|
Popularnost duplo-Ve-eR-Ce-a raste
|
| Author |
Message |
Boshko
Member

Group: Registered
Status:
|
Popularnost duplo-Ve-eR-Ce-a raste
Zipa ovu vest na wrc.com:
http://www.wrc.com/en_GB/News/2004/001/2...rified.htm
Objašnjavaju sistem bodovanja šampionata za proizvođače. To može da znači samo jedno: WRC je dobio dosta novih obožavalaca, a to pak može da bude samo dobro za razvoj sporta. Još kad bi pokriće JWRC i PWRC-a bilo veće...
Boshko
|
|
| 02-12-2004 09:23 AM |
|
|
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
vjerovatno ne gledas eurosport,
u Skandinaviji, sedam dana nakon relija, se pojavi jednosatna reportaza o JWRC ili PWRC zavisno o tome sta se vozilo
bas sinoc sam gledao auta grupe N i zanimiljivosti sa cijelog relija
vidio sam kako se u toku shakedowna Solberg sudario sa Saabom 95 belgijskih tablica, pa prevrtanje Stohla i svadju Sainza sa Hirvonenom
(Hirvonene je izletio i vratio se na stazu u momentu kad je Sainz naisao i mali ga nije htio pustiti vec posao da ga zatvori, i onda Sainz bjezeci od njega izleti i vrati se pa ga onda prodje)
meni je interesantnije gledati ovaj extra prilog nego one standardne sa relija
|
|
| 02-12-2004 09:59 AM |
|
 |
Boshko
Member

Status:
|
Nemam Eurosport , mada ni reportaže ovde na SpeedTV nisu loše. Nedeljom kada se završi reli imaju 1:30h emisiju o reliju, uđu u sve detalje (recimo sudar Petera, Sainz i Hirvonen...). Niki Grist je voditelj.
Oko JWRC i PWRC obično pričaju malo u 30-minutnoj emisiji WRC Express, ali to nije ni blizu toga koliko pokriće dobije grupa A8. A to je šteta, jer ima mnogo više takmičara u nižim grupama i znaju da budu uzbudljivije borbe...
Boshko
|
|
| 02-12-2004 09:48 PM |
|
 |
posix
Member

Status:
|
da da raste popularnost...na mauricijusu! a za ostale nisam bas siguran...
|
|
| 02-14-2004 01:22 AM |
|
 |