|
POGLEDAJTE Yugo 1.6 by Ticmotorsport_Rijeka_Croatia
|
| Author |
Message |
Engin
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Drenov je bio dobar
meni ga je žao kao da je moj
em je išao, em je ležao
i trajao je, baš je dosta izduro
|
|
| 12-06-2005 02:19 PM |
|
|
Dren
Senior Member

Status:
|
Drenov je bio dobar
em je išao, em je ležao
Dobra vijest je da ce "moj" nastaviti da zivi... Mirso Krajinovic iz TZ, mi je bio danas da podnese raport, zamijenjeni su blatobrani, hauba, prelakiran, motor 1400 zapakovan, doduse sa mjenjacem bez "spere"... Bice naravno na prodaju, dok ga zavrsi...
Kome treba "bolid" za pocetke trkanja, ne skup a pouzdan, ovo ce biti dobra prilika... Nece biti za titule naravno, ali nece biti osudjen samo na "vozikanje"... 8)
|
|
| 12-06-2005 02:26 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
A tek kako zvuci 8)
:arrow: :arrow: Krusevo 2004
ne radi link bar meni 
Pokusaj desni klik i Save target as...
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 12-06-2005 04:37 PM |
|
 |
ikayke
Junior Member

Status:
|
sada radi prije nije htjelo
|
|
| 12-06-2005 10:44 PM |
|
 |
SHAKY
Posting Freak

Status:
|
Vise o masini... detaljnije nista neznam specificirati... ali evo jedan podatak... Suzuki Cultus od Sebastijana Cepatra ima oko 190 ks,golf od Jaranovica isto ima oko 190ks.... Yugo od jaketica je imao jako dobar trkaci mjenjac.... ovaj je auto vozio ovu sezonu sa serijskim mjenjacem 4.brzine +spera brdske utrke,a ipšak je jako dobre rezultate postizao...cak je bio par puta bolji od ove dvojice prije navedene...
E sad mi je sve jasno...
Nek je on dobio Suzukija i Golfa sa mjenjacem sa 4 brzina, mogu mislit kako oni voze...
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...
|
|
| 12-07-2005 06:31 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Drenov je bio dobar
em je išao, em je ležao
Dobra vijest je da ce "moj" nastaviti da zivi... Mirso Krajinovic iz TZ, mi je bio danas da podnese raport, zamijenjeni su blatobrani, hauba, prelakiran, motor 1400 zapakovan, doduse sa mjenjacem bez "spere"... Bice naravno na prodaju, dok ga zavrsi...
Kome treba "bolid" za pocetke trkanja, ne skup a pouzdan, ovo ce biti dobra prilika... Nece biti za titule naravno, ali nece biti osudjen samo na "vozikanje"... 8)
znači istina je da ga je Mirso uzeo najviše zbog mijenjača...
|
|
| 12-07-2005 07:05 AM |
|
|
ikayke
Junior Member

Status:
|
Vise o masini... detaljnije nista neznam specificirati... ali evo jedan podatak... Suzuki Cultus od Sebastijana Cepatra ima oko 190 ks,golf od Jaranovica isto ima oko 190ks.... Yugo od jaketica je imao jako dobar trkaci mjenjac.... ovaj je auto vozio ovu sezonu sa serijskim mjenjacem 4.brzine +spera brdske utrke,a ipšak je jako dobre rezultate postizao...cak je bio par puta bolji od ove dvojice prije navedene...
E sad mi je sve jasno...
Nek je on dobio Suzukija i Golfa sa mjenjacem sa 4 brzina, mogu mislit kako oni voze...
nekako mi se ova izjava cini sarkasticna.... jako dobro oni voze pogotovo suzuki...ali ako ne vjerujes od na http://www.haks.hr pa nadji rezultate brdskih utrka pa ces se uvjerti...mozda tada nece biti sarkasticnih izjava!!
|
|
| 12-07-2005 09:54 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
@Shaky
i ja mislim da griješiš...
ovaj Čeparov cultus leti
|
|
| 12-07-2005 12:52 PM |
|
 |
SHAKY
Posting Freak

Status:
|
E sad mi je sve jasno...
nekako mi se ova izjava cini sarkasticna.... jako dobro oni voze pogotovo suzuki...ali ako ne vjerujes od na http://www.haks.hr pa nadji rezultate brdskih utrka pa ces se uvjerti...mozda tada nece biti sarkasticnih izjava!! 
Nije sarkasticna, pogresno ste me razumijeli...
Htio sam reci, kolko taj Yugo moze ici sa 4 brzinskim mjenjacem kad dobija tako jaka auta. Koja je njemu krajna brzina (koji prenos koristi)?
Jer realno gledajuci, taj motor je veoma snazan, siguran sam da ima 150+, pa licno ne vjerujem da postize dobre rezultate s tim mjenjacem jer mi se cini da je prekratak za taj motor.
Moja primjedba je bazirana na iskustvu koje imamo ovdje sa istim Yugom (sliku koju je Katz postavio). Usporedbe radi, u 5-toj zna okrenuti 10.000 rpm, sto bi prakticno znacilo max.180-190 km/h, kolko onda ide taj vas u 4-toj???
Znaci nikakvog sarkazma i cinizma nema u mome postu... ako me sad potpuno razumijete.
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...
|
|
| 12-08-2005 08:21 AM |
|
 |
ikayke
Junior Member

Status:
|
drago mi je da smo se razumjeli.... neznam tocno ali kako je vlasnik bio pricao... po tom prijenosu 4.pun gas bi trebalo biti negdje oko 160-170km/h... mislim da je nesto radjeno na mjenjacu ali znam da ima 4.brzine.... pa smo se i mi cudili tako dobrim rezultatima....ali nima pridonose jako dobar ovjes i motor....a valjda ce za sljedecu sezonu sve biti slozeno kako spada ...onda cemo vidjet kako ce se to pokazati!!
|
|
| 12-08-2005 08:45 AM |
|
 |
|
|