Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
popusti gas
Author Message
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline

boze sacuvaj... a normalne ljude policija zaustavlja i za*ebava za trokut i sijalice Rolling Eyes.

koji je pezo bio u pitanju? ja sam cuo da je 309 ili 405.

p.s. valjda niko nece povezati prezime sa Edisom Wink.

[205]
10-04-2005 10:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
crank
Banned

Group: Banned

Quote:
valjda niko nece povezati prezime sa Edisom

to mu je tetkić Twisted Evil

10-05-2005 05:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Group: Registered

crank Wrote:

Quote:
onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih

valjda da njega guze, Rolling Eyes Rolling Eyes , a ne on njih,ne treba mu ugadjat darkmane.. Twisted Evil

hehehehe jeste ludi 100 stepeni.Svakako samo jednostrano guzenje nista kolektiva, pa nismo u komunizmu. Twisted Evil

10-05-2005 06:11 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
darkman79
Senior Member

basake Wrote:

crank Wrote:

Quote:
onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih

valjda da njega guze, Rolling Eyes Rolling Eyes , a ne on njih,ne treba mu ugadjat darkmane.. Twisted Evil

hehehehe jeste ludi 100 stepeni.Svakako samo jednostrano guzenje nista kolektiva, pa nismo u komunizmu. Twisted Evil

nazalost nismo da jesmo ne bi ovo se desavalo nego bi mali jahao konja na zidu u stanici svaki put kad bi u auto sjeo ili bi pisao krv pa ne bi ubijao ljude po cesti prijeratni policajci su bili prava stvar nije bilo za*ebancije kao danas

10-05-2005 08:15 AM
Loris
Banned

Group: Banned

cybernck Wrote:
boze sacuvaj... a normalne ljude policija zaustavlja i za*ebava za trokut i sijalice Rolling Eyes.

jadnici
prije dva dana zaustave kombi koji vozi hranu u narodnu kuhinju (koja se nalazi u pjesackoj zoni) i maltretiraju momka koji hoce da nahrani sirotinju
stoje ljudi i psuju drotu majku i oca, imas li ti djecu, gdje ce ti dusa
ma nista on pise prijavu i sav sretan gleda kako ga 40 gladnih ljudi kune

a 5 min nakon toga dva idiota, sa coskastim glavama na motoru, prodju pored njega u toj istoj pjesackoj zoni i on ni da se okrene

stvarno covjek mora biti jadan i mizeran pa biti drot

P 6000
10-05-2005 08:37 AM
Engin
Posting Freak

Ovdje da ima makar tragova države, odgovarali bi i tužilac i sudija koji ne osudiše ovog hairliju za prvo ubistvo.

10-05-2005 09:24 AM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

@cybernck - 405ica

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-05-2005 10:05 AM
black_scorpion
Member

M3 Wrote:
Ovdje da ima makar tragova države, odgovarali bi i tužilac i sudija koji ne osudiše ovog hairliju za prvo ubistvo.

Slazem se u potpunosti, mislim stvarno gazi ga koliko moze kada si sam i sam odgovoras za svoj postupak (ko te *ebe) ali ipak ako je neko sa jos 2 ili 3 ljudi u autu mislim da bi tada trebao malo da skine nogu sa gasa i pipne koji put onu srednju sto se zove kocnica.......Sranje kako god okrenes a drugi najebase c c c c c Crying or Very sad

10-06-2005 08:35 AM
Morpheus
Posting Freak

Izgleda da ce mu sada dohakati danas u Avaz-u 30 str e sada se upalili ko krnjavi kutnjaci kazu kako trebaju davati se vece kazne i to zatvorske za prekrsitelje onakvog tipa pa su onda Amera na robiju odmah poslali do sudjenja.

Nije lose ali ce se na njemu kola slomiti sada cini mi se da ce njega opauciti jedno 10 godina.

10-07-2005 08:24 PM
daki
Posting Freak

Jutros sam gledao na bht reportazu o udesu i cjelokupnom saobracaju u Sarajevu, te neke zanimljive snimke sa auto ceste neki lik sa porseom fura medju autima, ono ala autoban fazoni, zatim prikazuju olupinu onog pezoa, strava i uzas, a na kraju su nesto uzimali u kontekst SR-ove u BiH, i tako to sve nekako spojili i ilegalne nocne utrke, i okrivili nocna skupljanja za sve te udese... Mislim da bi se mozda nesto trebalo poduzeti da se odvoje kruske od jabuka, da okupljanja i SR nemaju nikakve veze sa tim...
Papcima se nikad u kraj ne moze stati, oni ce uvijek divljati....

10-09-2005 06:48 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pun Gas emisija ????? Edis Jasarevic 8 309 08-26-2008 11:55 AM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI
  Severina : Album Zdravo Marijo -  Gas, Gas   - dno dna Edis Jasarevic 4 5,764 04-29-2008 04:04 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: