zdravo ,najprvo pozdrav do site sto mi pratija pozdravi i cestitki fala mnogu.sea videte vaka jas sum i sudija i kadija,i nemojte mnogu da zborite zasto najeftina kazna e stotce i baska licenci ,reketari i ova ona.samo mozete da me pozdravuvate so nekoja pesna po vas vkus.pozdrav i nemojjjj.
to ranko samo taka i sto e ova stotce izvetreano e zgolemi toa kaznite tristotce posebno za onie dnevnicarine sto imaat i nemaat licenci
zdravo ,najprvo pozdrav do site sto mi pratija pozdravi i cestitki fala mnogu.sea videte vaka jas sum i sudija i kadija,i nemojte mnogu da zborite zasto najeftina kazna e stotce i baska licenci ,reketari i ova ona.samo mozete da me pozdravuvate so nekoja pesna po vas vkus.pozdrav i nemojjjj.
to ranko samo taka i sto e ova stotce izvetreano e zgolemi toa kaznite tristotce posebno za onie dnevnicarine sto imaat i nemaat licenci
Ima edna pesna sega e hit na Dzej "Imati pa nemati " mnogu e dobra
Za pocetok sakam da ve pozdravam site na forumot...mozebi nemase da se oglasam da ne bev isprovocirana od pismoto na g-dinot S. Ranko,i odzemanjeto na licencite na ednite od najdobrite funkcioneri vo afm. Nemam licna korist da gi branam Vasite funkcioneri, ednostavno sum revoltirana kako moze nekoj svesno da posaka da izgubi eden takov tim,koj sto nesebicno i so potpolna odgovornost si ja izvrsuva svojata rabota. Veruvam deka ako dozvolite da se sluci takva nevidena katastrofa deka nema samo afm da bide vo zaguba tuku i nie ljubitelite na avto sportot.
Vasite funkcioneri kontinuirano se involvirani vo realiziranjeto na aktivnostite na avto sportot, i ako gi isklucite od taa aktivnost i im ja odzemete funkcijata ke ne dovedete vo situacija da se odkazeme od nasata edinstvena ljubov a toa e avto sportot.
Vi posakuvam se najdobro i voedno se nadevam deka pred da donesete konecno resenie ke razmislite uste ednas.
So pocit E.Z.