|
POGLEDAJTE Yugo 1.6 by Ticmotorsport_Rijeka_Croatia
|
| Author |
Message |
Dren
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Na to mu i pokusasmo skrenuti paznju...
Da se ja vratim na pocetak ove teme... Jako lijep Yugo, koliko vidjoh na ostalim slikama i kvalitetno uradjen...
Samo naprijed... 8)
|
|
| 12-15-2005 01:22 PM |
|
|
Engin
Posting Freak

Status:
|
evo ovogodišnja vremena iz Buzeta
http://www.haks.hr/rezult05/brdo/buzet.htm
@S4
ja ne vidim u N1 te što kod vas voze 3.10,najbrži je ovdje 3.29
po ovim vremenima je Fadil Kadić ultra brz
Ne ljuti se, morao sam
|
|
| 12-15-2005 02:45 PM |
|
 |
ikayke
Junior Member

Status:
|
evo ovogodišnja vremena iz Buzeta
http://www.haks.hr/rezult05/brdo/buzet.htm
@S4
ja ne vidim u N1 te što kod vas voze 3.10,najbrži je ovdje 3.29
po ovim vremenima je Fadil Kadić ultra brz
Ne ljuti se, morao sam 
Decki...mislim stvarno....
kao prvo ovo su vremena po kisnim uvjetima stoga to je jedan jako vazan faktor...jer kisa je ljevala i potoci su se spostali niz stazu sto je rezultiralo i brojnim izlijetanjima....
Opet ponavljem vec receno .... ovo je sam jedna trka a ko je bolji se ne ocjenjuje po tim parametrima...stoga zavrsite diskusiju oko necega sto ne postoji....
e da kad smo kod ovih rezultata... Ticov Yugo je zadnju vozbnju od 1/3 stze vozio na 3 cilindra jer je pao kabel sa jednoga tako da je jako puno izgubio u zadnjoj voznji. ... pozdrav
|
|
| 12-15-2005 04:30 PM |
|
 |
ikayke
Junior Member

Status:
|
:arrow: :arrow: evo rezultati Ovog doticnog Yuga
1.trening
Dejan Kopajtić HR Zastava Yugo H-1600 3:03.510
2.trening
Dejan Kopajtić HR Zastava Yugo H-1600 3:02.564
1.utrka
Dejan Kopajtić HR Zastava Yugo H-1600 3:16.278
2.utrka
Dejan Kopajtić HR Zastava Yugo H-1600 3:22.377 (sa 3 cilindra)
Nadam se da su sada neke stvari jasnije... 1.i 2. trening su se vozili po ok vremenu a 1.i2.voznj po velikoj kisi....
|
|
| 12-15-2005 04:38 PM |
|
 |
S4
Junior Member

Status:
|
Tata tvoj naziv diskusije se zove "pravim se pametan".Ja nisam takmicar nego gledatelj i kao takav imam pravo neke stvari komentirat.Tko je brzi od koga to se zna u većini slucajeva. M3 odakle ti vrijeme 3.29?Uzeo si ukupno vrijeme i podjelio ga na dvije voznje,ma ti si legenda ,stvarno si me dobro nasmijao.Sto se tice o ovogodisnjim rezultatima u Buzetu sve vam je rekao ikayake.
|
|
| 12-15-2005 08:54 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 12-15-2005 09:04 PM |
|
|
Engin
Posting Freak

Status:
|
@S4
podijelio sam vrijeme
da dobijem otprilike vrijeme koje se vozilo, jer nema navedeno vrijeme po vožnjama...
to je sigurno približna vrijednost
al ne mogu se naduravat s tobom, ograničen si suviše
@ikayke
da ti ne ponavljam, Tic-u svaka čast
|
|
| 12-16-2005 07:06 AM |
|
 |
Dren
Senior Member

Status:
|
Vozili su na istoj stazi,vrijeme je bilo isto dakle staza je bila suha.U Kopajtića jugo je sigurno malo brzi ali zato je vozac puno brzi,jer je razlika u sekundama prevelika.Vi bi na Igmanu usporedjivali vremena,ako je vozac pravi on vrlo brzo nauci stazu.Po meni u Bosni ima samo jedan vrhunski vozac a to je Neven Vukasovic.Fadil Kadic je u vas visestruki prvak u N1 un nasem prvenstvu ne bi imao nikakve sanse.U Buzetu 2003 radi vrijeme 2.20 a Bakrac u istoj klasi 2.10.Bakracu je to prvi put da vozi na toj stazi a to vrijeme je jos dan danas rekord staze u klasi N1.Kako ovo komentirate?Bas te godine sam bio u Buzetu i primjetio da jako puno trenirasa svojom xsarom vts.Kad vozi Le Roch je u vas najbrzi a u Hrvatskoj je prije 6-7 godina vozio integru na krugu i bio je jedan od najsporijih u N-2000.Malo ste me naljutili sa vasim izjavama pa sam vam morao napisat nekoliko istinitih zakljucaka.
Ovo sto ti navede sam boldirao, i cestitam Bakracu na rekordu staze svih vremena, svih klasa, svih drzava, svih mjesnih zajednica itd...!!! Cestitam takodjer i Fadilu Kadicu, na 3 sekunde boljem vremenu od prototipa Osella sa 3.000 ccm !!! Uz poruku: Nikada ne mjenjajte auta, a kamoli da povecavate kubikaze, jer ce vas to samo usporiti !!!
Hmmm, koliko ja vidim sa ovih vremena iz 2 sluzbena treninga ( koji su vozeni po suhom, za razliku od trke koja je vozena na kisi...), najbrzi u N 1400 je bio: Marin Koraca sa sljedecim vremenima:
1. Marin Koraca HR Peugeot 106 Rally N-1400 3:15.423
2. Marin Koraca HR Peugeot 106 Rally N-1400 3:12.645
Sto nas navodi da je popravio rezultat za 2.8 sekundi u drugom treningu... Ne znajuci koliko je taktizirao, te koliko je mogao jos skinuti na suhoj trci, uzecu pretpostavku, da bi se opet popravio za 2.8 sekundi... To bi mu vrijeme dovelo na razinu 3:09.800, sto je "jako" brze od navedenih 2:20.000 za Fadila Kadica...
Imas pravo na svoje misljenje, ali smanji malo "dozivljaj", jer ispadas smijesan... Nije mi bila namjera kopati po ovome, ali kada se vec "gadjas" minutama, onda pokusaj na prste 2 ruke izbrojati tih 60 nedostajucih sekundi, da vidis koliko je to na stazi dugo...
Pozdrav
|
|
| 12-16-2005 10:37 AM |
|
 |
ikayke
Junior Member

Status:
|
Ekipa aj dosta...mislim nema smisla....
2S4....aj malo smiri tenzije jer ne vodi nikamo ova diskusija....
end 2 all... takodjer molim da se smire duhovi ...jer govorimo o stvarima koje ne drze vodu... ko je bilo bolji ili losiji u buzetu.... u najmanju ruku smijesno...
respect to all
|
|
| 12-16-2005 11:44 AM |
|
 |
S4
Junior Member

Status:
|
Pogrijesio sam malo s ovim vremenima, dogodio mi se lapsus pa sam umjesto3.20 napisao 2.20.Kad sam vec ja ispao smjesan ti si ispao jos smjesniji.Posto je na jbolje vrijeme prototipa osella 2.15.338 kako je onda Kadić isao 3 sekunde bolje,znaci tebi je 2.20 tri sekunde brze od 2.15.Svaka cast na novoj matematici .
|
|
| 12-16-2005 12:00 PM |
|
 |
|
|