Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
1 Votes - 5 Average   ponovo sampionat sfrj
Author Message
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: ponovo sampionat sfrj

U pravu si edise, ali neki ocigledno pokusavaju naci politicka "opravdanja" da osude ideju zajednickog prvenstva. A ja im predlazem ekonomiju i sportski duh Wink

09-07-2006 10:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ma dobro..nije covjek znao da ta ideja postoji vec vise od tri godine.
Recimo da je o tome bilo govora na sastancima istih komiteta u Zagrebu (prvo) pa u Beogradu i u Makedoniji. Do sada su donoseni slicni zaključci ali nikada nista nije realizovano.

Prije ili kasnije to ce se desiti

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-07-2006 10:26 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

meni je veoma drago sto je ovo pokrenuto i sto postoji inicijativa pre svega za druzenjem i sportom, a zatim za prevazilazenjem znamo vec kakvih problema, a kao stvar koja mi posebno prija je to sto je prvi sastanak odrzan bas u Zagrebu

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
09-07-2006 11:20 AM
k.k.
Member

Od aspekt na sponzororstva mislim da je ideja odlicna, upravo zato sto sve kompanije iz ex-YU uglavnom drze se za tradiconalne kliente u okviru ex-YU. A inostranske kompanije targetiraju na ex-YU kao celinu (iako su to 6 nezavisnih drzava).

09-07-2006 12:08 PM
k.k.
Member

Ideja je odlicna i mislim da je najvaznije da poreovnada sportski duh i ljubav prema auto sportu. Ne vjerujem da neko ne zeli da vidi takmicenje koje ce sakupiti krem autosporta iz 6 drzava.

Sportski pozdrav i iskrene zelje da ova ideja postane realnost, iz Makedonije.

09-07-2006 12:16 PM
zlaja ban
Member

Daj boze,
Pa opet k'o nekad,100 auta i naj manje 50 asova, na Uscu,Grobniku,Jahorini,Lovcenu,Vodnom,Dolenskoj........

Napokon da neko ugasi svjetlo i bar malo osjetim cari tamne ne demokracijeLaughing

09-07-2006 02:18 PM
muslijam
Pedal To The Metal

Status: Away

Ideja je super, to ne treba ni reci ali to ce se desiti kad tad.
Auto moto sport je dosta skup sport i za neke znacajnije rezultate potrebno je dosta novca tako da je bez sponzora jako tesko a njima nije svejedno da li njihovu reklamu gleda 2, 5 ili 22 miliona ljudi...

Bob je to jako lijepo opisao

"Vece trziste - vise dobrih takmicara - vise publike - vise sponzora - vise para - svima bolje. E to je prava logika."

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74

This post was last modified: 09-07-2006 06:38 PM by muslijam.

09-07-2006 06:34 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
todor
Junior Member
**

BoB Wrote:

todor Wrote:
jer smatramo da je to suvise rano, jer da smo smo hteli ne bi se ni rasturali...

Pa to sto ste vi htjeli da se rasturate, to je vas problem. Prvenstvo bivse SFRJ (ako ga i bude) ce okupiti ljude koji nisu zeljeli da se rasturaju, i kojima je sport vazniji od kvazinacionalnih nebuloza. Ne kontam tu vasu logiku (iako zapravo ne kontam ko ste to VI) po kojoj je bolje imati suplje prvenstvo sa pet dobrih auta nego sampionat prostora na kojem zivi vise od 20 miliona ljudi i barem 100 pravih trkaca i automobila.
Vece trziste - vise dobrih takmicara - vise publike - vise sponzora - vise para - svima bolje. E to je prava logika.

PRIJATELJU, NISE ME SHVATIO.NISAM MISLIO NA NAS KOJI SMO SPORTISTE KOD RASTURANJA, /IZVINITE GOSPODINE UREDNICE NE'U VISE O POLITICI/ VE' NA ONE KOJI KROJE, POLITICARE, SUMNJAM DA CE ONI DOZVOLITI OVAKO NESTO, ZNATE KAKO TO IDE, NEKI LOKALNI MOCNIK SE ISPRECI NA PERFIDAN NACIN I NISTA OD SVEGA TOGA...INACE MISLIM DA SU MISLJENJA DA CE EKONOMSKI I SPORTSKI INTERES PREVLADATIO POTAMAN ZA NEKE PAMETNE A NE ZA OVE NASE BUZDOVANE-DA SAM U PRAVU POTVRDJUJE CINJENICA DA NI JEDNA OD DRZAVA BIVSE SFRJ NIJE NI PRSTOM MAKLA ZA OVAJ SPORT,SAMO AKO NEKI PRIVATNIK ULOZI SVOJU KINTU ONDA NECEGA IMA...DAJ BOZE DA NISAM U PRAVU PA DA SLEDECE GODINE NA TARI GLEDAMO STOTINAK PRAVIH VOZILA.
POZDRAV SA NAJLEPSE RIJEKE

09-07-2006 07:26 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

trenutno je sve u **rcu
u Srbiji fabrika koja proizvodi maziva, sponzorise odbojkase i slicni retarditeti

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
09-07-2006 09:25 PM
BoB
Senior Member

Izvinjavam ste sto sam pogresno shvatio, uvijek me raspuca to "rasturanje" Smile Ima smisla to sto govoris, ali pazi ovo: ako u ovakvoj BiH dodje do realizacije najavljenog Seicento kupa, onda smatram da nista nije nemoguce. A ubijedjen sam 100% da bi sponzori imali itekakav interes, naravno uz odgovarajucu medijsku podrsku. Lokalne budzovane niko nista nece ni pitati, to se organizuje u privatnom aranzmanu. Zamisli kruznu trku na kojoj ucestvuju vrhunski automobili i vozaci iz svih sest republika. Mislim da bi se odmah nasla neka tv kuca koja bi ponudila direktan prenos ili makar kompletan snimak. Znas sta to znaci za sponzore...

09-08-2006 11:58 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Niko Pulic ponovo juri uzbrdo Katz 8 2,803 06-24-2008 07:41 PM
Last Post: Katz
  prvenstva sfrj kartingboj 2 458 02-04-2007 10:54 PM
Last Post: Katz
  Ponovo zajedno Katz 2 874 05-13-2005 05:29 AM
Last Post: Glauc

View a Printable Version