|
popusti gas
|
| Author |
Message |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
boze sacuvaj... a normalne ljude policija zaustavlja i za*ebava za trokut i sijalice .
koji je pezo bio u pitanju? ja sam cuo da je 309 ili 405.
p.s. valjda niko nece povezati prezime sa Edisom .
[205]
|
|
| 10-04-2005 10:39 PM |
|
|
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
valjda niko nece povezati prezime sa Edisom
to mu je tetkić
|
|
| 10-05-2005 05:35 AM |
|
 |
basake
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih
valjda da njega guze, , a ne on njih,ne treba mu ugadjat darkmane.. 
hehehehe jeste ludi 100 stepeni.Svakako samo jednostrano guzenje nista kolektiva, pa nismo u komunizmu.
|
|
| 10-05-2005 06:11 AM |
|
 |
darkman79
Senior Member

Status:
|
onda u zatvor na kolektivno guzenje svih mogucih pedera prisutnih
valjda da njega guze, , a ne on njih,ne treba mu ugadjat darkmane.. 
hehehehe jeste ludi 100 stepeni.Svakako samo jednostrano guzenje nista kolektiva, pa nismo u komunizmu. 
nazalost nismo da jesmo ne bi ovo se desavalo nego bi mali jahao konja na zidu u stanici svaki put kad bi u auto sjeo ili bi pisao krv pa ne bi ubijao ljude po cesti prijeratni policajci su bili prava stvar nije bilo za*ebancije kao danas
|
|
| 10-05-2005 08:15 AM |
|
 |
Loris
Banned
Group: Banned
Status:
|
boze sacuvaj... a normalne ljude policija zaustavlja i za*ebava za trokut i sijalice  .
jadnici
prije dva dana zaustave kombi koji vozi hranu u narodnu kuhinju (koja se nalazi u pjesackoj zoni) i maltretiraju momka koji hoce da nahrani sirotinju
stoje ljudi i psuju drotu majku i oca, imas li ti djecu, gdje ce ti dusa
ma nista on pise prijavu i sav sretan gleda kako ga 40 gladnih ljudi kune
a 5 min nakon toga dva idiota, sa coskastim glavama na motoru, prodju pored njega u toj istoj pjesackoj zoni i on ni da se okrene
stvarno covjek mora biti jadan i mizeran pa biti drot
P 6000
|
|
| 10-05-2005 08:37 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Ovdje da ima makar tragova države, odgovarali bi i tužilac i sudija koji ne osudiše ovog hairliju za prvo ubistvo.
|
|
| 10-05-2005 09:24 AM |
|
|
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
|
| 10-05-2005 10:05 AM |
|
 |
black_scorpion
Member

Status:
|
Ovdje da ima makar tragova države, odgovarali bi i tužilac i sudija koji ne osudiše ovog hairliju za prvo ubistvo.
Slazem se u potpunosti, mislim stvarno gazi ga koliko moze kada si sam i sam odgovoras za svoj postupak (ko te *ebe) ali ipak ako je neko sa jos 2 ili 3 ljudi u autu mislim da bi tada trebao malo da skine nogu sa gasa i pipne koji put onu srednju sto se zove kocnica.......Sranje kako god okrenes a drugi najebase c c c c c
|
|
| 10-06-2005 08:35 AM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Izgleda da ce mu sada dohakati danas u Avaz-u 30 str e sada se upalili ko krnjavi kutnjaci kazu kako trebaju davati se vece kazne i to zatvorske za prekrsitelje onakvog tipa pa su onda Amera na robiju odmah poslali do sudjenja.
Nije lose ali ce se na njemu kola slomiti sada cini mi se da ce njega opauciti jedno 10 godina.
|
|
| 10-07-2005 08:24 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Jutros sam gledao na bht reportazu o udesu i cjelokupnom saobracaju u Sarajevu, te neke zanimljive snimke sa auto ceste neki lik sa porseom fura medju autima, ono ala autoban fazoni, zatim prikazuju olupinu onog pezoa, strava i uzas, a na kraju su nesto uzimali u kontekst SR-ove u BiH, i tako to sve nekako spojili i ilegalne nocne utrke, i okrivili nocna skupljanja za sve te udese... Mislim da bi se mozda nesto trebalo poduzeti da se odvoje kruske od jabuka, da okupljanja i SR nemaju nikakve veze sa tim...
Papcima se nikad u kraj ne moze stati, oni ce uvijek divljati....
|
|
| 10-09-2005 06:48 AM |
|
 |
|
|