Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Policija u "službi građana"
Author Message
emirbravo
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Policija u "službi građana"

Prije jedno 15-ak dana išao ja zetovim autom u Sa, neki su radovi bili na putu, na dijelu kad se prodje pazarić. uglavnom ide okuka i cesta se sužava na desnu traku jer je čini mi se bio odron ili nešto tako. i sad na tom dijelu sa desne strane na zemlji jedva vidljiv znak Arrow , koji sam naravno profurao, a na mjestu gdje se put opet širi u dvije trake stoje gospoda u plavom i lagano pišu prijave svima koji nisu zaobišli, naravno i meni.
Na moju konstataciju da nikakvog smisla nema da oni stoje tu i kažnjavaju umjesto da stoje prije suženja i pokazuju ljudima gdje da skrenu, jer ako je 5 vozača prije mene i još toliko poslije mene profuralo isto kao i ja znači da valjda znak nije postavljen kako treba. policajac samo podiže glas i pita me da li ću platiti "on the face of the place". Znali su gospoda gdje da stanu i namlate para, umjesto da stanu 50 m ispred i ljude fino upozoravaju da skrenu.
I još nek mi neko kaže da je policija u službi gradjana Mad

Kaznu naravno nisam platio nego ćemo se vidjeti na sudu, žao mi je samo što nisam uslikao pa da vidite svu besmislenost situacije.

http://www.autoportal.co.ba
04-29-2006 05:55 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenno
Posting Freak

Status: Away
RE: Policija u "službi građana"

Policija je u sluzbi mafije koja upravalj ovom majmunskom/banana drzavom.
Sta si uopce ocekivao?....

04-29-2006 08:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vector
Administrator

Group: Administrators

Kazu da ce balkancima trebati desetak godina nakon ulaska u EU, pa da usvoje tek deseti dio potrebne svjesti o savremenom, civilizovanom i ekoloskom shvatanju naprednog zivljenja...

Automotodrom...
04-29-2006 09:06 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
coach
Member

na sudu ce ti biti tvoja rijec proti njihove Confused a u tim manjim sudovima su ti sudije i sudinici da bog sacuva jer je to opstina koja nema nesto para deru ko levate takve trebo si ti to platiti na licu mjesta

http://www.as-coach.net
04-29-2006 11:11 PM
emirbravo
Junior Member
**

heh baš si me utješio Laughing
ah svjestan sam i ja toga ali eto toliko sam se naživcirao da mu nisam htio dati ni kinte, pogotovu kad je počeo da diže glas na mene. ganjat ćemo se po sudu pa šta bude bit će.
ishod situacije ću objaviti na ovom mjestu.

http://www.autoportal.co.ba
04-30-2006 01:04 AM
Zuka_BMW
Senior Member

RE:  Policija u "službi građana"

emirbravo Wrote:
heh baš si me utješio Laughing
ah svjestan sam i ja toga ali eto toliko sam se naživcirao da mu nisam htio dati ni kinte, pogotovu kad je počeo da diže glas na mene. ganjat ćemo se po sudu pa šta bude bit će.
ishod situacije ću objaviti na ovom mjestu.

ma nek nisi platio *ebi im mrtve Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad

Audi driver BMW lover ....
04-30-2006 09:18 AM
Hybrid
Posting Freak

e fakat su shupci pravi, pa svugdje u svijetu te upucuju na problem, nesrecu, odron na cesti da se ne bi desila druga nesreca ne do bog a ne da ti uzmu pare! jao jao jao, pitam se samo sta se uci na toj akademiji njihovoj: buduce kolege danas ucimo kako omlatit bošnju po ušima, ko bude najbolji dobija extra lizalo

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
04-30-2006 11:25 AM
edinko
Posting Freak

RE:  Policija u "službi građana"

Hybrid Wrote:
e fakat su shupci pravi, pa svugdje u svijetu te upucuju na problem, nesrecu, odron na cesti da se ne bi desila druga nesreca ne do bog a ne da ti uzmu pare! jao jao jao, pitam se samo sta se uci na toj akademiji njihovoj: buduce kolege danas ucimo kako omlatit bošnju po ušima, ko bude najbolji dobija extra lizalo

dobije svijetlece lizalo sa vise funkcija, haha.
naravno evo ovako ih uce:
ko vise donese para nece biti otpustanja sa tih radnih mjesta sta ce cuvaju radno mjesto konkurencija ih odra Laughing bas nas fino sluze mozemo vam napisati prijavu a ako zelite mozemo biti ljubazni pa da platite mandatnu kaznu na licu mjesta Very Happy

edinko
04-30-2006 01:32 PM
krby
Junior Member
**

ako bude imao kakvu stelu tj dobro poznanstvo mozda se i izvuces!! il jednostavno izbjegavaj primit poziv pa te mozda i zaboraveScenic

12-29-2007 06:29 PM
MK516
BMW MOD 516

Uh džibera sve im seljačko!!! Treba im *ebat svu familiju. Vadi se sa svim što ti padne na pamet! Sretno...

Mirza K.
12-29-2007 06:50 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_cry Poginulo troje bivših ukućana "Velikog Brata" Skyline 8 864 12-30-2007 10:04 AM
Last Post: Schumi
  Kolko je snage potrebno da bi se pokazalo ko zna, a ko ne? faya69 0 192 08-09-2007 10:04 PM
Last Post: faya69
  policija badboy2 14 930 08-30-2006 07:44 AM
Last Post: pajero1987
  vratio se iz Svedske da bi zivio na drvetu Edis Jasarevic 4 418 07-20-2006 07:42 AM
Last Post: -dene-
  Slikanje službenih lica tataratira 65 3,005 07-12-2006 06:56 AM
Last Post: daki

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: