Thread Closed  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Pohvala za Vectora
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline
RE: Pohvala za Vectora

Edis Jasarevic Wrote:
ovo ti je posljednje upozorenje. Nastavite sa provokacijama i dobit cete i jedan i drugi ban. Nemoj pametovati, ovo ti nije auto.ba da mozes prosipati suplju i podjebavat.

Edise svaka ti cast. Ljudi nisu izrekli nikakvu provokaciju nego konstruktivan predlog. Ako dajes ban daj i meni jedan iz solidaronosti sa njima. Skontaj sta hoces pa onda banuj. Ljudi ti hvale sada Vectora kao clana redakcije a ti hoces da ih banujes. Ja bi na tvom mjestu sam sebi dao jedan kratkotrajni ban!!!!

12-19-2006 02:54 PM
Visit this users website Find all posts by this user
speed5
Member

Group: Registered

Vectore stvarno si ok i prihvatas kritike! Stalozen si i znas procijeniti situaciju i ne reagujes! Volio bi da sam i ja takav! Edise ja znam da sam vrlo kratko na pungasu i da ne bi trebao davati nikakve dublje komentare! Znam i da ces napisati "ako ti se ne svidja, nemoj ni dolaziti"! Svaka ti cast za sajt i stvarno si okupio puno ljubitelja auta i auto sporta, ali mislim da je ovdije zavladao protektorat! Ti jesi ovdije boss, ali ovaj sajt postoji i zahvaljujuci clanovima! Neznam zasto se digla tolika frka oko ovog??? Pa sta ako neko ima neku sugestiju i primjedbu, zar zbog tog i ne postoji ovaj dio foruma??? P.S. Sugestija ili primjedba ili misljenje dobronamjernog clana

jeste dizelka al" ide sacuvaj Boze
12-19-2006 03:30 PM
Find all posts by this user
Fele
Posting Freak

Group: Registered

We currently have 4,564 members registered.

Sta mislite kad bi svi trazili i zahtijevali da se mijenjaju stvari kako njima pasu?! Pa ovdje bi ludnica bila, momcima iz redakcije svaka cast. Postavljeno je i pitanje sta zelimo na novom pungas-u da imamo i niko se nije javio tamo da iznese svoje misljenje samo se sprdalo na tu temu. I ima neki nacin na koji se mogu iznjeti misljenja. Ono je vise bio napad nego kritika. Bilo pa proslo.
Ja se ovom prilikom i izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio svojim komentarima al bilo je to sve za dobrobit foruma, mora nekad doci i do nesporazuma i svadje. Nadam se da vise u buducnosti nece dolaziti do ovoga. Pozdrav.

FK automotive - prodaja - Pioneer

12-19-2006 03:38 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ajdeeeeee.. ja sam napisao dvije recenice, krajnje satiricne u kolumni pa mi trunite tu danima da sam ''ultranacionalista, da se ne petljam gdje mi nije mjesto'', valjda ces mi ti pokazati gdje mi je mjesto, pa onda da sam ''pretanciozan , neiskren i nerealan i nadasve nadmen'', pa onda da ''ne dajem sebi previse na znacaju'', pa mi prijetis ''kako ja zivim od marketinga'', pa valjda ces mi ti sada sprijeciti oglasivace da se oglasavaju na PunGas.com, te mi prijetis da cu ''dobiti zvanican dopis od strane 402 streetrace-a gdje ce ti sve biti taksativno objesnjeno'' te da ''previse kuham''

I sve to zbog dvije recenice u kolumni. Sta bi bilo da sam napisao cijeli tekst.

Nadalje, i Sike i Vladimir provociraju duze vremena i misle da ce im proci ko sto im je prolazila slicna taktika na auto.ba. Mene necete podjebavati i necete mi prijetiti, niti cete mi govoriti kako treba da izgleda forum i kako ce se topici postavljati, i onda sa kombinacijom ironije i sarkazma i izmedju redova podjebavati sa postovima tipa ''bravo Vectore'' a pogotovu mi necete govoriti gdje mi je mjesto na mom vlastitom web portalu.

Ja vrlo dobro znam gdje to ide, i necu dozvoliti sarkasticne, i postove koji imaju zlu namjeru.

Nastavite sa slicnim komentarima, uvredama, prijetnjama i dobit cete adekvatan odgovor, nemojte misliti da cu sjediti skrstenih ruku i dozvoliti da mi dodjete podjebavat u vlastitom dvoristu.

Napravite sebi forum, kreirajte samo jedan topic u njega pisite sve poruke ako vam volja. Ovdje vaze pravila koja ja postavljam i nece mi ni Vladimir ni SIke a ni ti postavljati a ni mijenjati.

Kao sto ti meni kazes, da kada napravim trku imam pravo govoriti nesto, i ja tebi kazem i siketu i vladimiru: kada vi napravite nesto poput PunGas.com, i budete uspjesniji, onda dodjite meni da govorite kako se pravi forum i kako se pravi web site.

A nije vam smetalo sto nisam ogranizovao trku kada sam kritikovao Geru za SR.

Za 3,5 godina, uputio sam svega jednu kritiku sadrzanu u kolumni sa svega dvije tri recenice. I to je kritika i konstruktivan prijedlog pa sada provocirate i vrijedjate i izvrcete teze.

Topic lock. Svaka naredna slicna diskusija rezultovat ce banom. Niti siketa niti vladimira nisam jos banovao, dao sam im upozorenje pred ban, pa posto zelis da se solidarises i ti dobijas upozorenje pred ban.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-19-2006 03:46 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  novi server za pungas.com Edis Jasarevic 0 208 01-09-2007 10:20 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Jos jedna nagrada za Pungas.com Katz 10 384 12-23-2006 02:02 PM
Last Post: daki
  molba za korisnike Edis Jasarevic 0 429 09-06-2006 12:24 PM
Last Post: Edis Jasarevic