|
Pomjeren zimski I.C.E. u Beogradu
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Pomjeren zimski I.C.E. u Beogradu
16.01.2005 sa početkom od 12h u Karting centru Floyd u Beogradu u organizaciji Auto Tuning Club-a održaće se takmičenje u tri ICE discipline: količina decibela, najkvalitetniji zvuk audio sistema i izgled kompletne instalacije.Doradite, pojačajte i ulepšajte audio sisteme u vašim automobilima na vreme i dođite da jedni drugima čestitamo Novu godinu, poželimo sve naj i naravno da se malo družimo i zezamo!
Takmičari mogu biti samo članovi Auto Tuning Club-a, a broj prijava je ograničen
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
This post was last modified: 12-27-2004 05:01 PM by ThunderBird.
|
|
| 12-27-2004 01:50 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
pih valja jos cekat 9 dana dodatnih hehe
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-27-2004 04:54 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
I ja sam se razočarao ali dobro...
Šteta, još su zaboravili da napišu "dodjite da svi kolektivno ogluvimo"...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 12-27-2004 05:02 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
hehehe a vjeruj bit ce i tog
na ulazu bi trebalo pisat 'molimo sve ucesnike i gledatelje da ponesu chepove za ushi ili u krajnjem slucaju vatu'
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-28-2004 09:43 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Evo mene posle 8 dana odsustva . Bio sam malo van drzave, malo preokupiran dogadjajima, malo svojih obaveza tako da nikako da sjedem i da vidim novosti...
nego evo najnovijeg, calibra ima problema sa ozvučenjem ali će ipak da učestvuje na zimskom I.C.E. u Beogradu...
Da pojasnim, pri kopčanju nekih stvari došlo je do pregorijevanja dijela instalacije koju smoslagali, zašto - neznamo ali je došlo do promjena u izgledu sistema jer nam fale neke stvari...
Danas je 6 visokotonaca doživilo smrt jer su bili spojeni na HIFONICS pojačalo, bedak ali nastavljamo... još jednom pozivm zainteresovane za putovanje u BG 16-og da mi se jave na PP ili na 065/534-223 da se dogovorimo u detalje... Pozdrav
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 01-06-2005 05:36 PM |
|
 |