke, dakle to je potez ocajnika, jer je McLarenu prijeko neophodna pobjeda. Nakon Australije nista nisu uspjeli uraditi. To je opet moje misljenje, i sa njim se ne morate slagati.
Ferrari je to mogao i brze odraditi i ranije su to znali raditi i brze.
O navijanju necu vishe ni da raspravljam. Ovo je za mene samo posao, i kad radim svoj posao apsolutno me ne zanima ko ce pobijediti. Moje je da odradim sto trebam, a na vozačima je da naprave ili ne naprave rezultat.
|
|
| 05-12-2008 06:50 AM |
|
 |
|
|