|
Pohvala BIHAMK.-u
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Pohvala BIHAMK.-u
Sve hocu da ovo napisem a ne stignem.. ne .-. ne radi se o pohvali BIHAMK-u po pitanju sporta, nego pohvala po pitanju usluga pomoci na putu.
NAime,
prije izvjesnog vremena desio mi se defekt negdje na Nisickom visoravni i to oko 22.00
Rasjekao sam gumu zbog neobiljezenih radova, dizalica mi je propala itd. da ne duljim
.
Na moj poziv BIHAMK je stigao u rekordnom roku (tacno 33 minute-vjerujte, meni treba vise vremena) od Ilidze, do mjesta gdje sam se ja nalazio. Mehanicar BIHAMK-a je rijesio moj problem i rekao mi da iako nisam njihov clan, dolazak na lice mjesta bio besplatan.
E sad da li je to bilo zbog toga sto sam bio ja u pitanju ili ne, u svakom slucaju pohvala za BIHAMK i za Rusa(sada direktora) koji je narpavio dosta dobrih stvari u BIHAMK.u
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-29-2004 07:52 PM |
|
|
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
Eto fala bogu da se rijec BIHAMK jednom ne nalazi u istoj recenici sa psovkom.
Prva liga.
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 10-30-2004 02:03 AM |
|
 |
Kenan
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Edise,
Zapravo su sva iskustva ljudi koji su koristili BIHAMK-ovu Pomoc na cesti jednaka, nisam nikoga cuo da je rekao drugacije. Cak mi je prijatelj forwardovao ljubazan odgovor mailom od sefa te sluzbe, kada se pozalio na isuvise dugo cekanje (nekih 40-ak min na Ciglanama), u kojem se covjek izvinuo(?!, cudno to zvuci u BiH ) i objasnio razloge kasnjenja.
Sto zapravo govori da bi se BIHAMK trebao nastaviti baviti time, a da autosport prepusti ljudima koji znaju kakav on treba biti, i koji ga poznaju tako dobro da ga mogu napraviti takvim!
|
|
| 11-01-2004 12:53 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Sto zapravo govori da bi se BIHAMK trebao nastaviti baviti time, a da autosport prepusti ljudima koji znaju kakav on treba biti, i koji ga poznaju tako dobro da ga mogu napraviti takvim!
Eeeeee,
BTW ja znam mehanicare koji rade u BIHAMKovom servisu u Zenici i ljudi su zaista profesionalni, bez obzira jesi li ili nisi clan BIHAMKa, uvijek pomognu koliko mogu
|
|
| 11-04-2004 03:30 PM |
|
 |