|
Pomozimo Ljiljani Krajnc!!!!! Hitno
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Pomozimo Ljiljani Krajnc!!!!! Hitno
Predsjednik Batko OD SRCA MOLI SVU PRAVU RAJU KOJA IMAJU SRCE I DUSU DA SLANJEM PORUKE NA br:091-514-100(80kf)POKUSAJU UZ BOZIJU POMOC SPASITI ZIVOT NASE DRAGE LJILJANE KRAJNC!
Predsjednik Batko Stranka Kokuza at 10:06pm October 10
O moj Boze dragi,...sad sam se cuo sa Ljiljinim suprugom Ljilja je prije sat vremena otisla u bolnicu ima pred komatozno stanje ,.....normalni bilirubin je do 20 ona ima 290 i ljekari se bore oko nase Ljilje,....od srca vas molim prijatelji moji voljeni uputite dovu ili molitvu(kako ko zna) za nasu Ljilju samo da prezivi
AJMO svi telefone u ruke i da pomognemo koliko god mozemo. Stanje je kriticno.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-10-2008 07:16 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
RE: Pomozimo Ljiljani Krajnc!!!!! Hitno
Hvala svima koji su se odazvali ovom pozivu, i koji su tokom noci slali SMS-ove.
Hvala i svima koji su slali mailove, a za one koji su trazili IBAN i SWIFT za uplate iz inostranstva: ocekujem vrlo brzo da nam jave koji je IBAN i SWIFT kako bi ste mogli bankovno uplatiti.
Nazalost ima i ljudi poput ovog:
from dane milenovic <danemilenovic@hotmail.com>
to redakcija@pungas.com
date Sat, Oct 11, 2008 at 8:08 AM
subject RE: Svim clanovima!
mailed-by hotmail.com
hide details 8:08 AM (37 minutes ago)
odjebi majmune ,ja nisam clan i ne salji mi mailove ,boli me *urac za tu zenu ,ni meni niko ne pomaze,nek umre ,umrijecu i ja pa nekoga boli *urac za to.
no comment. Upravu si... kad ovako i reagujes, nikoga i nece boliti nikad *urac za tebe ma sta ti se desilo.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-11-2008 05:49 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
INSTRUKCIJA ZA PLAĆANJA U KORIST FIZICKIH LICA NA DEVIZNI RACUN (PLACANJA IZ INOSTRANSTVA)
BANKA KORISNIKA SREDSTAVA
SWIFT ADRESA RZBABA2S RAIFFEISEN BANK DD SARAJEVO BOSNA HERCEGOVINA 1610000000000011 IBAN - BA 391 611 900 065 780 854
DEVIZNI RACUN KORISNIKA: 19000 657 808 KRAJNC LJILJANA
|
|
| 10-11-2008 06:56 AM |
|
 |
nismo
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
Hvala svima koji su se odazvali ovom pozivu, i koji su tokom noci slali SMS-ove.
Hvala i svima koji su slali mailove, a za one koji su trazili IBAN i SWIFT za uplate iz inostranstva: ocekujem vrlo brzo da nam jave koji je IBAN i SWIFT kako bi ste mogli bankovno uplatiti.
Nazalost ima i ljudi poput ovog:
from dane milenovic <danemilenovic@hotmail.com>
to redakcija@pungas.com
date Sat, Oct 11, 2008 at 8:08 AM
subject RE: Svim clanovima!
mailed-by hotmail.com
hide details 8:08 AM (37 minutes ago)
odjebi majmune ,ja nisam clan i ne salji mi mailove ,boli me *urac za tu zenu ,ni meni niko ne pomaze,nek umre ,umrijecu i ja pa nekoga boli *urac za to.
no comment. Upravu si... kad ovako i reagujes, nikoga i nece boliti nikad *urac za tebe ma sta ti se desilo.
Zalosno..
ma sta ce nije on kriv sto je bolestan, ako hoce nek ostavi i on br.racuna da i njemu pokusamo pomoci iako je izgubljen slucaj
Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve
http://www.bhtuning.com
|
|
| 10-11-2008 07:01 AM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Zalosno..
ma sta ce nije on kriv sto je bolestan, ako hoce nek ostavi i on br.racuna da i njemu pokusamo pomoci iako je izgubljen slucaj
Tako je Nismo,bravo.Od mene ovaj bolesnik ima odmah deset poziva za njegovo ljecenje
|
|
| 10-11-2008 02:01 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
skupilo se do sada od sms poruka negdje oko 50 000 KM po nekoj mojoj procjeni i prema onome sto je Batko govorio tokom emisije.
I to od obicnih ljudi od kokuza 
Nacelnik opstine Tuzla, obecao je da ce i Tuzlanska opstina pomoci, gospodin Ivanisevic cini mi se rekao je 10 000 KM od grada Sarajeva, Fabrika duhana Sarajevo 5000, opstina Centar Sarajevo 3000.
Pomoc je i obecao veliki gospodin i predsjednik Komsic, kao i jos dosta dosta ljudi.
Danas su se uvezali svi bitnije radio stanice u BiH i zajednicki emitirale apele za pomoc, plus su im se pridruzile i neke televizije: Pink, OBN, Hayat, Federalna TV, Kantonalna televizija Sarajevo itd....
No jos uvijek nije prikupljeno dovoljno novaca.... ako ima vas koji jos nista poslali SMS ili niste nista uplatili, jos jednom apeliram da to ucinite ukoliko ste u mogucnosti.
Pozdrav
|
|
| 10-11-2008 02:36 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
skupilo se danas oko 100 000 KM !!!!
Ukupno oko 120 000 KM je dosad skupljeno...cilj je 75 000 funti
75000 GBP = 182,742.30000000 BAM
dakle jos oko 60 000 KM treba skupiti, i nadam se da cemo to uspjeti do ponedjeljka poslijepodne.
Hvala svima koji su se odazvali pozivu za pomoc!
|
|
| 10-11-2008 09:46 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Svaka cast Batku...slusam svako jutro emisiju... samo da Ljilja ozdravi ako Bog da!!!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-12-2008 03:58 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Cuo sam danas da je neko sranje po pitanju tih para.Navodno visoki predstavnik nesto odbio od prikupljenih sredstava.Zna li se sta je ili je li to uopste istina???
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 10-13-2008 02:08 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
ne znam da je odbio, ali mislim da nije pomogao ni feninga. Nisam u toku danas... imao sam nekih obaveza pa nisam slusao sta se desava.
|
|
| 10-13-2008 02:29 PM |
|
 |
|
|