|
popusti gas
|
| Author |
Message |
darkman79
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
popusti gas
pa hoce li iko od vas tzv ekipe malo objasniti ovoj balavurdiji da popusti gas po gradu jer za sve postoji vrijeme i mijesto mislim da i vi malo trebate odrasti sto se toga tice jer pogresne primjere dajete mladjima od sebe koji misle da je super nagurat auto 130 na sat pored tv pogotovo ako je pun auto itd ovo samo kao primjer uzimam ovu nesrecu sto se desila , a da ne pominjem ostale koje se desavaju mogli bi malo osim toga sto mjerite (cija cuna veca) brzine svog auta na 402 mogli koju pametnu reci o tome kako bas i nije normalno da pogine ti suvozac ili nekog pjesaka ubije , a niko od vas da odreaguje sramota !
|
|
| 10-03-2005 08:03 PM |
|
|
crx
Member

Status:
|
Ekipa na forumu non-stop to i govori. Htjeli su da organizuju neko okupaljanje nakon kojeg bi uslijedilo jurcanje po gradu pa su ih Esso i Crank glatko odbili.
Dakle, poruka je da postoji mjesto i vrijeme za jurcanje a to nije grad u noćnim satima. Najviše su odgovorni roditelji koji im dopuste da kupe i voze jake vozilice u kasnim satima! Nama je žao kad god se ugasi tako mlad život, kao što je to bilo sinoć!
|
|
| 10-03-2005 09:09 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Prebaceno.
Ko da odreaguje? na sta? I ti si clan foruma
Edit: sta je bilo sinoc?
Man maximum Machine minimum
|
|
| 10-03-2005 09:13 PM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
meni je samo zao sto nije poginuo taj idiot vec je on ugasio 2 zivota(jedan je njegova sestra)a za treci se jos bore.i jos je hladno izjavio za novine kako je kriv policajac,kao koji ce on k.... mene zaustavljati.....
a prije godinu dana isti kreten zgazio covjeka na dobrinji...
ovakvima treba ustavom zabraniti da voze..........
|
|
| 10-03-2005 09:34 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ma takve treba lincovat fakat....
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 10-03-2005 10:20 PM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Fakat ko je ono dole kod TV-a se izroko onako strasno jesu li to Cranck te smrti o kojima pricas.
|
|
| 10-04-2005 01:58 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
joj tebe, pa ne moze se nikome zabraniti da jurca. Moze se reci i govorilo se, ali se ne moze sprijeciti.
To su njihovi zivoti i auti...ja gledam da sacuvam svoj u ovom vremenu ludila.
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 10-04-2005 05:06 AM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
Fakat ko je ono dole kod TV-a se izroko onako strasno jesu li to Crank te smrti o kojima pricas.
da o tome se govori
|
|
| 10-04-2005 05:19 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ja niti sam iciji otac niti sam neka vlast da mogu nekom zabraniti da vozi brzo auto i tuviti u glavu da ne jurca po gradu ! I ja licno volim brzinu al je razvijam na mjestima koja mi to dozvoljavaju, gdje ne mogu nikoga ugroziti osim sebe i samo kad sam u autu !
Krivo mi je samo sto gaze druge neduzne ljude i ubijaju svoje suputnike u ostvarivanju svojih brzinskih hirova ! Ljudi obicno dodju pameti kad se kvalitetno skrse ili ubiju nekoga drugog... Tad je malo kasno !
Ima brate staza pa se dokazi ! Samo sumnjam da bi se vecina ovih "vozacina" bas dokazali .
Najlakse je pritisnuti gas ! Treba znati zakociti !
|
|
| 10-04-2005 06:21 AM |
|
 |
basake
Posting Freak

Status:
|
|
| 10-04-2005 11:14 AM |