Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
popusti gas
Author Message
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status: Away

Sinoc se vracam kuci oko dvice, razocaran sto sam glatko odbijen od jedenja hamburgera kod otrova zbog nedostaka peciva, stanem kod Elektroprivrede na semaforu kad lola pored mene na puno crveno prosisa kroz raskrsnicu sa brat-bratu 130/140 na sat...
Eto koliko raja uce na tudjim greskama.... tri *ebena dana nakon pogibije dvoje ljudi.... Evil or Very Mad

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-04-2005 12:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Status: Offline

0-100 7,3 sec Wrote:
Sinoc se vracam kuci oko dvice, razocaran sto sam glatko odbijen od jedenja hamburgera kod otrova zbog nedostaka peciva, stanem kod Elektroprivrede na semaforu kad lola pored mene na puno crveno prosisa kroz raskrsnicu sa brat-bratu 130/140 na sat...
Eto koliko raja uce na tudjim greskama.... tri *ebena dana nakon pogibije dvoje ljudi.... Evil or Very Mad

Jaro nemoj biti takav kriticar, to je sigurno bila murija u civilu. Laughing

10-04-2005 12:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

basake Wrote:
Jaro nemoj biti takav kriticar, to je sigurno bila murija u civilu. Laughing

Jest garant! Razz Crna petica.... samo sto nije golf.... Confused

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-04-2005 12:51 PM
hondagirl
Administrator

Group: Administrators

jos sam sokirana udesom kod RTV-a, obzirom da je od moje dobre prijateljice sin poginuo, a kcerka je tesko povrijedjena...bila sam na zalosti i bez rijeci stajala ispred nje, a ona je gledala uplakana i nijema u mene kao da me pita "pa sta bi...ti si u toj raji...vi brzo vozite...objasni mi sad...."
molim, ali stvarno MOLIM clanove foruma da ne diskutuju vise puno o konkretnoj nesreci, malo mi je tesko da citam postove vezane za to sta se desilo...

na sam naslov teme i prvi post nemam sta reci, stoka na cesti je u tolikoj mjeri da se svaku noc kad izadjemo sklanjamo sa ceste ko da smo sugavi...
ispred stara se ne smije stati, zna se da u roku pola sata stize murija...

organizovati bilo kakvo okupljanje je totalno suluda ideja...

gdje god maknes, specijalci su iza nas...a ovakve stvari se desavaju...

sta se vise desava u ovom gradu?!?!?!?!

10-04-2005 01:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

esso_sa Wrote:
Ljudi obicno dodju pameti kad se kvalitetno skrse ili ubiju nekoga drugog... Tad je malo kasno !

Pa ovaj idiot ocito nije dosao pameti nakon sto je prije 2 godine ubio pjesaka.

A njemu i slicnim treba zabraniti upotrebu bilo kakvog prevoznog sredstva osim konjske zaprege, taman da im se slaze uz seljacki karakter.

10-04-2005 01:34 PM
Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

Ja sam zivio kod doticnog Amera Jasarevica i njegove sada rahmetli sestre Rasihe i mislim da znam kakav je to tip.

Covjeka za zakon *ebe njegovo dupe on ima kazni da bi netko mogao natrpati kutiju ovecu sa njima uvijek je saobracaj a i cuo sam da je on tog nekog covjeka ubio isto i da za njega treba lezati 8 godina ali nikada nije otisao eto uglavnom tip je kriza ja mu kazem evo imas 3 kazne dosla za jedno 7 dana i to ne male kaze on poderi to samo mi javi kada dodje ova, sa ovog sudjenja za ovog covjeka, kakva obvjest.

Eto stvarno se cudim kako je covjek prezivio jer kazu da je bio stravican prizor.

Stvarno mi je zao njegove sestre bila je fina zena eto imao sam priliku da je upoznam.

http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer....z=8&isasp=

10-04-2005 02:20 PM
MONTOYA
Member

E shvasta, pa ja imam 18 godina i ja sam zeljan brzine ali 130 po gradu i kroz crveno, mislim previse je onaj prvi faktor PREVISE a ne jos i drugi.....

Trazim VR6 motor....
10-04-2005 05:00 PM
Loris
Banned

Group: Banned

kad sam vidio slike u Avazu (onog kretena A. Jasarevica) palo mi je na pamet da lobotomija i nije tako losa stvar
nema za njega kazne ni novcane ni zatvorske
jednostavno ga pretvoriti u biljku i to je to

P 6000
10-04-2005 06:44 PM
darkman79
Senior Member

Morpheus Wrote:
Ja sam zivio kod doticnog Amera Jasarevica i njegove sada rahmetli sestre Rasihe i mislim da znam kakav je to tip.

Covjeka za zakon *ebe njegovo dupe on ima kazni da bi netko mogao natrpati kutiju ovecu sa njima uvijek je saobracaj a i cuo sam da je on tog nekog covjeka ubio isto i da za njega treba lezati 8 godina ali nikada nije otisao eto uglavnom tip je kriza ja mu kazem evo imas 3 kazne dosla za jedno 7 dana i to ne male kaze on poderi to samo mi javi kada dodje ova, sa ovog sudjenja za ovog covjeka, kakva obvjest.

Eto stvarno se cudim kako je covjek prezivio jer kazu da je bio stravican prizor.

Stvarno mi je zao njegove sestre bila je fina zena eto imao sam priliku da je upoznam.

http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer....z=8&isasp=

takve treba prvo izvuc iz auta pa ga prebiti pa tek onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih mozda ce konacno sad odlezat jedno 15 godina kreten fuj

10-04-2005 09:29 PM
crank
Banned

Group: Banned

Quote:
onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih

valjda da njega guze, Rolling Eyes Rolling Eyes , a ne on njih,ne treba mu ugadjat darkmane.. Twisted Evil

10-04-2005 09:53 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pun Gas emisija ????? Edis Jasarevic 8 309 08-26-2008 11:55 AM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI
  Severina : Album Zdravo Marijo -  Gas, Gas   - dno dna Edis Jasarevic 4 5,764 04-29-2008 04:04 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: