|
Pitanje za G lader
|
| Author |
Message |
NidjeVeze
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Pitanje za G lader
Eh ovako...Interesuje me ima li neko da prodaje G lader za Corrada pošto sam izgleda našao sebi dugo traženog Corrada pa evo cijeli dan ''dumam'' da li da ga uzmem.Auto je u haj da kažemo očajnom stanju po pitanju nekih stvari jer ga je vozio čovjek kojem je održavanje auta na zadnjem mjestu,tako i da mu je G-lader bukvalno PROBIJEN kao da ga je neko čekićem i majzlom opalio...Ja sam svakako spreman uložiti nekih para u to auto ako ga uzmem pa me sad interesuje poznajete li nekoga ko ima da prodaje i da postavi taj G-lader... pošto mu je sad remenica ''iskopčana'' pa G-lader nije u funkciji kao i klima.
Slike nažalost nemam da vam pokažem pravo stanje,ali znači uglavnom reparatura mislim da nije moguća već treba mi ''kućište'' ladera kompletno(onaj dio gornji pored alternatora).
Eto ako ima neko neka me kontaktira putem PP,mobitela 061485119, ili ovde, naravno ako mu nije mrsko pa da se dogovorimo oko toga...
Unaprijed zahvaljujem
|
|
| 12-03-2007 08:04 PM |
|
|
MK516
Senior Member

Status:
|
RE: Pitanje za G lader
Evo samo da pohvalim ambicije vezano za ovo auto (iako manje više mrzim VW ). Na veliku žalost ne mogu ti pomoći oko ovoga, ali svakako ću ti javiti ako čujem šta, kako, gdje, kad i zašto. Puno sreće u radu i neka sve bude perfektno...
Mirza Kalajdžisalihović
|
|
| 12-03-2007 08:15 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Haj ti meni reci kolko para ti trazi taj lik za tog corrada?
Drug moj prodaje jednog u ispravnom stanju, tj sa rebuild masinom i laderom, tako da masina ima samo par hiljada kilometara u sebi...
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-04-2007 12:28 AM |
|
|
NidjeVeze
Junior Member

Status:
|
Haj ti meni reci kolko para ti trazi taj lik za tog corrada?
Drug moj prodaje jednog u ispravnom stanju, tj sa rebuild masinom i laderom, tako da masina ima samo par hiljada kilometara u sebi...
Pa znam na kojeg Corrada odnosno čijeg Corrada misliš i ako mi vjeruješ ,i naravno ako se sjećaš po tvojoj preporuci sam išao da gledam tog Corrada...
Znaš i sam da nije onaj Corrado baš dobar kako ga hvale 
Ovaj što sam ga ja skoro pazario je dosta,dosta bolji + sa zamjenom G-ladera ,izaći će me jeftinije od tog.
92 godina,klima i ostala oprema...
Nadam se brzom postavljanju slika ovde.
|
|
| 12-04-2007 04:27 AM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Ja znam da je dobar a sta si ti gledo fakat neznam, na autu packe nema i ima punih svojih 160 konja...
i haj sad pazljivo procitaj sta si napisao 
Kako moze nesto biti bolje kad mu bitan dio na motoru ne radi, tj. eksplodirao je....e hajd se sad zapitaj sto je on eksplodirao?
Mislim boli me briga, ti kupi sta hoces, ja znam da nema bas corrada u sarajevu da valjaju...Ovaj nije bio sjajan ali sada jeste, jer sam vidjeo sta se i kako se radilo na autu, ima kompletan projekat na jednom od foruma
This post was last modified: 12-04-2007 02:26 PM by Hybrid.
|
|
| 12-04-2007 01:42 PM |
|
|
NidjeVeze
Junior Member

Status:
|
Druže...glupo bi bilo da ja pričam sad ovde o Esadovom Corradu da je sastavljan iz dijelova,da je kršen momački 3 puta!!! Pitaj momka koji ga je vozio prije njega,pa nek ti prizna...
To što kažeš da nema packe,pa ima barem 2-3 nijanse crvene boje na sebi...
Itd,itd...
|
|
| 12-04-2007 08:24 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
jah eto inace se kupi nova skoljka kad se udari auto 
haj sa srecom i sa kupovinom...
|
|
| 12-04-2007 09:41 PM |
|
|
cenga
Posting Freak

Status:
|
joj jeste mi cudni covjek kupuje za svoje pare, i ako je auto krseno, i ako zna sta je sa autom bilo... i ako mu to ne odgovara nece kupiti ... jednom kad se auto udari gotovo je nema vise nije to to ...
jesil probao po autootpadima naci kakav isto da je u losem stanju a da se moze napraviti g lader ? posto je taj tvoj skroz unisten kazes?
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 12-05-2007 12:47 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Pa i bolje je da ovog nije kupio, cenga i sam znas mahalske price, i kako limari govore ma ja znam ja tog 2 put bio na krovu i to...samo da ocrne lika, ako misli da ce se usrecit sa explodiranim g laderom bujrum a ima ih jos vjerovatno slicnih pa nek potrazi, ja bi za te pare ganjao sta mladje i italijansko ako vec hoce brzo
|
|
| 12-05-2007 02:41 PM |
|
|
cenga
Posting Freak

Status:
|
to je tacno imas limara .... kazu ovako onako bio na krovu rezali mu ovo rezali mu ono... s namjerom da ocrne nekoga, ili da uvale neko svoje auto, na kojem ce ih neko pripaziti...
ali mislim da nije suplja jer zna proslog vlasnika, tako da covjek nema razlike da baca bombe..
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 12-05-2007 02:47 PM |
|
 |
|
|