|
pomoc-hitno
|
| Author |
Message |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: pomoc-hitno
Ma puko kvar evo da se kladimo...
Riknula gefufna na cinculatoru 100%.Samo manje da koristi zadnje sjediste i sve ce da budne ok.
nek zamjeni hekenpuc na klinkshoderu i eto , problem rijesen ba
manijak ne moze biti svak
This post was last modified: 05-03-2007 07:06 PM by PITAROZDER.
|
|
| 05-03-2007 07:05 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Dosta sale.Sad zaozbiljno.
Moguci uzroci odprilike onako do oka
Preskocio zupcasti,riknula svjecica.riknuo kabl od svijece,pukla karika u stublini(meni se desilo)izgorio ventil,zaribao(otisao) podizac.Sve u svemu kod majstora pa da se tacno utvrdi sta je.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 05-03-2007 07:07 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Ej ja mislim da ti je to druze neki kvar na motoru ili oko njega sigurno heheehheehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 05-03-2007 09:33 PM |
|
 |
tasmanian
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
hehehe mene nasli farbat, jel? evo ovako bio kod majstora, nista komplikovano, cetvrta svjecica ne radi i morao zamjeniti diftung na deklu i otprilike to je to. bilo me strah da nece bit ventili al fala Bogu samo je ovo. sad opet vuce ko stari.imam jos neke stvari za odraditi al cekam nesto kesa, pa...
And every time you speak her name
Does she know how you told me you'd hold me
Until you died, 'til you died
But you're still alive
|
|
| 05-04-2007 12:19 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Eto vidis da nije nesto posebno...ti se prepao Boga mi ko da je ventil...hahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 05-04-2007 12:33 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
hehehe mene nasli farbat, jel? evo ovako bio kod majstora, nista komplikovano, cetvrta svjecica ne radi i morao zamjeniti diftung na deklu i otprilike to je to. bilo me strah da nece bit ventili al fala Bogu samo je ovo. sad opet vuce ko stari.imam jos neke stvari za odraditi al cekam nesto kesa, pa...
Ma bilo nam malo dosadno pa smo samo malo presli na farbanje.Nemoj sta zamjerit.Vidis da smo opet veoma brzo presli na temu bez daljeg farbanja.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 05-04-2007 12:34 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
evo ovako bio kod majstora, nista komplikovano, cetvrta svjecica ne radi i morao zamjeniti diftung na deklu i otprilike to je to. bilo me strah da nece bit ventili al fala Bogu samo je ovo. sad opet vuce ko stari.
|
|
| 05-04-2007 02:44 PM |
|
 |
|
|